krisiun82 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 Εχω στον σκληρο μου 2 παρτιτιονσ.Το πρωτο το C: που εινναι και το λειτουργικο και το 2ο το E: που ειναι αποθηκη...Πηγαινοντας στο Disk Managment των WinXp δεν με αφηνει να αλλαξω το γραμμα του 2ου παρτιτιον και το παρουσιαζει ως System ενω το πρωτο ως boot...Tι να κανω ωστε να μην ειναι το 2ο παρτιτιον system???/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Νοέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Το λειτουργικό σου πρέπει να είναι λογικά στο 2ο partition, αλλιώς δεν εξηγείται να στο βγάζει ως system. Αν μπορείς δες λιγάκι το boot.ini (Windows +R, -> msconfig -> BOOT.INI) και πόσταρέ το εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 H μπορει να εχει το page file στο δευτερο patrition.Εαν ισχυει κατι τετοιο σβηνεις το age file και κανεις την δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Νοέμβριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Το λειτουργικο ειναι στο 1ο παρτισιον @Vag Στο system properties->advance->performance->settings->virtual memory δειχνει οτι το μονο page file εινια στο 1ο παρτιτιον εκει που ειναι και το λειτουργικο... Παρολαυτα στο Diskeeper (το προγραμμα για το Defrag) μου δειχνει οτι και στο 2ο παρτιτιον υπαρχει χωρος δεσμευμενος απο το συστημα παρολο που δεν θα πρεπε... @SirGeorge δεν το βρισκω εκει που μου πες (φωτο κατω)... Μηπως εννοεις αυτο που κανεις Edit στο start up and recovery στο system properties->advance->?? Αν ναι ειναι καπως ετσι [boot loader] timeout=1 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Νοέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Τελειως ασχετο αλλα παρατηρωντας την εικονα ειδα αυτο το sp2update00.Τι ειναι αυτο ρε παιδια?Ολιγον υποπτο μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.