Jump to content

μπλοκ-7800gtx

def

Recommended Posts

παιδια οποιος θελει το μπλοκ αυτο για την καρτα του 7800gtx μπορει να δηλωση συμετοχη

εδω μεχρι τωρα ειμαστε 2 ατομα και η παραγγελεια θα γινει κατα της 15 δεκεμβριου η αρχικη τιμη ειναι με το φπα 95ευρο αλλα αμα ειμαστε πολυ θα γινει πολυ καλυτερη τιμη,μαγαζι απο Γερμανια

post-2401-1416072279,2724_thumb.jpg

καταρχην παιδια ειναι βαρυ,και ειναι απο χαλκο να φανταστειτε η καρτα μου με αυτο το μπλοκ θα ειναι στοκ στα 1400 για μνημη και 530 για πυρινα χωρις arti.

@frost καλα ρα... απο το πρωι ειναι καβαλα... δεν τα πηρες? Μεσα στο δεμα του hellrider στα ειχα βαλει.

Λευτερη αφου δεν σε νοιαζει το oc γιατι δεν πας σε silencer,zalman κλπ? Θα βαλεις ολοκληρη υδροψυξη για την καρτα και αυτην χωρις oc?

Αρχική απάντηση από unseen

@frost καλα ρα... απο το πρωι ειναι καβαλα... δεν τα πηρες? Μεσα στο δεμα του hellrider στα ειχα βαλει.

Λευτερη αφου δεν σε νοιαζει το oc γιατι δεν πας σε silencer,zalman κλπ? Θα βαλεις ολοκληρη υδροψυξη για την καρτα και αυτην χωρις oc?

η σκεψη σου λογικη,αλλα αποφασισα να βαλω νερακι

Αρχική απάντηση από unseen

@unseen Δουλειά man... έβαλα το άλλον τον άχρηστο να πάει να τα πάρει αλλά λέει είχε δουλεία (πρώτη φορά στη ζωή του) και δεν πρόλαβε... λέει θα πάει αύριο...

έχεις πμ...

επειδη θα χρειαστω και αντλια,ψυγειο,σωληνα,ανεμηστηρα 120,πειτε μου σας παρακαλω προτασεις για ενα πολυ καλο συστημα υδροψυξης τα χρηματα που θα δωσω εκτος απο το μπλοκ ειναι 200ευρο

Αρχική απάντηση από FrOsT

Δηλ. 200+μπλοκ=300euro??? για νερό μόνο στην κάρτα???

Πάρα μα πάρα πολλά...

και πιο λιγα χρηματα γινεται?μπορεις να μου κανεις μια συνθεση?

λευτερη block απο το μιχαλη.αντλια απο μουλτι-κλαμα eheim 1250 ή λ20. σωληνες eheim αμα βρεις(εγω δεν βρηκα και πηρα του κιλου-απο εδω απο το κιλκις) τανκ απο 11 ή ταπερακι. ψυγειο κανα τρανσιστ 3πλο και 3 φουρφουρια.(αμα θες τα συζηταμε και απο κοντα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.