TheoV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 Γεια σας εχω αγορασει την Winfast PVR 2000Υπαρχει καποια περιπτωση να ποιασω filmnet?Eχετε καποιο λινκ για καποιο προγραμμα.Εψαξα στο γκουκλ για Filmnet XP Pro, DScaler αλλα δεν εβρισκα μια downloadable σελιδα.Εχω ηδη το CableDecr αλλα θελει το BT τσιπακι.Εχετε να μου προτεινεται κάτι
nikos19 Νοέμβριος 5, 2005 #2 Νοέμβριος 5, 2005 Απ'οτι ξερω χρειαζεται καρτα με bt chip.πρεπει να εχεις windows 98 και το προγραμμα cablecrypt.Kατεβασε το προγραμμα απο το παρακατω link και διαβασε το readme που εχει μαζιhttp://www.e-view.gr/programs.php?lang=en&cat=Utilities
tristeno1416003162 Νοέμβριος 5, 2005 #3 Νοέμβριος 5, 2005 Δουλεύει και σε ΧΡ αλλά μάλλον δεν γίνεται με την κάρτα σου.
blkik Νοέμβριος 6, 2005 #4 Νοέμβριος 6, 2005 Δεν αξίζει τον κόποΔουλέυει με τσιπ bt που είναι καλό μεν αλλά υπάρχουν και καλύτερα (όπως αυτο της κάρτας σου)Δεν έχει ήχο και η εικόνα είναι κακή και όχι συνεχής. Δουλέυει λίγο καλύτερα σε win98 αλλά και πάλι δεν αξίζειΞέχνα το
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.