Jump to content

Τι λέτε για Samsung 930BF

iceblade

Recommended Posts

Yπαρχει viewsonic με 8 ms mva panel,μολις βγηκε αλλα κανει 550 οχι κατω απο 400 που ζητας.

Φαίνεται πολύ καλή οθόνη, απλά μου είναι λίγο δύσκολο να πουλήσω τη μάνα μου για να την πάρω :p

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 17:09]

Ε καλα,ολο και καποιον φιλο-γνωστο θα βρεις για πουλημα!

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτήν την οθόνη??

SONY SDM-S95A

mva/ips είναι το panel απότι λένε κατι άλλα shops

μετά απο συνεχή πολύωρη έρευνα κατέληξα σε αυτή και την παρήγγειλα ήδη. θα χρειαστεί να την ακυρώσω την παραγγελεία??

θέλω μια οθόνη με πολύ καλή ευκρίνεια επειδή κάνω πολύ σχέδιο cad και τέτοιες ιστορίες...αλλα και γενικά μαρέσουν τα ζωντανά χρώματα. επίσης θέλω να παίζω και κανένα game οπότε να μη μου κάνει νερά η οθόνη.

thnx

Δεν υπάρχει panel που να ονομάζεται mva/ips. Ή MVA θα είναι ή IPS. Η συγκεκριμένη SONY έχει MVA.

http://www.prad.de/en/guide/screen2319.html

To καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας από το κατάστημα και της ρίξεις μία ματιά από κοντά.

εδώ άλλα λέει στο official της sony... SD95A

στο link που μου παρέθεσες είναι η S95AS και όχι η S95A,μήπως δεν είναι η ίδια?

τώρα θα μου πείς καλα για ένα S? και όμως η S95AR είναι με TN panel και 8ms.

να κατέβω μέχρι το πλαίσιο πολύ δύσκολο, Ξάνθη μένω...οπότε αν γνωρίζει κανείς μπορεί να εκφράσει γνώμες και εμπειρίες

thnx

Αρχική απάντηση από DuKe

εδώ άλλα λέει στο official της sony... SD95A

στο link που μου παρέθεσες είναι η S95AS και όχι η S95A,μήπως δεν είναι η ίδια?

τώρα θα μου πείς καλα για ένα S? και όμως η S95AR είναι με TN panel και 8ms.

να κατέβω μέχρι το πλαίσιο πολύ δύσκολο, Ξάνθη μένω...οπότε αν γνωρίζει κανείς μπορεί να εκφράσει γνώμες και εμπειρίες

thnx

Το S εκφράζει το χρώμα και αντιστοιχεί στο Silver που γράφει και το Πλαίσιο στην περιγραφή. Yπάρχει και με B που σημαίνει Black.

http://www.prad.de/en/guide/ergebniss_vergleich.html?pradid=dd2ce9009c977df39a79b4a70f362000&8%5B%5D=0&10%5B%5D=0&12%5B%5D=0&13%5B%5D=0&14%5B%5D=0&15%5B%5D=0&16%5B%5D=0&17%5B%5D=0&18%5B%5D=0&19%5B%5D=2318&19%5B%5D=2319&20%5B%5D=0&21%5B%5D=0&22%5B%5D=0&23%5B%5D=0&24%5B%5D=0&26%5B%5D=0&29%5B%5D=0&30%5B%5D=0&32%5B%5D=0&37%5B%5D=0&39%5B%5D=0&40%5B%5D=0&42%5B%5D=0&46%5B%5D=0&50%5B%5D=0&55%5B%5D=0&order_by=price&order_order=asc&Submit=Compare

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τα είδη των panel στο παρακάτω link

http://www.behardware.com/articles/498-4/lcd-screens-in-a-nutshell.html

To μόνο που μπορώ να υπόθέσω είναι ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος στο site της Sony.

ναι δίκιο έχετε για το S το παρατήρησα αμέσως μετά αφού έγγραψα το αντίστοιχο ποστ, αλλα τα πάνελ τα ξέρω ρε παιδιά και τις τελευταίες 3 μέρες ξόδεψα πάνω απο 20 ώρες έρευνας για να πάρω αυτό που θέλω σε αυτά τα λεφτά, μιάς και σε αυτές τις τιμές κυριαρχούν τα TN...απλώς δεν έχω ξαναδεί ποτέ το mva/ips και είπα μήπως είναι κάτι νέο.

αλλα μάλλον εννοεί ότι το ίδιο μοντέλο μπορεί να είναι σε mva ή σε ips, δηλ. ότι κάτσει... δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

πάντως για τα λεφτά της μου φάνηκε τέλεια, εσείς πως εκτιμάτε??

βέβαια αύριο θα μπορώ να σας πω ακριβώς τι παίζει, γιατι μου είπαν οτι θα την έχω τετάρτη

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [15-11-2005 12:51]

Κοιτα. Θα σου πω μονο ενα. Βρες ενα οποιοδηποτε τροπο να εχεις μια tft για μια εβδομαδα στο σπιτι σου ( ενταξει οχι ο,τι να ναι ) και μετα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπας σε crt. Νιωθεις να σε ποναει το κεφαλι σου. Η διαφορα στα χρωματα πλεον ειναι ασημαντη.

Ενδεχομενος σε οθονες οπως η νεα eizo τα χρωματα να αποικονιζονται και πιο καλα.

Κανεις δεν εχει βιονικο ματι και να καταλαβαινει διαφορα σε οθονες με 8ms σε σχεση με μια crt.

Μη μπαινεις στη λογικη να καθυστερησεις και αλλο για κατι καλυτερο. Χτυπα την εδω και τωρα. Αμεσως μετα κανε μας μια παρουσιαση. Να δεις θα αρχιζεις καπως ετσι

"ευτυχως που πηρα την οθονη. Αλλη φαση. Συνηθισα κιολας.Τωρα 20 ωρες συνεχομενες παιχνιδι χωρις να νιωθω κουραση.Γιουουουπι!"

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ όταν αναγκάζομαι να παρακολουθήσω για κάποιο λόγο CRT μετά από λίγο τα παίζω. Έχω συνηθίσει με TFT και πλέον δεν μπορώ καθόλου με CRT.

Εγώ πάντως την αγόρασα από το pixmania και δεν κλαίω καθόλου τα χρήματα που έδωσα. Τα αξίζει με το παραπάνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.