Jump to content

Kaspersky VS Sygate???

fthanos

Recommended Posts

:help:

Εχω ενα προβληματακι... Ειχα απο παντα firewall αλλα και να μου ελεγχει το traffic στο PC το Sygate Firewall 5.5 και για antivirus το Norton. Επειδη το PC τα επαιξε σε καποια φαση και μου ζητησε να απολυσω το γιατρο ( το Norton :nuke: ) το έσβησα και το αντικατεστησα με το Kasperky που ειναι ποιο "ελαφρυ". Ελατε ομως που μολις εγκατεστησα το Kaspersky, κι ενω τρεχει παραλληλα το sygate, σταματησε το PC να μπορει να συνδεεται στο internet. Δηλαδη η συνδεση isdn που εχω εδειχνε να ενεργοποιειται κανονικα αλλα κανενας browser δε συνδεοταν και γενικα το PC απο internet ηταν νεκρο :rip: . Τωρα το internet δουλευει κανονικα μιας και το sygate εχει απεγκατασταθει. Δοκιμασα να το ξαναεγκαταστησω μετα την εγκατασταση του kaspersky αλλα και παλι τιποτα. Επισης δοκιμασα ποιο καινουργια εκδοση του sygate αλλα και παλι τιποτα :wall: ...Χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα firewall οχι μονο για εξωτερικες επιθεσεις αλλα και να κανονιζω το traffic στο PC. Τι να κανω; Να βρω αλλο firewall (κι αν ναι, ποιο?) ???

:help:

Yπάρχει και το Zone alarm και τo Κerio

Χρησιμοποιώ τον Kaspersky(5.0158) με το Zone alarm. (6.0.667)

Δοκιμασα να βάλω πιο καινούργια εκδοση του Ρώσου αλλά καθε φορα που συνδεόταν στο net ετρωγέ reset και δε βρηκα άκρη. Προφανώς οι νέες εκδόσεις του Pώσου δεν τα πάει καλά με κάποια προγράμματα.

Φιλε μου δεν εχει σχεση το sygate αλλλα το Kasperky ...Και εγω ειχα μια παλια εκδοση του και επεζε τελεια και οταν εβαλα μια καινουργια πριν 2 βδομαδες ειχα προβλημα στην 56αρα μου..Το εικονιδιο φαινοταν οτι εχω νετ αλλα κανενας browser δεν εβλεπε νετ...Ουτε και αν εκλεινα το real-time σωζομουνα...Μονο με καθολικη απεγκατασταση του Kasp...

Αν θες πες το μαιλ σου να σου στειλω μια πιο παλια εκδοση του Kasp που τρεχει απροβληματιστα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.