Jump to content

Αγορά νέας κάρτας. Θα την σηκώσει το PSU?

Knorcedger

Recommended Posts

Ο υπολογιστής μου είναι πλέον σχετικά παλιός, και αφου μπορώ να κάνω όλες τις καθημερινες μου δουλειες, εκτός από τα παιχνίδια, αξιοπρεπώς, σκέφτομαι, αντι να κάνω ολικη αναβάθμιση, να αγοράσω μόνο μια καινούρια κάρτα γραφικών και να αντικαταστήσω την GF4 4200TI 128MB AGP8X

Ο υπολογιστής μου έχει

P4 @ 2,53

2 X 512MB RAB

3 X 120GB + 1 X 80GB HDD

DVD, DVDRW, CDRW

FLOPPY

Στα usb και pci έχω

USB: ADSL MODEM, CARD READER

PCI: SOUNDBLASTER, ETHERNET CARD, και μια κάρτα επέκτασης για τους σκληρούς

Από τα παραπάνω μπορώ να αφαιρέσω τα DVD, CDRW, FLOPPY, CARD READER

Το τροφοδοτικό μου είναι ένα Herolchi στα 350W

Η κάρτα που σκέφτομαι να αγοράσω είναι η MSI NX6600GT 128 MB DDR AGP 8x

Θα αντέξει το τροφοδοτικό μου την καινούρια κάρτα ή θα χρειαστεί να το αλλάξω και αυτό;

Ευχαριστώ

Aμα βγάλεις ένα σκληρό πιθανότατα θα μπορείς να δουλέψεις το μηχάνημα σε Full load τώρα από εκεί κ πέρα μάλλον θα πρέπει να πειραματιστείς, δεν κοιτάς να δανειστείς καμία κάρτα για να σου λυθεί η απορία πριν κάνεις καμιά αγορά??

Και εγώ πιστεύω ότι θα είσαι ψιλοοριακά............το τροφοδοτικό μάλλον θα δουλεύει στο φουλ ακόμη και με το πισι σε idle....έχεις και τέσσερις σκληρούς επάνω και διάφορα άλλα, άμα κάνεις και κανα oc....δύσκολα τα πράγματα.

Δοκίμασέ το.....το πολύ πολύ να τα φτύσει μετά από λίγο....

Βέβαια αν πάρεις ένα καινούριο τροφοδοτικό, το κρατάς και για το επόμενο πισί σου.

ρε δεν μας ενδιαφέρει να δούμε πόσο το λέει η ψυχή του Hec!!Δώσε κανα 50ευρω και πάρε κάτι μεγαλύτερο σε chieftec,fortron η κάτι άλλο που έχει να προτείνει κανένας συνάδελφος.Δέστο ότι βαζεις καλά λάστιχα στο αυτοκίνητό σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.