planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 1) Έχω κάποια βιντεάκια και μερικά από αυτά δεν παίζουν, αλλά μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα. Έχω βάλει τελευταίους drivers divx & AC3filter. Τί μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 5, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 2) Χρησιμοποιώ το MicroDVD για να βλέπω ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους. Έχω λοιπόν ένα αρχείο .ini το οποίο περιγράφει πού βρίσκεται το αρχείο βίντεο και πού οι υπότιτλοι. Μέχρι τώρα έπαιζε καλά. αλλά σε μερικές ταινίες μου βγάζει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Δεν εχεις τους καταλληλους codec, κατεβασε το FFDShow ή καποιο αλλο codec pak π.χ nimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Κατέβασα το FFDShow, το εγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια. Γιατί όμως λέει πως είναι του 2002; Έκανα και μια αναζήτηση για το nimo και επίσης είναι του 2002. Είναι φυσιολογικό αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Δοκιμασε να κατεβασεις το Gspot το οποιο θα σου πει τι codec χρειαζεσε για να δεις το βιντεο και μετα κατεβασε το αναλογο codec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 defiant, το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Κάτι άλλο: Ο Windows media player πώς παίζει υπότιτλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Απο το gspot πας File->Open και επιλεγεις το βιντεο. Στο 1 σου λεει ποιο codec θελεις και στο 2 αν το εχεις ηδη. Για τον Windows media player πας Play->Captions and Subtitles->On if Available Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Δες ένα screenshot από μία ταινία που παίζει κανονικά. Γιατί μου λέει πως δεν πρέπει να παίζει; Τί λάθος κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Κατέβασα την δική σου έκδοση και ορίστε μία ταινία που ΔΕΝ παίζει. Μου γράφει ότι έπρεπε να παίζει. Τί διάολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 6, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Να και μια άλλη ταινία που δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Ισως να ειναι κατεστραμενο-corrupted- το αρχειο και να μην παιζει στον τελευταιο screenshot, και στο 2ο ισως να μαλλον δεν εχεις την καταλληλη εκδοση του xvid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.