Jump to content

Δεν με αφνει να αλαξω το drive letter του δισκου..

krisiun82

Recommended Posts

Εχω στον σκληρο μου 2 παρτιτιονσ.Το πρωτο το C: που εινναι και το λειτουργικο και το 2ο το E: που ειναι αποθηκη...Πηγαινοντας στο Disk Managment των WinXp δεν με αφηνει να αλλαξω το γραμμα του 2ου παρτιτιον και το παρουσιαζει ως System ενω το πρωτο ως boot...

Tι να κανω ωστε να μην ειναι το 2ο παρτιτιον system???/

Το λειτουργικό σου πρέπει να είναι λογικά στο 2ο partition, αλλιώς δεν εξηγείται να στο βγάζει ως system. Αν μπορείς δες λιγάκι το boot.ini (Windows +R, -> msconfig -> BOOT.INI) και πόσταρέ το εδώ.

Το λειτουργικο ειναι στο 1ο παρτισιον

@Vag Στο system properties->advance->performance->settings->virtual memory δειχνει οτι το μονο page file εινια στο 1ο παρτιτιον εκει που ειναι και το λειτουργικο...

Παρολαυτα στο Diskeeper (το προγραμμα για το Defrag) μου δειχνει οτι και στο 2ο παρτιτιον υπαρχει χωρος δεσμευμενος απο το συστημα παρολο που δεν θα πρεπε...

@SirGeorge

δεν το βρισκω εκει που μου πες (φωτο κατω)...

Μηπως εννοεις αυτο που κανεις Edit στο start up and recovery στο system properties->advance->??

Αν ναι ειναι καπως ετσι

[boot loader]

timeout=1

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn

post-176-1416072283,1868_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.