123456789 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 Καλησπέρα σας,χρησιμοποιώ το Norton Ghost 2003 από τα windows XP και συγκεκριμένα ξεκινάω μία διαδικασία backup με το wizzard.Όταν επανεκκινήσει ο Η/Υ το ghost ξεκινά να παίρνει backup (από disk σε image) και κάποια στιγμή "σκάει".Αμέσως μετά ο Η/Υ εκκινεί και μπαίνω στα XP όπου εμφανίζεται μήνυμα ότι το Ghost δεν έτρεξε λόγω σφάλματος και μέσα στο log file φαίνονται τα εξής:Date : Fri Nov 4 22:29:02 2005Error Number: (29004)Message: Read sector failure, result = 1, drive = 0, sectors 19102135 to 19102199Version: 2003.775 (Aug 14 2002, Build=775)Πιστεύω ότι το μήνυμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και μου το έχει βγάλει σε αρκετούς δίσκους (κυρίως WD 400JB) και θέλω να ρωτήσω τα εξής:1) Αν όντως υπάρχει πρόβλημα με το δίσκο πως θα βρεθεί (εννοείται ότι δοκίμασα με scandisc αλλά και με τα utils της WD και τα βρίσκουν όλα ΟΚ)?2) Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε εσάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
123456789 Νοέμβριος 9, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Καλησπέρα σε όλους!Από το adslgr.com έλαβα μία βοήθεια, ότι δηλαδή με τη βοήθεια κατάλληλων switches στο host είναι δυνατόν να αγνοούνται τέτοια σφάλματα, είτε είναι αληθινά είτε false alarms!Για περισσότερα: http://service1.symantec.com/SUPPORT/ghost.nsf/pfdocs/1998082612540625:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Απο την στιγμη που το utility της WD δεν εχει λαθος ο δισκος κατα 99,9% ειναι οκ.Ενδεχομενος να ειναι καποιο αρχειο corrupted οχι απο θεμα hardware αλλα απο software και το βγαζει σαν μυνημα λαθους.Απο προσωπικη εμπειρια , το μονο ghost που μου λειτουργησε σωστα ηταν αυτο απο δισκετα.Ολα αυτα τα win-ghost ακομα και οταν ελεγαν disk - copy ok και πηγαινα να μπουταρω απο τον αντιγραμμενο δισκο απλα δεν μπουταραν βγαζοντας διαφορα ηλιθια μυνηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 μετα την τελευταια καταστροφικη επαφη με το Ghost 2003 (μου στοιχισε ενα Σαβ/κο και καμια 100αρα gb Μp3s &vids) δοκιμασα και την εκδοση 9... μακραν καλυτερη σε σχεση με τα παλαιοτερα... αναλυτικη αλλα και ευχρηστη και συναμα γρηγοροτερη Θα στο συνιστουσα στη full εκδοση με το bootable cd ΥΓ. αλλα και παλι ενα μαμημενο restore δεν καταφερε να κανει..... μιας και αδυνατει να εγκαταστησει τους οδηγους του nVraid απο δισκετα... οποτε δεν βρισκει που να κανει το restore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
123456789 Νοέμβριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 00:55] μετα την τελευταια καταστροφικη επαφη με το Ghost 2003 (μου στοιχισε ενα Σαβ/κο και καμια 100αρα gb Μp3s &vids) δοκιμασα και την εκδοση 9... μακραν καλυτερη σε σχεση με τα παλαιοτερα... αναλυτικη αλλα και ευχρηστη και συναμα γρηγοροτερη Θα στο συνιστουσα στη full εκδοση με το bootable cd ΥΓ. αλλα και παλι ενα μαμημενο restore δεν καταφερε να κανει..... μιας και αδυνατει να εγκαταστησει τους οδηγους του nVraid απο δισκετα... οποτε δεν βρισκει που να κανει το restore... Λοιπόν με το ghost 2003 έχω μεγάλη τριβή από το 2003 (εκατοντάδες χρήσεις) και αν εξαιρέσουμε τα false (αν είναι όντως false) alarms που ανέφερα είναι εξαιρετικό. Δούλεψα και την έκδοση 9 (ή 8 δεν θυμάμαι, μία που είχε βγει πέρυσι και έκανε ghost την ώρα που δουλεύεις και γ...ήθηκε το σύμπαν! Κολλήματα, κολλήματα, κολλήματα). Παρεμπιπτόντως δοκιμάζω εδώ και 1-2 εβδομάδες το acronis true image v. 8. Πολύ καλό, αλλά δεν βλέπω πουθενά τη δυνατότητα για advanced settings (θα μου πείτε βέβαια μπορεί και να μην τα χρειάζεται...θα το ψάξω παραπάνω όμως!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.