giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 Ρε γ@μωτο τι γινεται?Μου εχει σπασει τα νευρα,εδω και 2 ωρες...Λοιπον ακουστε πως εχει η κατασταση:Εχω μια msi 6600gt stock ρολογια stock ψυξη.Επαιζα counter strike,και παρατηρω οτι ενω στον αλλον υπολογιστη δειχνει τα sprays και σημαδια στους τοιχους απο τις σφαιρες σε μενα δεν τα δειχνει,ε λεω wtf ας κανω ενα update στους drivers.Απο κει και περα το χαος...Κατεβαζω τους 81.85 κανω remove τους αλλους κανω restart και περναω αυτους,ανοιγει ο η/υ κολαει και μου πεταει μπλε οθονη!Ξανακανω restart τα ιδια.Απο το μενου στο boot με το f8 τρεχω τις τελευταιες σωστες ρυθμισεις,ξανακανω τα ιδια με το ιδιο αποτελεσμα.Ξαναφορτωνω τισ παλιες ρυθμισεις δηλαδη χωρις καθολου drivers εκει ειναι οκ,μολις περναω τους drivers πεταει μπλε οθονες.Κατεβαζω αλλους drivers,κατεβαζω το nfr τους περναω παλι τα ιδια.Ο μονος τροπος για να δουλεψει και ετσι το εχω και τωρα,ειναι βγαζοντας την 6600 και βαζοντας την παλια μου 4200.Τι γινεται ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω?Δεν νομιζω να επαθε κατι η καρτα και βαριεμαι να κανω φορματ....τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimanast Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 δοκιμασε να κανεις ενα update το biow της μητρικης σου... ειχα ενα παρομοιο προβλημα και λυθηκε με το update Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Με flash το βιος της μητρικης δεν εγινε τιποτα...Ρε σεις δεν εχει κανας αλλος καμια ιδεα?Τι θα απογινω με την 4200?:cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Νοέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αν σου πω οτι ΜΑΛΛΟΝ πηρες την 6600 στα χερια θα φανω κακος???Ακριβως τα ιδια μου εκανε μια 9700 Pro...Koλαγαν τα win οταν εβαζα drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimanast Νοέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 λοιπον , ξεκινα με την παλια την καρτα , κανε κανονικα εγκατασταση , μετα βαλε την ΜΣΙ σαν δευτερη , περνα οδηγους , και εχετην σαν δευτερη. στο ΜΒ θα ξεκινας απο την παλια την καρτα και στα Γουιντοους ρυθμισε σαν πρωτη την ΜΣΙ. μετα κανε Disable την παλια να δεισ αν δουλευει η ΜΣΙ μονη της, αν εχεις οπιοδηποτε προβλημα, τοτε πηγενετην πισω και παρε μια αλλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από overclocker Αν σου πω οτι ΜΑΛΛΟΝ πηρες την 6600 στα χερια θα φανω κακος???Ακριβως τα ιδια μου εκανε μια 9700 Pro...Koλαγαν τα win οταν εβαζα drivers... Ναι ρε συ,αλλα πριν αλλαξω drivers πηγαινε ρολοι....Αρχική απάντηση από dimanast λοιπον , ξεκινα με την παλια την καρτα , κανε κανονικα εγκατασταση , μετα βαλε την ΜΣΙ σαν δευτερη , περνα οδηγους , και εχετην σαν δευτερη. στο ΜΒ θα ξεκινας απο την παλια την καρτα και στα Γουιντοους ρυθμισε σαν πρωτη την ΜΣΙ. μετα κανε Disable την παλια να δεισ αν δουλευει η ΜΣΙ μονη της, αν εχεις οπιοδηποτε προβλημα, τοτε πηγενετην πισω και παρε μια αλλη.... Dimanast θα δοκιμασω κι αυτα και βλεπουμε.Α και για rma αποκλειεται γιατι εχει υποστει καποιες εμφανης μετατροπες στην ψυκτρα απο το bridge εχω αλλαξει και θερμοαπαγωγικη αστα να παν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfavor Νοέμβριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Κανε επαναφορα συστηματος την μερα που λειτουργουσε καλα ο υπολογιστης σου. Οσο για τα σημαδια στους τοιχους και τα εφε, πιστευω να δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις μεσα απο το παιχνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ευτυχως η καρτα δεν εχει προβλημα,εκανα format σημερα και ειναι ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.