τακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 ψαχνω κανενα καλο util. για adsl που να δειχνει στο system tray ταχυτητες κ.α,οπως και να κανει και κανα optimize,γνωριζουμε κανενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Νοέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 http://www.net-peeker.comγια να βλεπεις ταχυτητες,να βαζεις οριο στο upload/download και με υποτηπωδεςfirewall που απενεργοποιεις ευκολα.http://www.dumeter.com/για να βλεπεις μονο ταχυτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Εγω κατεβασα το du meter και μου βγαζει ταχυτητα 42,OOkb.Eχω συνδεση 384kb.Ειναι σωστη η ταχυτητα που μου βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ναι ! Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second Καλά .... ΠΟΤΕ μην περιμένεις 45 κ πάνω !!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ κ ΜΟΝΟ κατέβαζα με 45 όταν οι άλλοι είχαν Τ3 !!! Κανονικά κατεβάζεις με ~38ΚΒ/s κ σε p2p ~30 κ σε BitTorrent >20Kb (πχ εμένα κ το Azureus.... Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 κατεβασα και 'γω το du meter και οταν ανοιγω το msn με web cam. που επικοινονω με γερμανια μου δειχνει d/l 3.5-4.0 kb\sec και u/l 2.5-3.0 kb\sec!!!!! ειναι λογικο αυτο? 384\128 εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Δες και αυτο, κατα πολυ ανωτερο απο το dumeterhttp://www.desksoft.com/BWMeter.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από kreach........... Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second .......... Αφαιρεσε και ενα 15-20% overhead(εκτος και αν εισαι σε Siemens DSLAM). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από τακης κατεβασα και 'γω το du meter και οταν ανοιγω το msn με web cam. που επικοινονω με γερμανια μου δειχνει d/l 3.5-4.0 kb\sec και u/l 2.5-3.0 kb\sec!!!!! ειναι λογικο αυτο? 384\128 εχω. Γαιτι να μη ειναι λογικο? Και στελνεις και περνεις....εκτος αν εννοεις οτι ειναι λιγα...αλλα οι webcam δεν θελοyν και τοτρελο bandwith Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από kreach Ναι ! Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second Καλά .... ΠΟΤΕ μην περιμένεις 45 κ πάνω !!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ κ ΜΟΝΟ κατέβαζα με 45 όταν οι άλλοι είχαν Τ3 !!! Κανονικά κατεβάζεις με ~38ΚΒ/s κ σε p2p ~30 κ σε BitTorrent >20Kb (πχ εμένα κ το Azureus.... Αυτά Αν θελει καποιος να εχει σταθερα 48 kb μπορει να κανει αναβαθμιση την γραμμη σε 512 με 384 συνδεση...τωρα αν αξιζουν τα +5 ευρω για +6kb δεν ξερω να σου πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 7, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 δεν ξερω αν ειναι λιγα η κανονικα τα kb\sec που σου ειπα πιο πανω,αλλα εχω(ειδικα καποιες φορες)μεγαλο προβλημα με την εικονα.καρε καρε βλεπω τον αλλον.δεν θα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερη η εικονα?στον οτε που πηρα μου ειπαν οτι ισως θελει καθαρισμα η γραμμη,αλλα σε κατεβασματα αρχειων και serf.παει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 17:36] Ναι ! Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second Καλά .... ΠΟΤΕ μην περιμένεις 45 κ πάνω !!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ κ ΜΟΝΟ κατέβαζα με 45 όταν οι άλλοι είχαν Τ3 !!! Κανονικά κατεβάζεις με ~38ΚΒ/s κ σε p2p ~30 κ σε BitTorrent >20Kb (πχ εμένα κ το Azureus.... Αυτά Εγω παντως κατεβαζω απο web pages, torrents (Bitcomet η Bittornado), DC++ παντα κολλημενα στα 45-46 εφοσον οι αλλοι μπορουν να μου δωσουν τοσο bandwidth. Να σημειωθει οτι ειμαι σε Siemens DSLAM και η αποσταση του κτιριου του OTE απο το σπιτι ειναι ουτε 1 χιλιομετρο ...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Νοέμβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Να σημειωθει οτι ειμαι σε Siemens DSLAM Απολυτα λογικο επειδη τα Siemens Dslam κλειδωνουν στα 448/160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 7, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 ωραιος ρε daytime d. μια χαρα σου 'κατσε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από τακης [Σήμερα, στις 16:55] ωραιος ρε daytime d. μια χαρα σου 'κατσε!!!!! Η καλυτερη φαση ηταν οταν ειχα πρωτοβαλει DSL (Μαιος 2004) και τo DSLAM ηταν αδειο κυριολεκτικα ... εκει να δεις πως πηγαινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Νοέμβριος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer Η καλυτερη φαση ηταν οταν ειχα πρωτοβαλει DSL (Μαιος 2004) και τo DSLAM ηταν αδειο κυριολεκτικα ... εκει να δεις πως πηγαινε Σορρυ δλδ ποσο παραπανω πηγαινε?Δεν maxarei δηλαδη τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Πολυ καλο (και το χρησιμοποιω καθημερινα) ειναι το Net Activity Diagram που ειναι πιο ωραιο εμφανισιακα απο τα dumeter και bwmeter Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 7, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 το du m. μου αρεσε καλυτερα μενει μονιμα οταν αλλαζεις σελιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από τακης [Σήμερα, στις 18:14] το du m. μου αρεσε καλυτερα μενει μονιμα οταν αλλαζεις σελιδες τι εννοεις? οτι ειναι always on top? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 7, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από rip_noob [Σήμερα, στις 18:16] τι εννοεις? οτι ειναι always on top? κατω δεξια,πανω απο το system tray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 17:27] Σορρυ δλδ ποσο παραπανω πηγαινε?Δεν maxarei δηλαδη τωρα? Δεν πηγαινε παραπανω αλλα ειχα καλυτερα Ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.