Knorcedger Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2005 Ο υπολογιστής μου είναι πλέον σχετικά παλιός, και αφου μπορώ να κάνω όλες τις καθημερινες μου δουλειες, εκτός από τα παιχνίδια, αξιοπρεπώς, σκέφτομαι, αντι να κάνω ολικη αναβάθμιση, να αγοράσω μόνο μια καινούρια κάρτα γραφικών και να αντικαταστήσω την GF4 4200TI 128MB AGP8XΟ υπολογιστής μου έχει P4 @ 2,532 X 512MB RAB3 X 120GB + 1 X 80GB HDDDVD, DVDRW, CDRWFLOPPYΣτα usb και pci έχωUSB: ADSL MODEM, CARD READERPCI: SOUNDBLASTER, ETHERNET CARD, και μια κάρτα επέκτασης για τους σκληρούςΑπό τα παραπάνω μπορώ να αφαιρέσω τα DVD, CDRW, FLOPPY, CARD READERΤο τροφοδοτικό μου είναι ένα Herolchi στα 350WΗ κάρτα που σκέφτομαι να αγοράσω είναι η MSI NX6600GT 128 MB DDR AGP 8xΘα αντέξει το τροφοδοτικό μου την καινούρια κάρτα ή θα χρειαστεί να το αλλάξω και αυτό;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Mονο αν τη βαλεις πανω θα δεις..παντως χλωμο το κοβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Νοέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Aμα βγάλεις ένα σκληρό πιθανότατα θα μπορείς να δουλέψεις το μηχάνημα σε Full load τώρα από εκεί κ πέρα μάλλον θα πρέπει να πειραματιστείς, δεν κοιτάς να δανειστείς καμία κάρτα για να σου λυθεί η απορία πριν κάνεις καμιά αγορά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Νοέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Χλωμο το βλέπω το pc soy ειναι πολυ φορτωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Εγώ πιστεύω ότι οριακά θα είσαι ΟΚ.Εν πάσει περιπτώσει μόνο μια δοκιμή θα δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Νοέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Θα την σηκώσει πολύ άνετα. Και εγώ πριν πάρω το tagan ένα τροφοδοτικό 350w είχα και με μεγαλύτερο υπολογιστή και έπαιζε κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Και εγώ πιστεύω ότι θα είσαι ψιλοοριακά............το τροφοδοτικό μάλλον θα δουλεύει στο φουλ ακόμη και με το πισι σε idle....έχεις και τέσσερις σκληρούς επάνω και διάφορα άλλα, άμα κάνεις και κανα oc....δύσκολα τα πράγματα. Δοκίμασέ το.....το πολύ πολύ να τα φτύσει μετά από λίγο....Βέβαια αν πάρεις ένα καινούριο τροφοδοτικό, το κρατάς και για το επόμενο πισί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Νοέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 πιστευω οτι θα αντεξει.Εχω δει με τα ματια μου σε pc ενος φιλου ενα noname 300W να ταιζει Northy 3.0, 512RAM 865Pe mobo, 2HDs DVDrom+DVDRW και GeForceFX5900Ultra(!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Ξερά ναι.Και πιστεύω θα είσαι και πολύ χαλαρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimanast Νοέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ναι ... ειναι καλο ΠΣΥ ... εγω σηκωσα πολυ περισοτερα με αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ρε δεν μας ενδιαφέρει να δούμε πόσο το λέει η ψυχή του Hec!!Δώσε κανα 50ευρω και πάρε κάτι μεγαλύτερο σε chieftec,fortron η κάτι άλλο που έχει να προτείνει κανένας συνάδελφος.Δέστο ότι βαζεις καλά λάστιχα στο αυτοκίνητό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Και εγω μια χαρα πιστευω θα το σηκωσει, δεν τραβαει τα τρελα watt η 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Νοέμβριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Ενός φίλου pc με Pentium4@2.4, 1 gb Corsair, Ati 9800 Pro, 2 Maxtors 120gb, και 2 cd-roms παίζει μια χαρα με τροφοδοτικό 350w.Οπότε δεν εχεις παρα να δοκιμάσεις και το δικό σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.