Jump to content

Utilities για adsl

τακης

Recommended Posts

Ναι !

Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second ;)

Καλά .... ΠΟΤΕ μην περιμένεις 45 κ πάνω !!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ κ ΜΟΝΟ κατέβαζα με 45 όταν οι άλλοι είχαν Τ3 !!! Κανονικά κατεβάζεις με ~38ΚΒ/s κ σε p2p ~30 κ σε BitTorrent >20Kb (πχ εμένα κ το Azureus.... :(

Αυτά

Αρχική απάντηση από kreach

...........

Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second ;)..........

Αφαιρεσε και ενα 15-20% overhead(εκτος και αν εισαι σε Siemens DSLAM).

Αρχική απάντηση από τακης

κατεβασα και 'γω το du meter και οταν ανοιγω το msn με web cam. που επικοινονω με γερμανια μου δειχνει d/l 3.5-4.0 kb\sec και u/l 2.5-3.0 kb\sec!!!!! ειναι λογικο αυτο? 384\128 εχω.

Γαιτι να μη ειναι λογικο? Και στελνεις και περνεις....εκτος αν εννοεις οτι ειναι λιγα...αλλα οι webcam δεν θελοyν και τοτρελο bandwith

Αρχική απάντηση από kreach

Ναι !

Διότι 384 = 384 Kilo BITS per second. ’ρα η πραγματική ταχύτητα είναι 384/8 = 48 Kilo BITES MAX per second ;)

Καλά .... ΠΟΤΕ μην περιμένεις 45 κ πάνω !!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ κ ΜΟΝΟ κατέβαζα με 45 όταν οι άλλοι είχαν Τ3 !!! Κανονικά κατεβάζεις με ~38ΚΒ/s κ σε p2p ~30 κ σε BitTorrent >20Kb (πχ εμένα κ το Azureus.... :(

Αυτά

Αν θελει καποιος να εχει σταθερα 48 kb μπορει να κανει αναβαθμιση την γραμμη σε 512 με 384 συνδεση...τωρα αν αξιζουν τα +5 ευρω για +6kb δεν ξερω να σου πω....

δεν ξερω αν ειναι λιγα η κανονικα τα kb\sec που σου ειπα πιο πανω,αλλα εχω(ειδικα καποιες φορες)μεγαλο προβλημα με την εικονα.καρε καρε βλεπω τον αλλον.δεν θα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερη η εικονα?στον οτε που πηρα μου ειπαν οτι ισως θελει καθαρισμα η γραμμη,αλλα σε κατεβασματα αρχειων και serf.παει μια χαρα.

Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 17:36]

Ναι !

Αυτά

Εγω παντως κατεβαζω απο web pages, torrents (Bitcomet η Bittornado), DC++ παντα κολλημενα στα 45-46 εφοσον οι αλλοι μπορουν να μου δωσουν τοσο bandwidth. Να σημειωθει οτι ειμαι σε Siemens DSLAM και η αποσταση του κτιριου του OTE απο το σπιτι ειναι ουτε 1 χιλιομετρο ...:whistling

Αρχική απάντηση από τακης [Σήμερα, στις 16:55]

ωραιος ρε daytime d. μια χαρα σου 'κατσε!!!!!

Η καλυτερη φαση ηταν οταν ειχα πρωτοβαλει DSL (Μαιος 2004) και τo DSLAM ηταν αδειο κυριολεκτικα ... εκει να δεις πως πηγαινε :D

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Η καλυτερη φαση ηταν οταν ειχα πρωτοβαλει DSL (Μαιος 2004) και τo DSLAM ηταν αδειο κυριολεκτικα ... εκει να δεις πως πηγαινε :D

Σορρυ δλδ ποσο παραπανω πηγαινε?Δεν maxarei δηλαδη τωρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.