eleven Νοέμβριος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Βασιλη μπραβο σου Προσεχε μονο να μην παρουν τα μυαλα σου αεραΠαντως πολυ ενδιαφεροντα τα οσα αναφερονται στο περιοδικοΟχι τιποτα αλλα για να μαθαινουμε και μεις οι υπολοιποι........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Βασιλη μπραβο σου Προσεχε μονο να μην παρουν τα μυαλα σου αερα Παντως πολυ ενδιαφεροντα τα οσα αναφερονται στο περιοδικο Οχι τιποτα αλλα για να μαθαινουμε και μεις οι υπολοιποι........................ Ευχαριστω master CNC... Tο δευτερο που ειπες ηταν ειρωνικο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Ναι πρεπει να μαθαινουμε , και ειδικα εσυ μιχαλη πρεπει να μαθεις να φτιαχνεις μπλοκ , ο unseen να μαθει να φτιαχνει phase, ο hadji απο δικτυα , ο νιονιος απο linux και ολα αυτα τα τραγελαφικα .Να σου προτεινω πληρη συνδρομη στο περιοδικο και να γραφτειτε μαζι με τον Χρηστο στο fun club.....ολο και κατι θα μαθετε.Τα ευσημα μου στα παιδια για τον κοπο , την σκεψη και τα λεφτα που χρειαστηκαν για να φτασουν εκει.Τωρα σε ποια παιδια αναφερομαι θα το πω στο epop...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Βασιλη θεε , παρε την ΠΑΕ(μπραβο σου ) , αν ειχε και τον hipro το pc world δεν θα με χαλαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG Κατι ακουγεται για γυμνη φωτογραφιση στο περιοδικο "Mitro"!!!!! Μήπως εννοείς το "Litro"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:31] περιμενα να δω αφισα-αφιερωση να ξεδιπλωνει οπως στο Playboy , αισχος σεμνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Μήπως εννοείς το "Litro"; Οχι, στο "Μούτρο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 10, 2005 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Bασιλη καλα κανεις αγορι μου.Ετσι για να μαθουν οι συνομιληκοι σου οτι εκτος απ τις καφετεριες υπαρρχουν και αλλα παραγματα που μπορουν να καταπιαστουν.Τωρα τις κακιες που ακουγονται στειλτες απο κει που που ρθαν.Ξερεις ποσοι θα θελαν να ναι στη θεση σου;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 10, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Που ραα? Διπλα στη μπουκαλα? ΛΟΟΛ Εχω 2 αποριες... ΤΟΣΑ φραγκα που τα βρισκεις? Αν καταλαβα καλα εσυ τους ειπες να ερθουν να σε τσεκαρουν? Αν ναι, τοτε απογοητευτηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 10, 2005 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 18:31] Εχω 2 αποριες...ΤΟΣΑ φραγκα που τα βρισκεις?...... ανταλαξε ενα καλοκαιρι με μια μπουκαλα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 10, 2005 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Αν καταλαβα καλα εσυ τους ειπες να ερθουν να σε τσεκαρουν? Αν ναι, τοτε απογοητευτηκα... Oχι ,με τιποτα...μου ειπαν να παω εκει , αλλα ουτε αμαξι ειχα ουτε μεσω να παω στην παιανια......οποτε τους ειπα αμα θελουν να ερθουν αυτοι σε εμενα...! Αρχική απάντηση από suboy ανταλαξε ενα καλοκαιρι με μια μπουκαλα........ 2-3μηνες σε παραλια εκανα τον barman....και οταν γυρησα πηρα την μπουκαλα... Αρχική απάντηση από ---Zapotek--ΤΟΣΑ φραγκα που τα βρισκεις? Δεν ειναι ολα δικα μου αυτα που δοκιμαζω.... Τσπ...σας ευχαριστω ολους για οτι ειπωθηκε...ειτε καλο ηταν ειτε ασχημο...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 10, 2005 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Barman, niceeeeee... Και σε παραλια, much better ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 11, 2005 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ρε γιατι εχετε κολισει ολοι με τα λεφτα?ΔΛΔ μονο λεφτα του χρειαστικαν????Ή εσεις πρωτα αγορασατε υπολογιστες και μετα μαθατε να του χρησημοποιητε???Η δικια μου απορια ειναι πως και δεν σε εχουν πεταξει οι δικοι σου απο το σπιτι.......Εγω υδροψυξη ειπα να στεισω και εγινε της Ποπης..........Βεβαια το pc ειναι στο γραφειο του father αλλα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 11, 2005 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46Η δικια μου απορια ειναι πως και δεν σε εχουν πεταξει οι δικοι σου απο το σπιτι.......Εγω υδροψυξη ειπα να στεισω και εγινε της Ποπης..........Βεβαια το pc ειναι στο γραφειο του father αλλα......... το μυστικο ειναι να μην λες ποτε τι πραγματικα εχεις... πχ οι γονεις μου ξερουν οτι αιθυλενιο = οικολογικο μη τοξικο, μη εμφλεκτο φρεον (ακινδυνο) τριβαθμιο = μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι αντι για 1 δουλευουν 3 μοτερ και δεν ζοριζονται ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 11, 2005 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Eμενα παλι ο πατερας μου με ενθαρυνει κιολας και του μαθαινω πραγματακια....σχεδιαζουμε πατεντες κτλ κτλ..... Αλλα για κανα lan δεν καταλαβαινει ουτε το reload τ κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 11, 2005 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από esdeeαιθυλενιο = οικολογικο μη τοξικο, μη εμφλεκτο φρεον (ακινδυνο)τριβαθμιο = μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι αντι για 1 δουλευουν 3 μοτερ και δεν ζοριζονται :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 11, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 φαντάσου όμως ντροπή που θα νιώσεις οταν ο πατέρας σου θα εξηγήσει στο σαλόνι περιχαρής τι εστί αιθυλένιο εγω΄ακολυθώ την τακτική είχα έκπτωση η μια φάση πίσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 11, 2005 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Ρε γιατι εχετε κολισει ολοι με τα λεφτα?ΔΛΔ μονο λεφτα του χρειαστικαν????Ή εσεις πρωτα αγορασατε υπολογιστες και μετα μαθατε να του χρησημοποιητε??? Δεν ειναι αρκετα προφανης η απαντηση ή νομιζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 11, 2005 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από esdee το μυστικο ειναι να μην λες ποτε τι πραγματικα εχεις... πχ οι γονεις μου ξερουν οτι αιθυλενιο = οικολογικο μη τοξικο, μη εμφλεκτο φρεον (ακινδυνο) τριβαθμιο = μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι αντι για 1 δουλευουν 3 μοτερ και δεν ζοριζονται ( ) Δυστηχως στη δικη μου περιπτωση δεν παιζει γιατι ο πατερας ειναι καθηγητης στο ΕΜΠ οποτε δεν μασαει χοντρο κουτοχορτο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Νοέμβριος 11, 2005 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Μπράβο Βασίλη, Πολύ δυνατός. Συνέχισε τη καλή δουλειά,ωραία πράγματα που απαιτούν πραγματικά μεράκι,υπομονή και πολλές ώρες. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.