Jump to content



Ποιο Anti-virus;;;


Hydrus

Recommended Posts

ΣΩΣΤΟΣ ο φίλος μας !

Πλάκα πλάκα, στον κόσμο των αντι Χ (virus, adware ...) δεν υπάρχει κανένα κριτήριο πέρα από την ψυχολογική αίσθηση ( :p )που μας δημιουργεί ένα αντι Χ πρόγραμμα ;) !!!

Φανταστείτε τί αντιΧ θα έβαζαν αν όλοι στο φόρουμ είμασταν "ανώμαλοι"! Θα είχε γεμίσει το Φορουμ " Ζητω ο Νόρτονας" κ "Ζήτω κ η Μ$" !!!

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι πιο προγραμμα εξιπιρετει τον χριστη και οχι πιο εχει τις περισοτερες δινατοτιτες.Σε καμια περιπτοση δεν ειπα πως το windows firewall και ο F-PROT ειναι τα καλιτερα software.Εγω τα 2 περιπου τελευτεα χρονια δουλευα νορτονα και zone alarm,και παλι ολα ηταν οκ....Για τα δικα μου δεδομενα παντα.........

Link to comment
Share on other sites

Kοιτάχτε ένα πολύ άξιο συγκριτικό που κάνανε στο overclockers.com

Προσωπικά έχω NOD32 εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απλά δεν υπάρχει κάποιο τεστ που να μην το έχει βγάλει τρομερά ταχύτερο από οποιοδήποτε άλλο. Το μόνο άλλο που μπορεί να χρησιμοποιήσω είναι το symantec corporate

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μια ερώτηση για τους χρήστες του NOD32 2.51.20.

Μόλις το εγκατέστησα και θέλω να ρωτήσω

με τι συχνότητα κάνει Automatic Update συνήθως.

Ευχαριστώ. ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.