Jump to content

Athlon XP(tm) σαν Athlon(tm) ???

U2_Neat

Recommended Posts

Καλησπερα!

αντιμετωπιζω ενα πολυ... περιεργο προβλημα με τον επεξεργαστη μου.

συγκεκριμενα, εχω εναν T-Bred B 2100+@2100(200x10.5)@1.85v.

Τον επεξεργαστη μου τα WinXP τον εβλεπαν ποτε σαν Athlon XP και ποτε σαν Athlon στον device manager... το ιδιο και τωρα στα Win2003. Ποτε δεν φανταστηκα οτι παιζει καποιο ρολο αυτο, νομιζα οτι ευθυνεται το overclocking...

Παρ'ολα αυτα, προσφατα ανακαλυψα, οτι αν τα win δουν τη cpu σαν Athlon XP, τοτε εχω 3-4fps παραπανω στο CS:Source απ'οτι οταν τον βλεπουν σαν Athlon, ακομη κι αν προκειται για τον ιδιο driver....!!!!! Δεν εχω δοκιμασει να κανω αλλα test, αλλα πιστευω πως μονο το test του CS ειναι αρκετο!

Εχει ακουσει κανεις ποτε κατι παρομοιο? Εγω παντως οχι... :confused:

• 4 weeks later...

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :)

update στο bios δεν μπορω να κανω, εχω ηδη την τελευταια εκδοση... :confused:

βρηκα εναν τροπο για να το κανω να το βλεπει σαν Athlon XP, καθε φορα που μου τον δειχνει σαν Athlon, αλλα χρειαζεται και restart, ειναι λιγακι ενοχλητικο...

Oh well, αφου δεν εχει ξανακουσει κανεις κατι σχετικο, i guess i'm gonna have to learn and live with it... μεχρι να βγει bios... η να κανω αναβαθμιση...

Ευχαριστωωωωωω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.