nickstamat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 Βρήκα αυτόν τον οδηγό και τον ανεβάζω εδώ για όσους θέλουν να ενσωματώσουν (slipstream) το SP2 στο CD των Windows XP, ώστε να εγκαθίσταται αυτόματα κάθε φορά που περνάτε τα XP στον υπολογιστή σας.Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε το SP2, είναι χρήσιμο να υπάρχει ένας τέτοιος οδηγός. Έχω δοκιμάσει τη διαδικασία και δούλεψε κανονικά, σε αντίθεση με άλλους τρόπους ενσωμάτωσης όπως με το πρόγραμμα Autostreamer.Όσοι το δοκιμάσετε να μου πείτε αν δούλεψε... Σε 2-3 μέρες θα το μεταφράσω κιόλας, για να γίνει πιο εύκολο...Link: http://rapidshare.de/files/7477980/slipstreaming_windows_xp_sp2_Version2_final.pdf.htmlΣημείωση: Στο RapidShare επιλέγετε "Free" και μετά από λίγο θα σας εμφανίσει το link για να κατεβάσετε το PDF.UPDATED: Το κείμενο μεταφράστηκε και διαμορφώθηκε για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Μπράβο !!! :flower: Νομίζω πως για αρκετούς εδώ μέσα θα ήταν ένας πολύ χρήσιμος οδηγός ! Θα τον δοκιμάσω όταν θα έχω χρόνο, κ θα πω εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αυτο ενσωματωνει και τα updates ή μονο το sp2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Τι εννοείς όταν λες updates? Γιατί και το SP2 στην ουσία είναι πολλά updates μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Καθε φορα που φορμαρω το pc και μπαινω στο ιντερνετ, μου κατεβαζει διαφωρα πραγματακια (κρισημες ενημερωσεις) το autoupdate και μου ζηταει reboot. Ελεγα εαν ενσωματωνεται και κανενα απο αυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Όχι... Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάει ΜΟΝΟ για το Service Pack 2... Από εκεί και πέρα, αυτά που κατεβάζεις από το ίντερνετ είναι updates που βγήκαν μετά το SP2... Αυτά ίσως θα περιλαμβάνονται στο επόμενο Service Pack (αν βγει ποτέ κάτι τέτοιο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Και ακομα παιζει και αυτο το link το οποιο το είχε βάλει είδηση ο PGM. Και εγω το βρηκα με την βοηθεια του RootX για εως γνωστων ειμαι και λιγο στραβαδι. Edit: Το ειχα κοιταξει αυτο και μου φανηκε πολυ ενδιαφερων αλλα το παρατησα, ε οψη αλλαγης pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 επίσης θυμάμαι ότι παίζει και αυτό:http://www.tomshardware.com/howto/20040908/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Δεν το διαβασα το pdf αλλα μπορει να γινει πολυ ευκολα με το nliteΟσο για τα updates πολυ καλο ειναι το autopatcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Και εγώ τώρα το nLite δοκιμάζω.Αλλά αργεί πολύ να κάνει το slipstream.Το τρέχω από το μεσημέρι και έχει βραδιάσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Και εγώ τώρα το nLite δοκιμάζω.Αλλά αργεί πολύ να κάνει το slipstream.Το τρέχω από το μεσημέρι και έχει βραδιάσει.. lol κάτι κάνεις λάθος μαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Μιας και ήθελα από καιρό να το κάνω αυτό, το έκανα με τη διαδικασία από το λίνκ του Θωμά και πέτυχε μια χαρά.....Κανα μισώρο υπόθεση αλλά κερδίζεις το χρόνο αργότερα....η δοκιμή ήτο επιτυχής.....και μάλιστα με εγκατάσταση στο ίδιο παρτίσιον με 2003 server Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 UPDATED: Μετέφρασα το κείμενο και έκανα κάποιες μικρές βελτιώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Και που το βρισκουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Στο πρωτο ποστ ειναι το λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 11, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από rip_noob Στο πρωτο ποστ ειναι το λινκ. Το μεταφρασμενο κειμενο εννοουσα.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 18:51] Το μεταφρασμενο κειμενο εννοουσα.:flower: Και εγω αυτο εννοουσα. Κατεβασε το pdf απο το λινκ στο πρωτο ποστ. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από rip_noob Και εγω αυτο εννοουσα. Κατεβασε το pdf απο το λινκ στο πρωτο ποστ. :flower: Σωστος! δεν το ειχα προσεξει οτι το ειχε αλλαξει... Σορρυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ενσωματωσα το sp2 και δοκιμασα, πριν το γραψω, να ενσωματωσω με την ιδια τεχνικη και αλλα update ξεκινωντα με το WindowsXP-KB896424-x86-ELL που βρικα στις προχθεσινες ειδησεις αλλα μου εβγαλε τα ακολουθα και μετα οταν πατησα οκ δεν προχωρησε στην ενσωματωση.... Κριμα θα βολευε πολυ αμα εμπαιναν ολα ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 12, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen lol κάτι κάνεις λάθος μαν Εν τέλει είχες δίκιο.Μετά που πέρασα όλα τα αρχεία στον σκληρό το έκανε σφαίρα.Απλά την πρώτη φορά είχα αφαιρεθεί και είχα βγάλει το cd με τους drivers από το tray... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.