Jump to content

Ποιο Anti-virus;;;

Hydrus

Recommended Posts

Εχουμε και λεμε,το Kasparsky χαλασε τελειως,το Norton ουτε για πλακα οποτε παω στο αλλο που κανει ντορο αυτο τον καιρο:ΝOD 32

Το χει δοκιμασει κανενας;Γιατι σε ξενο site ειχα δει προς το καλοκαιρι οτι βγηκε πρωτο στις προτιμησεις των χρηστων(νομιζω xtream systems).

Ξέρει κανείς κανένα site με "benches" anti virus (κτλ) ???

Θυμάμαι είχε κάποτε κάτι το virus.gr (νομίζω) κ έχει κάτι τεστ κ έχει κ μια λίστα με τα ΤΟΠ αντι ιικά που κυκλοφορούν !

Εγώ πιστεύω πως πρέπει όλοι μας να έχουμε ένα αντι virus, ένα αντι spyware, κ οπωσδήποτε ένα firewall.

Το AntiVir (τσάμπα πράγμα !) - για Ιούς κ διάφορα παράσιτα

Το Zone Alarm Suite - Anti Virus, Anti Spy, Firewall (λίγο πριξ***δικο σε κάποιες φάσεις) (αλλά θέλει $.... ή ... βάλτε το σατανικό σας μυαλό να σκεφτεί !!!)

Και για φιλικότατο Firewall, Armor2net (μια από τα παραπάνω ;)

EDIT: Τα ΤΟΠ αντι virus βρίσκονται εδώ , βάση του virus.gr πάντα ;)

nod32 και απο μενα γιατι ειναι το πιο αποτελεσματικο αλλα και παρα πολυ ελαφρυ.Και το kaspersky ειναι αρκετα καλο αλλα βγαζει μερικα λαθη οπως με το mirc παλιοτερα σε μενα οταν ειχα βαλει καποια script ζητουσε συνεχεια να το σβησει και αναγκαστικα το εβαλα στην λιστα που δεν το ψαχνει.

Ρε παιδιά, αν και έχω ξαναρωτήσει, υπάρχουν "benches" για Anti Χ Λογισμικά ??? Μου είχε πέσει στο μάτι μια σελίδα με ένα πρόγραμμα το οποίο θα έμπαινε στο pc σου κ τσέκαρε το firewall, είχα βει κι ένα ανάλογο για virus, trojans ..., αλλά κατά πόσο νόμιμα αλλά κι έγκυρα είναι τέτοια τεστ ?

Το κακό με τα Anti X προγράμματα, δεν μπορούμε να βασιστούμε παραμόνο στις προσωπικές μας προτιμήσεις κ δεν έχουμε μια τεκμηριωμένη απάντηση.

ΠΧ

Το Χ πρόγραμμα είναι ΘΕΙΚΟ !!! ... Κ τέλος... spam εν ολίγοις ;)

Μορφέα έχω Zone Alarm Pro,είχα το Kaspersky και ξαναέβαλα το NOD32.Το Kaspersky τρώει πολύ περισσότερα resources.Τώρα από αποτελεσματικότητα τι να σου πω.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Το AVG όταν το είχα δοκιμάσει δεν έσβηνε τα πάντα.Απλά τα έβρισκε.Αυτό δεν μου λέει κάτι.Δεν το θεωρώ αρκετά αποτελεσματικό.

Στις 2 μερες που το εχω,αυτο παρατηρησα και γω tsunami(tsoutsouni:p),αλλα και μια επιβαρυνση στο ολο συστημα.Μαλλον πρεπει να ξαναδοκιμασω το Kaspersky...Aλλα τελευταια φορα που το χα βαλει ειχα απογοητευτει πληρως.Δεν μου μεναι παρα να δοκιμασω το NOD 32...

Θα δοκιμασω και εγω το Nod32 καποια μερα.

Εχω ενα προβλημα με zone alarm μηπως το εχετε και εσεις? Οταν αφηνω το firefox για καποιες ωρες χωρις να το χρησιμοποιησω μετα δεν ανοιγει σελιδες και για να ανοιξει πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω το zone alarm. Μου το κανει και στο αλλο pc με ιντερνετ explorer.

Μηπως γνωριζει κανεις γιατι?

Αρχική απάντηση από Hydrus

Στις 2 μερες που το εχω,αυτο παρατηρησα και γω tsunami(tsoutsouni:p),.

ΕΕΕ να προσεχουμε τις εκφράσεις μας προς το nick εκλεκτών ανθρώπων του υποκόσμου.Γιατί κάποια μέρα θα βρέις τσιμέντο στα πόδια σου και δεν θα ξέρεις ποιός το έβαλε εκεί και που σε πάνε οι κύριοι με τα κοστούμια...:p:P

:devil: :devil:

Παιδια μετα απο διοκιμη πολλων av και firewall software κατελιξα σε F-PROT av και windows firewall.Πολυ ελαφρια και τα 2 χορις να χριαζετε 10 κιλα ρυθμισεις το καθενα.Ενα μηνα τα δουλευω ετσι και ολα πανε καλα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.