morfeas-dsl- Νοέμβριος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Ολα πανε καλα ή νομιζεις πως ολα πανε καλα....Σε καμμια περιπτωση αυτα τα δυο δε σε προστατευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 ΣΩΣΤΟΣ ο φίλος μας ! Πλάκα πλάκα, στον κόσμο των αντι Χ (virus, adware ...) δεν υπάρχει κανένα κριτήριο πέρα από την ψυχολογική αίσθηση ( )που μας δημιουργεί ένα αντι Χ πρόγραμμα !!! Φανταστείτε τί αντιΧ θα έβαζαν αν όλοι στο φόρουμ είμασταν "ανώμαλοι"! Θα είχε γεμίσει το Φορουμ " Ζητω ο Νόρτονας" κ "Ζήτω κ η Μ$" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Το θεμα ειναι πιο προγραμμα εξιπιρετει τον χριστη και οχι πιο εχει τις περισοτερες δινατοτιτες.Σε καμια περιπτοση δεν ειπα πως το windows firewall και ο F-PROT ειναι τα καλιτερα software.Εγω τα 2 περιπου τελευτεα χρονια δουλευα νορτονα και zone alarm,και παλι ολα ηταν οκ....Για τα δικα μου δεδομενα παντα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Kοιτάχτε ένα πολύ άξιο συγκριτικό που κάνανε στο overclockers.comΠροσωπικά έχω NOD32 εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απλά δεν υπάρχει κάποιο τεστ που να μην το έχει βγάλει τρομερά ταχύτερο από οποιοδήποτε άλλο. Το μόνο άλλο που μπορεί να χρησιμοποιήσω είναι το symantec corporate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 18, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Οτι ειναι γρηγορο το NOD ειναι αλλα το Κaspersky μου φαινρται οτι ειχε καλυτερο interface.Βεβαια δεν εχω συνηθησει ακομα το NOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
omen34 Μάρτιος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Μια ερώτηση για τους χρήστες του NOD32 2.51.20.Μόλις το εγκατέστησα και θέλω να ρωτήσωμε τι συχνότητα κάνει Automatic Update συνήθως.Ευχαριστώ. ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 4, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Απ'όσο θυμάμαι απο όταν το είχα βάλει να μου πετάει popup για την ενημέρωση μπορεί και 2 φορές τη μέρα. Είναι πολύ γρήγορο σε αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Αναλογως , περιπου καθε 1-2 μερες μου πεταει μηνυμα οτι ανανεωθηκε Δεν ξερω ωστοσο καθε ποτε προσπαθει να κανει update Link to comment Share on other sites More sharing options...
omen34 Μάρτιος 4, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Θέλει username kai password για να κάνειupdate ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 4, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Αν θυμάμαι καλά ναι αλλά άμα τα βάλεις μια φορά μετά γίνεται αυτόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
omen34 Μάρτιος 4, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Συγγεκριμένα για την έκδοση NOD32 2.51.20γνωρίζει κάποιος παιδιά ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάρτιος 16, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 το NOD32 ειναι freeware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.