GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 Λοιπον,μιας και βλεπω οτι πολυ αναζητουν εναν opteron αυτην την περιοδο... λεω απλα να κανω μια ερωτηση για το ποσοι,πιθανον να θελαν να κανουμε μια ομαδικη και φυσικα να μας ερθει σε χαμηλοτερη τιμη.... Εαν και εφοσον μαζευτει ενας ικανοποιητικος αριθμος θα επικοινωνησω με την oktabit την τεταρτη για να ρωτησω για διαθεσημοτητα......εαν υπαρχει,σε δυο μερες θα ειναι στα χερια μας...εαν οχι θα περιμενουμε 2-3εβδομαδες....τιμες+λοιπα μην ρωτησεται,αφου αυτο το ποστ ειναι μονο ενημερωτικο και για να ξερουμε τι θα κανουμε.....Επισης για λογους ξεχωριστης εγγυησης στον καθενα, η αποδειξεις εφοσον το θελετε θα ειναι στο ονομα σας και η αγορα θα φαινεται οτι θα εχει γινει απο τα multirama(το multirama θα επικοινωνησει δηλαδη με oktabit και εγω θα σας λεω τις εξελιξεις,αλλα καθαρα το θεμα θα το εχω αναλαβει εγω)....σε καμια περιπτωση δεν κανω διαφημηση ειτε κατι παρομοιο...για εμας και μονο το κανω.... Παρομοιο σκηνικο λεω να πεχτει και με X1800XT και XL καρτες γραφικων....της εταιριας CLUB3D..... Mεχρι τωρα εχω μαζεψει 2 x 175 dual core για nos-dio + blinky 1x144 για esdee Και μια x1800xt Eδω ενα λινκ ωστε να δειτε τους οπτερον.... http://www.amdcompare.com/us-en/opteron/Default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 για κατσε γιατι ειμαι μεσα για opteron αλλα μηπως ειναι και απο τους πιο μεγαλους ειμαι μεσα γενικα για opteron Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Βασίλη μίλα πρώτα με την Οκταβιτ. Όταν είχα μιλήσει εγώ η απάντηση ήταν "Δεν έχουμε καμία ενημέρωση απο την ΑΜD σχετικά με αυτους τους επεξεργαστες"Η ερώτηση ήταν πότε θα τους φέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 ρε παλουκάρι αμα δεν ξέρουμε στο περίπου τιμή δε θα προχωρήσει το πράμα λεω εγω τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 ποσο πάει η ΧΤ bill να ξέρω τι να πουλήσω [αληθεια] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 μην μου στελνετε πμ και με ρωτατε μεμονωμενα....οτι ξερω σας το λεω....Αναλογα την ποσοτητα που θα μαζευτει θα ξερουμε και τιμη....Πριν τον Dark αλλος ενας επικοινωνησε μαζι μου λεοντας μου οτι h οκταβιτ δεν εχει ιδεα τι εστι opteron 939....τεταρτη-πεμπτη θα ξερω και εγω.....αλλα μαλλον τα φτερα θα μας κοψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 ποσο πάει η ΧΤ bill να ξέρω τι να πουλήσω [αληθεια] νομιζω οτι ο ανθρωπος ζει παντως και με ενα νεφρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 To νεφρό το είχα δώσει για μία amiga500 :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 @ Βασιλης είσαι σίγουρος ότι τα multirama ψωνίζουν AMD cpu από octabit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 7, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT @ Βασιλης είσαι σίγουρος ότι τα multirama ψωνίζουν AMD cpu από octabit? μμμμ...τωρα τι να σου πω....εχουν 2 πηγες........η μια ειναι η oktabit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 ρε θα μου πει κανεις + ορθοδοξος ποσο εχει η ΧΤ εχω ετοιμο το thread της πώλησης το ΟΚ παταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αν opteroni (144-146) βγεί γύρω στα 150-170 είμαι μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 23:54] Αν opteroni (144-146) βγεί γύρω στα 150-170 είμαι μεσα... Opteron 144 στα 145, καλά είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Opteron 144 στα 145, καλά είναι; ΟΚ τότε αν 144-->130euro 146-->155euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:02] Opteron 144 στα 145, καλά είναι; OpterOWN ναναι και οτι ναναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Εγω προτιμω κατι σε dual core!Ο 165 νομιζω ειναι ο πιο φθηνος..βεβαια υποθεσεις κανουμε.Μολις υπαρξει απαντηση απο octabit θα πω και το μοντελο που θελω σιγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Θα δω αν μπορώ να ρωτήσω σήμερα την Οκταβιτ. Να δούμε αν τους έχουν ακούσει καν αυτους τους επεξεργαστές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 δεν εχει η οκταμπιτ ακομα... κοιμουνται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 πες μια τιμη στο περιπου βασιλη για τις ΧΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:03] πες μια τιμη στο περιπου βασιλη για τις ΧΤ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ!!! Τετοια του κανετε και τον πριζωνετε με ομαδικες κλπ κλπ και θα πουλαει καλαμποκια στα καρβουνα στην Ομονοια, τον Γεναρη του 2006... :TD: Αφηστε τον στην ησυχια του.... Υ.Γ. Πεστε καμμια τιμη για τις ΧΤ ρε!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.