qwerty Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 Λοιπόν για άλλη μια φορά χρειάζομαι τα Φώτα σας .Η κατάσταση έχει ως εξής ένας φορητός και ένα desktop μηχάνημα είναι συνδεδεμένα με ένα hub μεταξύ τους καθώς και με ένα ADSL modem. Πρόβλημα internet δεν υπάρχει μιας και τα δυο μηχανήματα έχουν πρόσβαση σε αυτό, μεταξύ τους τα μηχανήματα έχουν επικοινωνία μιας και με την εντολή ping το ένα βλέπει το άλλο. Το πρόβλημα όμως έχει ως εξής έστω ότι κάνουμε στο κάθε μηχάνημα ένα φάκελο πχ games το κάνουμε sharing λοιπόν από το desktop μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό τον φάκελο και να τρέξω ένα αρχείο , ενώ όταν πας από το φορητό να κάνω το αντίστοιχο στο φάκελο του desktop βλέπω το παρακάτω μήνυμα \\server\games is not accessible. You might not have permission to use this network resource .Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.Not enough server storage is available to process this command.Πρόβλημα permission δεν υπάρχει το πρόβλημα πρέπει να βρίσκετε στο δεύτερο κομμάτι του μηνύματος μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω για πιο server storage μιλάει.Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση .Ευχαριστώ.????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Δώσε πρόσβαση στο φάκελο games του server ώστε να μπορούν να το διαβάσουν όλοι οι χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Νοέμβριος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Φίλε trendy αν εννοείς να κάνω το φάκελο games sharing το έχω κάνει είδη απλά το μηχάνημα δεν με αφήνει με τίποτα να έχω πρόσβαση στο σκληρό δίσκο τι άλλο μπορεί να φταίει και αυτό το μήνυμα περί server storage τι εννοεί.????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ’λλο να τον κάνεις απλώς share. Μετά έχει πρόσβαση σε αυτόν μόνο ο χρήστης του υπολογιστή, οπότε ή τον κάνεις map ως διαφορετικός χρήστης (αυτός στον κανονικό υπολογιστή) ή θα πας στο sharing tab των properties του φακέλου, θα επιλέξεις το permisions και τέλος θα κάνεις add->advanced->find now->everyone->OK και θα του δώσεις τα permissions που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.