geolast Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 Πήρα κι εγώ το καινούριο μου πι σι!!! Athlon 64 3500+, Abit KN8 Ultra, 1 GB μνήμη...Και ρωτάω. Να βάλω ή όχι 64bit Windows? Αξίζει βρε παιδιά; Στάνταρ από ταχύτητα αξίζει αλλά υποστίριξη και εφαρμογές υπάρχουν; Εσείς τι έχετε; Είναι κρίμα να μείνω με τα 32 τώρα με αυτό το CPU. Ξέρω ξέρω... Μπορώ να βάλω Linux και να είμαι άρχοντας. Αλλά παίζω συχνά παιχνιδάκια και κυρίως WOW Και γι αυτό θέλω τα windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 βαλε τα ΧΡ και μην ανησυχεις,θα βγουν και τα χ64 σχετικα γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergrθα βγουν και τα χ64 σχετικα γρηγορα... ????? Προς το παρόν τα x64 δεν προσφέρουν κάτι σε ταχύτητα παρά μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις ή σε χρήση εφαρμογών που έχουν περισσότερα features στα 64αρια (πχ farcry 64bit edition - ο καθένα το βιολί του ) Αντίθετα η υποστήριξη σε επίπεδο οδηγών αλλά και συμβατότητας προγραμμάτων είναι ακόμη σε χαμηλά επίπεδα. Το καλύτερο είναι να βάλεις τα 32αρια και σε ένα άλλο partition τα x64 για δοκιμές κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 αντίθετα, σε open source λειτουργικά μπορείς ανά πάσα στιγμή να βάλεις ό,τι αρχιτεκτονική θες, αρκεί να έχεις τον κατάλληλο compiler. αντί να κάνεις το partition με xp -64 κάντο με κάποια διανομή linux, και δες από μόνος σου πως είναι τα 64 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Τα χ64 δεν υπαρχει κανενας λογος να τα βαλεις σαν κυριο λειτουργικο διοτι εκτος οτι θα εχεις προβληματα με τα περισσοτερα προγραμματα δεν θα εχεις και κανενα μεγαλο οφελος σε ταχυτητα. Θα μπορουσες ομως να τα βαλεις σε ενα δευτερευον partition η δευτερο σκληρο δισκο για να δοκιμαζεις τα παιχνιδια/προγραμματα που βγαινουν σε x64 αμα εισαι τετοιος τυπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Νοέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Ευχαριστώ παίδες για τις συμβουλές... Θα τα βάλω μάλλον σε ένα ξεχωριστό partition τα 64 και βλέπουμε πως θα πάει το πράγμα. Στάνταρ θα βάλω και λινουξάκι. Τα 3 λειτουργικά είναι must! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Παιδια εγω την εχω καταβρει με τα Χ64.Ασχολουμε με 3D προγραμματα (3D studio MAX) και εχω 50% ακριβος λιγοτερο χρονο στο rendering απο τα απλα windows.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.