Jump to content

Ζητείται τροφοδοτικό 500W!!!

dimpar

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από thrasher

και παραγελνεις και μερικα τετοια

Πρεπει να ειναι εντελως αθορυβοι!

Καλά να σε ρωτήσω κάτι; Μέσα στο μυαλό μου είσαι;;; Σε ψάχνω τόση ώρα και δε σε βρίσκω... Αυτούς κοιτούσα κι εγώ!!! Καλοί φαίνονται αλλά δεν υπάρχουν σε 90mm. Γκρρρρ!!!

Δυστηχως δεν βγαινουν πολλοι ανεμιστηρες 90mm!Ψαχνω κι εγω εδω και καιρο και μαλλον θα καταληξω σε αυτον 90αρι

Αφού δε βρίσκεις το hiper 580, τότε κοίτα για κανα ένερμαξ.

Το ταγκαν 580 φαίνεται καλό, τουλάχιστον καλύτερο από τους προκατόχους του. Διπλή 12άρα, βελτιωμένο σύστημα ψύξης, αφαιρούμενα καλώδια. Ελπίζω να μην ψοφάει σαν τα πιο παλιά...

Το τάγκαν κάνει 130 ευρώ. Με καμιά 35άρα λιγότερα παίρνεις το ένερμαξ (σαφώς πιο αξιόπιστο) 485W και με 20 περισσότερα το 600άρι. Διαλέγεις και παίρνεις.

Για 92άρη ανεμιστήρα τσέκαρε και τους ένερμαξ...

Λοιπόν όπως είναι λογικό είμαι ανάμεσα σε enermax liberty 500W & tagan easycon 580W. Θα ήθελα από όποιον έχει άποψη στο θέμα να αξιολογήσει τα δύο αυτά τροφοδοτικά στους παρακάτω τομείς από 0 έως 5.

Τροφοδοσία:

Εμφάνιση- Υλικά:

Θόρυβος:

Σύστημα ψύξης:

Καλώδια:

Ποιότητα κατασκευής - Service:

Επειδή το liberty δεν υπάρχει ακόμα γνώμες για όποιο enermax ανάλογων Watt.

@dimpar εχω το 580 tagan easy con....σχεδον σε ολα 5 βαζω...

to enermax ευτηχως η δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει ακομα....αλλα πανω κατω τα ιδια πιστευω θα ειναι....

Στο multirama το εχει με 124 ευρω...δεν πιστευω να το βρεις αλλου φθηνοτερα...:)(στην σελιδα δεν υπαρχει)

Τελικά χώθηκα και πήρα το tagan easycon 580. Τώρα βέβαια είμαι στη δουλειά. Ούτε το κουτί δεν έχω ανοίξει! Θα τα πούμε όταν πάω σπίτι.... :wassat:

Γιατι τοσο ακριβα τροφοδοτικα.Για μενα πανω απο 90Ε για τροφοδοτικο δεν αξιζουν,εκτος και εαν χρειαζεται για πολυ ακραιες καταστασεις οπως συστηματα με raid,sli και phse change.Εγω εχω ενα Herolchi 525w και δεν εχω κανενα παραπονο και αυτη τη στιγμη ο cpu ειναι στα 245*11 αερατα και δεν εχω κανενα παραπονο αφου κανω τα παντα(παιχνιδια,συμπιεση εικονας,κλπ)

Αρχική απάντηση από Hydrus

Γιατι τοσο ακριβα τροφοδοτικα.Για μενα πανω απο 90Ε για τροφοδοτικο δεν αξιζουν,εκτος και εαν χρειαζεται για πολυ ακραιες καταστασεις οπως συστηματα με raid,sli και phse change.Εγω εχω ενα Herolchi 525w και δεν εχω κανενα παραπονο και αυτη τη στιγμη ο cpu ειναι στα 245*11 αερατα και δεν εχω κανενα παραπονο αφου κανω τα παντα(παιχνιδια,συμπιεση εικονας,κλπ)

Ναι αλλά και αυτό που έχεις εσύ κάνει γύρω στα 100 ευρώ ;)

Και το τάγκαν είναι 580W συν διάφορα άλλα....

Μα δεν με καταλαβες ξερω τις διαφορες και του Enermax και του Tagan και ολων τωνλοιπων εν σχεσει με το δικο μου και σιγουρα οτι πληρωσεις παιρνεις.Απλα αν δεν εχεις πολλες απιτησεις οπως αυτες που προανεφερα τοτε ειναι ματαιο να ξοδευεις τα χρηματα σου ασκοπα.Αποψη μου βεβαια ετσι;

Tagan 480 .terms non negotiable που λεει και ο 47.εχω το 480 της σειρας 2force και ειναι αθορυβο.το καινουριο της σειρας easycon εχει cable management και μονο ενα 12αρη ανεμιστηρα.οποτε ακομα καλυτερα.δε θα πιστευεις ποσο αθορυβο ειναι.χτυπα το.99 γιουρο στα multirama.καμια 20αρα παραπανω εχει το 530.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.