Jump to content

Εγγύηση στο τελευταίο 6μηνο κ ο σκληρός κολλάει τι κάνω?

Sapelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπως λέει και το θέμα έχω έναν WD800J αυτός πρέπει να είναι, ο οποίος τώρα τελευταία κάνει κάτι περίεργα κόλπα: μερικές φορές δεν ξεκινάει άλλες φορές κολλάει κ χθές ενώ νόμιζα ότι παρέδωσε το πνεύμα του ξεκίνησε κανονικά. Αν τον πάω στο πλαίσιο υπάρχει ενδεχόμενο να μην μου τον αλλάξουν (αν τους λειτουργήσει) και να χρειάζεται να πάρω καινούριο, πράγμα που δεν θέλω να κάνω. Το σκληρό τον έχω 2,5χρόνια το πλάισιο νομίζω δίνει εγγύηση 3 τί να κάνω? Το κόλπο με την κατάψυξη το ξέρει κανείς ή είναι απάτη?? (λέγεται ότι αν βάλλεις σκληρό στην κατάψυξη τα παίζει κ μετά μπορείς να τον αλλάξεις καθώς δεν αφήνει ίχνη...) :devil:

Στην κατάψυξη δεν τα "παίζει", το αντίθετο, βοηθάει να σώσεις κάποια αρχεία αν δεν τα έχει παίξει τελείως.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις το utility της WD για έλεγχο του σκληρού και αν σου δείξει ότι έχει πρόβλημα να τον γυρίσεις πίσω ενημερώνοντας για τα προβλήματα που σου παρουσιάζει συν τα προβλήματα που έδειξε το διαγνωστικό.

Αν το διαγνωστικό δεν δείξει κάτι αλλά τα προβλήματα υπάρχουν, απλά πήγαινέ τον πίσω και ζήτησε αλλαγή περιγράφοντας τα προβλήματα που εμφανίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.