τακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 πως συνεργαζεται ρε παιδια η αλεπου με το getright?δηλ.κανοντας κλικ για d\lνα μην ανοιγει το flashgot αλλα το getriht,εχω κανει τις αλλαγες στο getright αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Εχεις ενεργοποιήσει το OLD Getright και το Autostart Download στις επιλογές του Flashgot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 οχι,πως το κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 thanks jpavly το βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 no prob mate Πάντως το Autostart download εχώ το έχω off, γιατί το getright δεν πιάνει όλα τα links σωστά. Δοκιμασέ το και θα δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Πάντως αν κ η Φλογερή Αλεπού είναι πολύ καλός browser, το κατεβαστήρι του ε ... έχει μείνει λίγο πίσω ! Εγώ του έβαλα να κατεβάσει 5-6 προγραμματάκια, οπότε το download από 40 πήγε 8Κβ ανά αρχείο. Όταν όμως τελείωνε καποιο η ταχύτητα των υπολοίπων ... ΕΜΕΝΕ ΣΤΑΘΕΡΗ !!! Έκανα Pause, Resume ... χρειάστηκε cancel τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 7, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 οχι εγω με το getright ειμαι ικανοποιημενος,36-39 σταθερα(βεβαια εχω τυχει και σε site που κατεβαζε με!!!!! !!!!! !!!!! 1-3kb\sec!!!!! !!!!! 77mb σε σχεδον μια μερα )!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [07-11-2005 17:45] Πάντως αν κ η Φλογερή Αλεπού είναι πολύ καλός browser, το κατεβαστήρι του ε ... έχει μείνει λίγο πίσω ! Εγώ του έβαλα να κατεβάσει 5-6 προγραμματάκια, οπότε το download από 40 πήγε 8Κβ ανά αρχείο. Όταν όμως τελείωνε καποιο η ταχύτητα των υπολοίπων ... ΕΜΕΝΕ ΣΤΑΘΕΡΗ !!! Έκανα Pause, Resume ... χρειάστηκε cancel τελικά ?? παράξενο δεν έχω δει κάτι τέτοιο και κατεβάζω μόνο με της αλεπούς το κατεβαστήρι... μήπως ήταν πολύ μεγάλα τα αρχεία? το λέω γιατί δεν δείχνει real download speed αλλά τον μέσο όρο... οπότε αν μετά απο 1 ώρα πχ τελειώσει το ένα αρχείο, στα άλλα δίνει ταχύτητα αλλά το νούμερο που δείχνει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Όχι ! Δυστυχώς !Πάλι τα ίδια ! Έκανα 4-5 μεγάλα downloads από downloads.com -νόμιμο- κ πάλι τα ίδια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.