Jump to content

Tι θα λεγατε για ομαδικη opteron+X1800XT??

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:07]

δεν εχει η οκταμπιτ ακομα... κοιμουνται

....οπως τα λες ειναι.... κατα Χριστούγενα μερια βλεπω να περνουν χαμπάρι....;)

P.S εγω παντως χτυπησα εναν 148 απο Overclockers.....γιατι δεν μπορουσα να περιμενω

ποτε θα ξυπνησουν οι εδω προμηθευτες..:D:p

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!

Τετοια του κανετε και τον πριζωνετε με ομαδικες κλπ κλπ και θα πουλαει καλαμποκια στα καρβουνα στην Ομονοια, τον Γεναρη του 2006...:TD: :TD: :TD: Αφηστε τον στην ησυχια του....

Υ.Γ.

Πεστε καμμια τιμη για τις ΧΤ ρε!!!!!!!!!!!!

:worship: :worship: :worship:

Kαι το hac εχει opteron....

Τιμη δεν ξερω βρε σεις....οταν μαζευτουμε θα σας πω την τελικη....

Για opteron ακυρη η ολη κατασταση....διοτι οπως λενε και οι αλλοι aka unseen,mortisboy κτλ.....δεν τα εχουν καν στους καταλογους τους ακομα....θα δοκιμασω αλλου δυο τρεις πιθανους που μπορει να βρουμε και θα σας πω με σιγουρια αυριο...

Τα multirama μου έχουν πεί 599 για την club3d X1800XT 512MB.Τώρα το θέμα είναι πόσο θα πέσει η τιμή με την ομαδική.

Bill, σου είπαν πότε θα έρθουν οι Χ1800ΧΤ γιατί ψήνομαι.:D

Aν ολα πανε οπως περιμενω και μαζευτουμε περιπου 10 ατομα θα εχουμε τιμη κατω απο 520 ευρω....ομως δεν εγγυομαι τιποτα...δεν εχω μιλησει ακομα με κανεναν να μου το εξακριβωσει.....

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Τα multirama μου έχουν πεί 599 για την club3d X1800XT 512MB.Τώρα το θέμα είναι πόσο θα πέσει η τιμή με την ομαδική.

Bill, σου είπαν πότε θα έρθουν οι Χ1800ΧΤ γιατί ψήνομαι.:D

Ειναι ηδη σρην Ελλαδα....να ρθουν στο καταστημα περιμενουμε....

Αυριο περιμενουμε Χ850ΧΤ PE CF eddition....

Απλα οπως εχω πει παραπανω, η ομαδικη για οπτερον εχει ηδη ακυρωθει γιατι στην octabit δεν εχουν ιδεα........!!!!!

Απλα να διαβαζουμε ολο το thread και οχι μονο τον τιτλο και την τελευταια απαντηση.....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.