Jump to content

GeForce 6800 GS

tassoss

Recommended Posts

Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί σε ένα site διάβασα ότι τέρμα η παραγωγή της 6800 σε pci γιατί θα την αντικαταστήσει η 7600 δια του λόγου το αληθές http://www.theinquirer.net/?article=27440

Αρχική απάντηση από helloween

Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί σε ένα site διάβασα ότι τέρμα η παραγωγή της 6800 σε pci γιατί θα την αντικαταστήσει η 7600 δια του λόγου το αληθές http://www.theinquirer.net/?article=27440

Μάλλον προσπαθούν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία της 7600...

Είναι Χριστουγεννιάτικος μποναμάς από την Nvidia και ότι αρπάξει από τον αντίπαλο κέρδος είναι.

Τώρα πια οι mainstream κάρτες γαρφικών πήγανε στα 250$. Καλό ακούγεται για τους κατασκευαστές.

Koιτα το δεν αξιζει καταλαβαιnεις με ποια εννοια το λεω ετσι;Οχι οτι ειναι για πεταμα αλλα προς Μαρτιο θα δουμε την 7600 και θα αρχισουμε τις αγγελιες.Μ αυτη την εννοια δεν αξιζει.Επισης εχουν καταντησει τα παιχνιοδια τοσο βαρια που οντως με 250e παιρνεις mainstream.Kατα την γνωμη μου πιο συμφερουσα ειναι η αγορα μιας 6800GT(μεταχ) που σιγουρα θα πεσει η τιμη της γιατι ολοι θα παιρνουν 6800GS

Φαίνεται αρκετά καλή η καρτούλα από NVidia μονο για όσους έχουν μείνει από 6600GT και κάτω, μάλλον και γω θα περιμένω την 7600. Ουσιαστικά δείχνει ότι οι μέρες των 128Mb καρτών τελείωσαν(για να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια βέβαια), όπως φαίνεται και από παιχνίδια όπως το fear, η τελευταία ήταν η 6600GT.

Kατα την γνωμη μου πιο συμφερουσα ειναι η αγορα μιας 6800GT(μεταχ) που σιγουρα θα πεσει η τιμη της γιατι ολοι θα παιρνουν 6800GS

για εξηγησε το λιγο αυτό , ποιος θα δωσει την gt για την gs.... ?

Πιστεύω πως οι κάρτες που βρίσκονται στην ίδια σειρά πχ 6χχχ ή Χ1χχχ δεν βλέπεις διαφορές ούτε οπτικά αλλά ουτε και στο παιχνίδι γιατί πάνω κάτω ίδια το τρέχουν. Δεν μιλάω να πάρει κάποιος τα άκρα και να συγκρίνει την 6200 με την 6800. Οι διαφορές είναι αντιληπτές σε κάρτες από 5200 με 6800 για παράδειγμα.

Αρχική απάντηση από papatsonis [Χθες, στις 20:33]

για εξηγησε το λιγο αυτό , ποιος θα δωσει την gt για την gs.... ?

Αν κρινω απο τους χρονισμους που εχει η ΧFX,

485MHz Core Engine Clock speed- 256MB 1100MHz high speed GDDR3 memory,ειναι γρηγοροτερη απο 6800GT και....καινουρια

:)

Αρχική απάντηση από Bird [Σήμερα, στις 01:09]

Αν κρινω απο τους χρονισμους που εχει η ΧFX,

485MHz Core Engine Clock speed- 256MB 1100MHz high speed GDDR3 memory,ειναι γρηγοροτερη απο 6800GT και....καινουρια

:)

Ναι αλλά η GS έχει τέσσερα pipelines λιγότερα από την GT... ;)

ΔΕΝ είναι γρηγορότερη παιδιά η GS απο την GT , μη λεμε οτι θελουμε , μια μέση GT θα πάει 415-425 χωρις να την πολυπειράξεις, ενω η GS για να βγάλει τέτοιο fillrate θα θέλει 560mhz (αν παει τοσο , παω πασο , μιας και θα τρώει την GT και απο θέμα Vertex σε αυτό το clock)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.