Ar@besqu.e Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 τισ προαλλες συνεδεσα στον η/υ μου ενα ipod μεσω USB. Ο υπολογιστης κολλησε και αναγκαστηκα να κανω restart. Απο τοτε που εκανα ρεσταρτ, ο Η/Υ δεν ανοιξε ξανα ποτε! Οταν τον ανοιγω, στην αρχη στα πρωτα δευτερολεπτα ειναι κανονικα και μετα αποτομα χαμηλωνουν οι στροφες των ανεμιστηρων. Παρατηρησα οτι καποιες φορες κλεινει εντελως ο ανεμιστηρας της VGA. Ολες αυτες τις φορες η οθονη δεν παιρνει κανενα σημα, εχω αποσυνδεσει τα παντα και εχω δοκιμασει με 2 cpu, 2 vga, 2 psu και παντα το ιδιο. Αυτα δειχνουν οτι φταιει η m/b. Ειναι σιγουρο αυτο? Τι αλλο μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Μηπως φταει το τροφοδοτικο.Για δοκιμασε και με αλλο τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις reset στο BIOS;;; Δεν βρίσκω λόγο για να πειράχτηκε κάποια ρύθμιση αλλά δε χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Νοέμβριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 δοκίμασα και με δεύτερο τροφοδοτικό όπως είπα και παραπάνω και έκανα reset στα biosκανένας άλλος? καμιά άλλη γνώμη? πάω για καινούργια mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Περίεργο πράγμα....Μνήμες τσέκαρες;Μήπως κάποια συσκευή κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Τι να σου πω... Λες τα δοκίμασες όλα... Δεν μπορεί ρε παιδί μου να χάλασε ξαφνικά ο υπολογιστής επειδή του σύνδεσες ένα iPOD !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 E,για να τα έχεις δοκιμάσει όλα η m/b παρέδωσε πνεύμα,αλλά για σιγουριά ξεσύνδεσε εντελώς τους δίσκους και ξαναδοκίμασε(αν και δεν νομίζω).Αμα ήταν ram θα έκανε beep και bop.Μήπως βραχυκύκλωσε οταν το έβαλες εκείνα την στιγμή??Τι να πω,δεν χάνεις όμως και τίποτα να δοκιμάσεις και μια άλλη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Για άλλαξε μητρική κ πες μας τι γίνεται ! Ψάξε για καμιά φτηνή από τις Πωλήσεις ή με μια γρήγορη ματιά στο e-shop βρήκα MICROSTAR MSI 915P NEO2-F με 100Ε. Υπάρχει κάτι που να μην άλλαξες ? ΠΧ σκληρός Έκανες τπτ άλλο την τελευταία βδομάδα? Στην χειρότερη ... υπάρχει κ το Πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo Νοέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 πιστευω οτι ειναι βραχυκηκλωμα, δυο σκεψεις, πρωτα απο το βιος απενεργοποιησε τα usb μηπως ξεμπλοκαρουν, αυτο γινετε γιατι αμα βαζεις συσκευες αλλαζει η ταση και μπορει να προαλεση βραχικικλομα, (στο δικου σφυριζει αμα βαλω usb οταν ειναι αναμενω!, χωρισ πλακα)/ δευτερο λυσε τα παντα και βαλε αλλη mobo αν δουλεψουν με τη δευτερη mobo μαλλον θες καινουργια, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 :OT: i-Pod --> Apple --> μηχανήματα του Διαβόλου!!! Γι'αυτό έχουν και σήμα το δαγκωμένο μήλο που έδωσε στην Εύα!!! :tomato: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Wizard! :OT: i-Pod --> Apple --> μηχανήματα του Διαβόλου!!! Γι'αυτό έχουν και σήμα το δαγκωμένο μήλο που έδωσε στην Εύα!!! :tomato: :OT: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Δυσκολη περιπτωση. Ειναι καλη ιδεα να αλλξεις το τροφοδοτικο. Παντως εγω δεν το βλεπω και τοσο πιθανο. Φανταζομαι οτι καπου αλλου ειναι το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Νοέμβριος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 μνήμες και τροφοδοτικό τσέκαρα. Εχω αποσυνδέσει τα πάντα. τι μου προτείνετε να πάω για φουλ αναβάθμιση τώρα ή να πάρω μια φτηνή μητρική και να περιμένω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 @Wizard! Mαμάτος Επίσης Aplle FFE Windows!!! FFE = Fight For Ever !!! .P Πάρε μια μεταχειρισμένη με ~70Ε s775 κ δες τι τρέχει ! Σίγουρα δεν έκανες πάντως τπτ άλλο ? Μήπως "πείραξες" τπτ που δεν θα έπρεπε ? Καμιά λαλακία με υδρόψυξη ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.