eleven Νοέμβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 που ειναι ρε γμτ ενα smile που του πεφτει το σαγωνι στο πατωμα....... Αψογος Χρησταρα απιστευτη δουλεια τι να λεμε τωρα ................. δεν ερχεσαι να φτιαξεις και το δικο μου ..............CHIEFTEC εχω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Δυο βδομαδες με απασχοληση δυο ωρες την ημερα.''Μαζοχισμος'' λεγεται αυτο? Όχι man, λέγετε γουστάρω αυτό που κάνω και μιλάω με έργα!Και πάλι μπράβο! Γαμεί...υ.γ. Ελπίζω την Παρ. να προλάβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 παρα πολυ ομορφο και λειτουργικο το αποτελεσμα!!!ΕΥΓΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 7, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από eleven που ειναι ρε γμτ ενα smile που του πεφτει το σαγωνι στο πατωμα....... Αψογος Χρησταρα απιστευτη δουλεια τι να λεμε τωρα ................. δεν ερχεσαι να φτιαξεις και το δικο μου ..............CHIEFTEC εχω και γω Μιχαλη σου ειπα οτι θα αξιοποιησω το τανκ..... Καλα... η εξαερωση εγινε στο αψε-σβησε. Παιδες χαιρομαι που σας αρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 καταπλικτιλος χρηστακο!!!!απλα εμηνα αφονος....................δεν ερχεσε απο εδω να ριξεις καμια ηδεα για το δικο μου και να το φτιαξουμε????λολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Holyyyy Molyyyyy!!! Φοβερό φίλε μου!! ΦΟΒΕΡΟ! Αν φορούσα καπέλο θα στο έβγαζα....:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Νοέμβριος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Μπραβο, πολύ όμορφη δουλεία. Ζήλεψα τώρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 droooooooooooling Α Ψ Ο Γ Ο Σ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Τι φοβερο... πρεπει να βαλουμε στο Thelab ενα smilie που να παιφτει το σαγονι μεχρι το πατομα... Απλα ΑΨΟΓΟ. Το φερες στο καφε της παρασκευης, αλλα να το κανεις τοσο καλο ειληκρινα δε το περιμενα... Πανεμορφο! Ευγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 well done bro! Αυτη τη μανια με τα καλωδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Νοέμβριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 πολυ καλο!!! χαρα στο κουραγιο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Βασικά ότι πιο καθαρό και μαζεμένο έχω δει ως τώρα έχοντας πάνω και νεράκι...(Φαντάζομαι είναι το τανκ του 11, έτσι;Τελικά το έβγαλε στην παραγωγή; )Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά. Με απλές κινήσεις κατάφερες να χωρέσεις τα πάντα μέσα και να καταλήξεις σε ένα απίθανο κουτάκι...Ερώτηση άλλη: Θα το αφήνεις ανοιχτό να φανταστώ, λόγω των ανεμιστήρων στο πλάι ή να περιμένουμε 2 και 2 αντίστοιχα τρύπες στα πλαινά;(Βασικά θα προτιμούσα να κλείνει το κουτί...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 8, 2005 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αν και αφορα κυριως την υδροψυξη εχω μεινει αφωνος με αυτα που εκανες με τα καλωδια!!Οταν ειδα την μητρικη μεσα με την υδροψυξη λεω αντε να δω πως θα ειναι μετα με τα καλωδια!Υστερα που το κοιτουσα για λιγο ειδα οτι ειχες βαλει μερικα καλωδια και μετα οταν ειδα το πισω μερος ........:worship: :worship: Δεν πιστευα οτι μπορει να ειναι ετσι ενα κουτι(απο πλευρας καλωδιων). Βρηκα και τι θα κανω μεχρι να ερθει η καρτα!Ελπιζω να πλησιασω εστω και λιγο το αποτελεσμα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Τα πατεντα με τα καλωδια ειναι απλα ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ!!! Το μονο ψεγαδι που μπορω να βρω να πω ειναι τι θα κανεις αν θες να βαλεις "αυριο" νεο drive, αλλα οπως και να χει, η δουλεια που εχει πεσει ειναι απιστευτη. Στην πρωτη φωτο λεω.... "Α καλα δεν το εχει συνδεσει ακομα..." Μετα ηρθε εκεινη η "οπισθια" και με κατεστρεψε παραγματικα... Παρα πολυ καλος Χρηστο Υ.Γ. Τελικα τι κανατε με τα windows :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Νοέμβριος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Στην πρωτη φωτο λεω.... "Α καλα δεν το εχει συνδεσει ακομα..." Μετα ηρθε εκεινη η "οπισθια" και με κατεστρεψε παραγματικα...χεχε, ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. ΜΠΡΑΒΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Νοέμβριος 8, 2005 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αφωνος ......εχεις ανεβασει τον πηχη πολυ ψηλα....Συγχαρητηρια:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 speachless............προτεινω να γινει στικι μιας και δεν ειναι λιγοι οσοι γουσταρουνε τετοιες πρωτοτυπιες σε low budget κουτια.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 8, 2005 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 πολυ καλη δουλεια μπραβο! ουτε ενα καλωδιο. ολοι ξερουμε τι δυσκολα μαζεβονται τα καλωδια. μπορεις να μου πεις ποιο κουτι ειναι ακριβως? θελω και εγω να παρω ενα ''απλο κουτακι που να μπαινουν οι σκληροι στο πλαι. ευχαριστω. και παλι μπραβο!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Νοέμβριος 8, 2005 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ΤΕΡΑΣτιος! Όλα τα λεφτά ηταν η κάλυψη/απόκρυψη των καλωδίων. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 8, 2005 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Συγχαρητήρια το κουτάκι σου είναι τρομερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.