def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 παιδια οποιος θελει το μπλοκ αυτο για την καρτα του 7800gtx μπορει να δηλωση συμετοχη εδω μεχρι τωρα ειμαστε 2 ατομα και η παραγγελεια θα γινει κατα της 15 δεκεμβριου η αρχικη τιμη ειναι με το φπα 95ευρο αλλα αμα ειμαστε πολυ θα γινει πολυ καλυτερη τιμη,μαγαζι απο Γερμανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Καμια φωτο απο μεσα στο μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 αυτο μονο βρηκα,αλλα το εχω δει απο κοντα και ειναι πολυ καλο μπλοκ,υπαρχει και το διπλο που μπαινει και στις 2 καρτες μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 απο κοντά πως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Εγώ περιμένω ένα τέτοιο από το extremeshop... Κάνει και για 6800 και για 7800;) Edit *κάνει και για sli* Alphacool NexXxoS NVXP-3 6800/7800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 καταρχην παιδια ειναι βαρυ,και ειναι απο χαλκο να φανταστειτε η καρτα μου με αυτο το μπλοκ θα ειναι στοκ στα 1400 για μνημη και 530 για πυρινα χωρις arti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 @frost καλα ρα... απο το πρωι ειναι καβαλα... δεν τα πηρες? Μεσα στο δεμα του hellrider στα ειχα βαλει.Λευτερη αφου δεν σε νοιαζει το oc γιατι δεν πας σε silencer,zalman κλπ? Θα βαλεις ολοκληρη υδροψυξη για την καρτα και αυτην χωρις oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 5, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unseen @frost καλα ρα... απο το πρωι ειναι καβαλα... δεν τα πηρες? Μεσα στο δεμα του hellrider στα ειχα βαλει.Λευτερη αφου δεν σε νοιαζει το oc γιατι δεν πας σε silencer,zalman κλπ? Θα βαλεις ολοκληρη υδροψυξη για την καρτα και αυτην χωρις oc? η σκεψη σου λογικη,αλλα αποφασισα να βαλω νερακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unseen @frost καλα ρα... απο το πρωι ειναι καβαλα... δεν τα πηρες? Μεσα στο δεμα του hellrider στα ειχα βαλει. @unseen Δουλειά man... έβαλα το άλλον τον άχρηστο να πάει να τα πάρει αλλά λέει είχε δουλεία (πρώτη φορά στη ζωή του) και δεν πρόλαβε... λέει θα πάει αύριο...έχεις πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 και σε οσους εχουν sli και τους ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 8, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 επειδη θα χρειαστω και αντλια,ψυγειο,σωληνα,ανεμηστηρα 120,πειτε μου σας παρακαλω προτασεις για ενα πολυ καλο συστημα υδροψυξης τα χρηματα που θα δωσω εκτος απο το μπλοκ ειναι 200ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Δηλ. 200+μπλοκ=300euro??? για νερό μόνο στην κάρτα???Πάρα μα πάρα πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Δηλ. 200+μπλοκ=300euro??? για νερό μόνο στην κάρτα???Πάρα μα πάρα πολλά... και πιο λιγα χρηματα γινεται?μπορεις να μου κανεις μια συνθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 λευτερη block απο το μιχαλη.αντλια απο μουλτι-κλαμα eheim 1250 ή λ20. σωληνες eheim αμα βρεις(εγω δεν βρηκα και πηρα του κιλου-απο εδω απο το κιλκις) τανκ απο 11 ή ταπερακι. ψυγειο κανα τρανσιστ 3πλο και 3 φουρφουρια.(αμα θες τα συζηταμε και απο κοντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 16, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 http://forum.gainward.de/viewtopic.php?t=2418 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.