trendy Νοέμβριος 7, 2005 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis4.Μολις πηρα αυτοκινητο και ειναι μαρκα Ferrari Δηλώνω συμμετοχή για βόλτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Νοέμβριος 7, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Παίζει ρόλο και ο controller στις επιδόσεις του raid. Αν είναι Onboard πειράζει? Kαι νομίζω ότι στις Onboard κάρτες υπάρχουν δύο controller αν δεν κάνω λάθος. Ποιον να προτιμήσω?ΥΓ Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 7, 2005 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Εννοεις υπαρχουν Onboard δυο controllers!Αν εχεις NF4 βαλ'τους στης nvidia καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 7, 2005 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Φίλε μου, σε κάθε περίπτωση, δύο δίσκοι είναι σαφώς προτιμότεροι από έναν, αλλά όχι σε RAID-0. Το RAID-0 δίνει τεράστια νούμερα διαμεταγωγής σε μια εφαρμογή benchmark, αλλά τα benchmarks δεν προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας ενός υποσυστήματος αποθήκευσης. Επίσης, είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός, ότι το πρώτο φόρτωμα μιας εφαρμογής είναι πιο γρήγορο σε RAID-0, σε σχέση με μονό δίσκο αντιστοίχων επιδόσεων. Ούτε αυτό είναι αντιπροσωπευτικό των πραγματικών συνθηκών λειτουργίας. Οι προδιαγραφές του SATA-2 είναι ανώτερες του SATA, αλλά το SATA ΗΔΗ ξεπερνά τις δυνατότητες των δίσκων σήμερα, ακόμη και αυτών των κορυφαίων SCSI, των 15000rpm. Οποιαδήποτε βελτίωση υπάρξει σε δίσκο SATA-2μ αυτή θα οφείλεται σε βελτιώσεις των μηχανικών μερών, που θα αφορούν κυρίως τις επιταχύνσεις των βραχιόνων, ενώ, δευτερευόντως, θα οφείλεται και σε αύξηση του bit density και των στροφών των πλατώ. Εφ όσον είναι δεδομένη η πρόσθεση αγοράς, το πολύ, δύο δίσκων, και όχι περισσοτέρων, τότε η προτιμότερη λύση είναι να τοποθετήσεις στον ένα το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές, και στο άλλο τα δεδομένα. Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο για λεπτομερέστερες εξηγήσεις, αλλά ίσως κάποια στιγμή μπορέσω να τις συγκεντρώσω και να τις ποστάρω σε ξεχωριστό θέμα, (χρειάζονται και ένα-δυό σχήματα). Προς το παρόν, δες τι γράφει αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα του Photoshop και, εάν γνωρίζεις πώς περίπου λειτουργεί ένας δίσκος, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Εάν, πάλι, εξακολουθείς να είσαι πεπεισμένος από τα νούμερα που σημειώνει το RAID-0 στα benchmarks, διότι είναι πραγματικά προκλητικά, τότε κάνε ένα RAID-0 με 2 36άρηδες, να είσαι ευχαριστημένος. Το να ρυθμίσεις τους δίσκους όπως πρέπει, αλλά να σε τρώει το σαράκι, είναι ό,τι χειρότερο. Στο κάτω κάτω δεν θα πάθεις τίποτα με το RAID-0. Απλώς, το υποσύστημα δίσκων του υπολογιστή σου δεν θα έχει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Αυτό είναι όλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2005 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Το παραπανω μυνημα ειναι απλα ηλιθιο.Και εναν δισκο να εχεις αμα κανεις 2 partition για το pagefile τοτε το μυνημα σταματα να υπαρχει.Μαλιστα σταματα ακομα και οταν κοψεις το pagefile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 7, 2005 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 20:01] Το παραπανω μυνημα ειναι απλα ηλιθιο.Και εναν δισκο να εχεις αμα κανεις 2 partition για το pagefile τοτε το μυνημα σταματα να υπαρχει.Μαλιστα σταματα ακομα και οταν κοψεις το pagefile. :T: :T: :clap: :clap: ...τα λογια ειναι περιττα....δεν εχω να πω κατι υπερ και κατα...γιατι ακουστηκαν ολες οι αποψεις....απο κει και περα αν δεν δοκιμασεις ποτε δεν θα μαθεις... RAID powaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 7, 2005 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [05-11-2005 23:14] Λολ ρε Frost, μιλας με το overvolt αν δεν το καταλαβες χαχαχαχα, "4) Τα ατομα με σοβαρα λειτουργικα (Βλεπε Win 2000 Pro sp4) " χαχαχαχαχαχαχα. nickthegreek ριξε μια ματια σε αυτο http://www.ocforums.com/showthread.php?t=310250 Δεν το καταλαβα Κυριε ( χαχαχαχαχα) ,με τα ( χαχαχαχαχα) Τι ενοεις οτι ειμαστε ? ΜΑΜΑΚΕΣ ... !!! Αντε παιξε παραπερα .... Ειμαι ετοιμος να σου ριξω ενα καλο Ξεχεσμα , αλλα έχει χάρη ... !!!! Η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη εαν σχετιξετε με το θεμα . ΚΑΙ οσο για τα ( χαχαχαχαχα) , το μονο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι η λεξη ΧΑΧΑΜΙΚΟς ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 7, 2005 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 16:16] Παίζει ρόλο και ο controller στις επιδόσεις του raid. Αν είναι Onboard πειράζει? Kαι νομίζω ότι στις Onboard κάρτες υπάρχουν δύο controller αν δεν κάνω λάθος. Ποιον να προτιμήσω? ΥΓ Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις... Στην εποχη μας , η ποιοτητα των δισκων ειναι το θεμα , οι κοντρολερ ερχονται δευτεροι. Ενας καλος δισκος , θα πεξει καλα σε οποιονδηποτε κοντρολερ RAID η απλο . Μεχρι και δυο δισκους , κανενα προβλημα πεζουν παντου, και το ιδιο καλα σε οποιονδηποτε κοντρολερ RAID . Οσο για το θεμα PCI bandwith, δεν πιστευω οτι θα προβληματιση ποτέ , και κανεναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 7, 2005 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Δεν το καταλαβα Κυριε ( χαχαχαχαχα) ,με τα ( χαχαχαχαχα) ...... Αυτοι που ηθελα να το καταλαβουν το καταλαβαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2005 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Αυτοι που ηθελα να το καταλαβουν το καταλαβαν Ναι ρε συ Ντινο τελικα θελουμε 2 δισκους και οχι σε raid για να ανοιξουμε το photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 7, 2005 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 22:38] Αυτοι που ηθελα να το καταλαβουν το καταλαβαν Μαλιστα , τετοια απαντηση τετραγωνη και γεματη εξυπναδα , μου ηταν αδυνατο να την φανταστω !! Αλλα, ολο τετοια μπαρουφάκια γραφεις , μαλλον πρεπει να αρχισω να συνηθηζω το στυλ σου , διοτι η σκεψη οτι μπορει και να αλλαξεις ροτα , ειναι μαλλον ουτοπια ... Σε ευχαριστω φιλε ... Και του χρονου στα δικα σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt.......Αλλα, ολο τετοια μπαρουφάκια γραφεις ..... Τι να κανουμε δε γεννηθηκαμε ολοι με το δικο σου ταλεντο για μεγαλες μπαρουφες. Αρχική απάντηση από Vagouridis Ναι ρε συ Ντινο τελικα θελουμε 2 δισκους και οχι σε raid για να ανοιξουμε το photoshop Χεχεχε, βασικα το ιδανικο ειναι, ενας windows, ενας swap, ενας εγκατεστημενο το photoshop και αλλος ενας για καθε αρχειο που ανοιγουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 7, 2005 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Χθες, στις 21:36] Στην εποχη μας , η ποιοτητα των δισκων ειναι το θεμα , οι κοντρολερ ερχονται δευτεροι. Ενας καλος δισκος , θα πεξει καλα σε οποιονδηποτε κοντρολερ RAID η απλο . Μεχρι και δυο δισκους , κανενα προβλημα πεζουν παντου, και το ιδιο καλα σε οποιονδηποτε κοντρολερ RAID . Οσο για το θεμα PCI bandwith, δεν πιστευω οτι θα προβληματιση ποτέ , και κανεναν... το τι επιδοσεις πιανουν oι ide, οι sata Ι&ΙΙ, οι raptors , τα 16mb cache, οι 5400, 7200, 10000rpm (scsi παιζουν αλλου και μενουν εκτος συζητησης) to N-TCQ τα καινουρια τερατα των 500gb οι Onboard controllers και το ICH7R τα νεα pci-e&x raid controllers το raid με 2-4 ή kai 6 δισκους stripe& cluster sizes και αλλα πολλα που βαριεμαι να αριθμησω ειναι κατα την γνωμη σου περιττες λεπτομερειες δλδ.... δυο "καλοι" δισκοι αρκουν και δεν υστερουν σε τπτ κατα την γνωμη σου? και σχετικα με την ποιοτητα των δισκων που αναφερεις σαν βασικο χαρακτηριστικο μιας συστοιχιας.. θα ηθελα πολυ να ακουσω μια αναλυση περι αντιληψης της "ποιοτητας" τους... για να καταλαβουμε και ποιοι ειναι οι σχετικοι (οπως εσυ αυτοαποκαλεισαι) με το θεμα... γιατι εγω τοσα χρονια διαβαζω γιαυτα τα ρημαδια αλλα ομολογω οτι ακομα νιωθω νιουφης και αν εξαιρεσεις τα βασικα χαρακτηριστικα, δεν θα μπορουσα να αυτοαποκαλεστω σε καμια περιπτωση, γνωστης του αντικειμενου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2005 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Μαλιστα , τετοια απαντηση τετραγωνη και γεματη εξυπναδα , μου ηταν αδυνατο να την φανταστω !! Αλλα, ολο τετοια μπαρουφάκια γραφεις , μαλλον πρεπει να αρχισω να συνηθηζω το στυλ σου , διοτι η σκεψη οτι μπορει και να αλλαξεις ροτα , ειναι μαλλον ουτοπια ... Σε ευχαριστω φιλε ... Και του χρονου στα δικα σου ... Θα σου απαντησω στρογγυλα τωρα ,εχεις απολυτο δικιο και δεν θα σε ξαναενοχλησω.Ακολουθω το γνωστο ρητο : Ποτε μην διαφωνεις με εναν ηλιθιο γιατι θα πεσεις στο επιπεδο του και θα σε νικησει με την εμπειρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 8, 2005 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 19:27] :T: :T: :clap: :clap: ...τα λογια ειναι περιττα....δεν εχω να πω κατι υπερ και κατα...γιατι ακουστηκαν ολες οι αποψεις....απο κει και περα αν δεν δοκιμασεις ποτε δεν θα μαθεις... RAID powaaaaaaaaaaa Συμφωνώ απόλυτα δεν χρειάζεται πλέον να δωθεί περισσοτερη έκταση στο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 10, 2005 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [08-11-2005 01:07] το τι επιδοσεις πιανουν oι ide, οι sata Ι&ΙΙ, οι raptors , τα 16mb cache, οι 5400, 7200, 10000rpm (scsi παιζουν αλλου και μενουν εκτος συζητησης) to N-TCQ τα καινουρια τερατα των 500gb οι Onboard controllers και το ICH7R τα νεα pci-e&x raid controllers το raid με 2-4 ή kai 6 δισκους stripe& cluster sizes και αλλα πολλα που βαριεμαι να αριθμησω ειναι κατα την γνωμη σου περιττες λεπτομερειες δλδ.... δυο "καλοι" δισκοι αρκουν και δεν υστερουν σε τπτ κατα την γνωμη σου? και σχετικα με την ποιοτητα των δισκων που αναφερεις σαν βασικο χαρακτηριστικο μιας συστοιχιας.. θα ηθελα πολυ να ακουσω μια αναλυση περι αντιληψης της "ποιοτητας" τους... για να καταλαβουμε και ποιοι ειναι οι σχετικοι (οπως εσυ αυτοαποκαλεισαι) με το θεμα... γιατι εγω τοσα χρονια διαβαζω γιαυτα τα ρημαδια αλλα ομολογω οτι ακομα νιωθω νιουφης και αν εξαιρεσεις τα βασικα χαρακτηριστικα, δεν θα μπορουσα να αυτοαποκαλεστω σε καμια περιπτωση, γνωστης του αντικειμενου Σε απλά Ελληνικά .. Αυτό που μετράει στα δικά μας μηχανήματα, έτσι ώστε να νοιώσουμε την ταχύτητα στη καθημερινότητα μας . Είναι το access time , και η δυνατότητα εκτέλεσης πολλών ενεργειών από έναν δίσκο, στο μικρότερο χρόνο . Αποτέλεσμα , δυο μονό μοντέλα διακρίνονται σήμερα, Νοέμβριος του 2005, με τέτοια χαρακτηριστικά . 1) Ραπτορας 75GB 2) HITACHI T7 250GB και άνω. Τελείωσε το θέμα , εκεί , και μόνο εκεί . Εάν καταφέρουν ποτέ τα μηχανικά μέρη, να ξεπεράσουν την ταχύτητα τις σιλικόνης (κοντρολερς),τότε θα σας ενημερώσω .. Τέλος , τα νουμερακια με τα αποτελέσματα από τελευταίας γενιάς κοντρολερς , προϋποθέτουν , αγορά τετράδας, δίσκων, τουλάχιστον . Και επειδή , η προοπτική αυτή έχει να κάνει με ελάχιστο αριθμό ενδιαφερομένων ( Για να σκάσουν το αντίτιμο) , Έτσι απλά, το προσπερνάμε ως θέμα συζήτησης . Στα χαρτιά βέβαια, κάθε τι νέο έχει διαφορές προς το καλύτερο, το θέμα είναι εάν πραγματικά μας αφορούν η όχι !! Οι παραπάνω πληροφορίες περί δίσκων , έχουν την απόλυτη απόδοση σε single & raid. Φιλικά Κυριάκος , 36 χρόνια φούρναρης , έχω ψήσει σερβεράκια εγώ :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 10, 2005 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvoltΑυτό που μετράει στα δικά μας μηχανήματα, έτσι ώστε να νοιώσουμε την ταχύτητα στη καθημερινότητα μας . Είναι το access time , και η δυνατότητα εκτέλεσης πολλών ενεργειών από έναν δίσκο, στο μικρότερο χρόνο . Αποτέλεσμα , δυο μονό μοντέλα διακρίνονται σήμερα, Νοέμβριος του 2005, με τέτοια χαρακτηριστικά . 1) Ραπτορας 75GB 2) HITACHI T7 250GB και άνω. Τελείωσε το θέμα , εκεί , και μόνο εκεί . Εάν καταφέρουν ποτέ τα μηχανικά μέρη, να ξεπεράσουν την ταχύτητα τις σιλικόνης (κοντρολερς),τότε θα σας ενημερώσω .. Τέλος , τα νουμερακια με τα αποτελέσματα από τελευταίας γενιάς κοντρολερς , προϋποθέτουν , αγορά τετράδας, δίσκων, τουλάχιστον . Και επειδή , η προοπτική αυτή έχει να κάνει με ελάχιστο αριθμό ενδιαφερομένων ( Για να σκάσουν το αντίτιμο) , Έτσι απλά, το προσπερνάμε ως θέμα συζήτησης . Στα χαρτιά βέβαια, κάθε τι νέο έχει διαφορές προς το καλύτερο, το θέμα είναι εάν πραγματικά μας αφορούν η όχι !! Οι παραπάνω πληροφορίες περί δίσκων , έχουν την απόλυτη απόδοση σε single & raid. Φιλικά Κυριάκος , 36 χρόνια φούρναρης , έχω ψήσει σερβεράκια εγώ :hi: Αν και διαφωνώ με το ύφος σου (Φούρναρης κλπ), θα συμφωνήσω κατά 90% μαζί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2005 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 01:19] Σε απλά Ελληνικά .. Αυτό που μετράει στα δικά μας μηχανήματα, έτσι ώστε να νοιώσουμε την ταχύτητα στη καθημερινότητα μας . Είναι το access time , και η δυνατότητα εκτέλεσης πολλών ενεργειών από έναν δίσκο, στο μικρότερο χρόνο . Αποτέλεσμα , δυο μονό μοντέλα διακρίνονται σήμερα, Νοέμβριος του 2005, με τέτοια χαρακτηριστικά . 1) Ραπτορας 75GB 2) HITACHI T7 250GB και άνω. Τελείωσε το θέμα , εκεί , και μόνο εκεί . Εάν καταφέρουν ποτέ τα μηχανικά μέρη, να ξεπεράσουν την ταχύτητα τις σιλικόνης (κοντρολερς),τότε θα σας ενημερώσω .. Τέλος , τα νουμερακια με τα αποτελέσματα από τελευταίας γενιάς κοντρολερς , προϋποθέτουν , αγορά τετράδας, δίσκων, τουλάχιστον . Και επειδή , η προοπτική αυτή έχει να κάνει με ελάχιστο αριθμό ενδιαφερομένων ( Για να σκάσουν το αντίτιμο) , Έτσι απλά, το προσπερνάμε ως θέμα συζήτησης . Στα χαρτιά βέβαια, κάθε τι νέο έχει διαφορές προς το καλύτερο, το θέμα είναι εάν πραγματικά μας αφορούν η όχι !! Οι παραπάνω πληροφορίες περί δίσκων , έχουν την απόλυτη απόδοση σε single & raid. Φιλικά Κυριάκος , 36 χρόνια φούρναρης , έχω ψήσει σερβεράκια εγώ :hi: Ρε συ OVERVOLT καλα ολα αυτα που λες δεν διαφωνω... πραγματικα αλλα τι σχεση εχουν με το προηγουμενο ποστ μου το οποιο quotαρεις? εγω σου απαντησα σε σχεση με αυτο: Αρχική απάντηση από overvolt [Χθες, στις 21:36] Στην εποχη μας , η ποιοτητα των δισκων ειναι το θεμα , οι κοντρολερ ερχονται δευτεροι. Ενας καλος δισκος , θα πεξει καλα σε οποιονδηποτε κοντρολερ RAID η απλο . Μεχρι και δυο δισκους , κανενα προβλημα πεζουν παντου, και το ιδιο καλα σε οποιονδηποτε κοντρολερ RAID . Οσο για το θεμα PCI bandwith, δεν πιστευω οτι θα προβληματιση ποτέ , και κανεναν... εξακολουθεις να υποστηριζεις δλδ οτι δυο raptors ή Τ7Κ250 σε οποιοδηποτε controller και με οποιεσδηποτε παραμετρους ειναι το ιδιο πραγμα? οτι η αξιοπιστια και η σταθεροτητα της συστοιχια επηρεαζεται μονο απο τον ιδιο τον δισκο? οτι μονο το access time μετραει στην αποδοση? οτι 4 δισκοι se raid ειναι το ιδιο με 2? οτι ενας pci-e controller εχει τις ιδιες επιδοσεις με ενα onboard 3ετιας? δεν ξερω τι σερβερακια ψηνεις εδω και 36 χρονια αλλα μαλλον χρειαζεσαι και λιγη ενημερωση.... εχουν βγει και 400 και 500ρηδες δισκοι και αλλα πολλα καλουδια που κακως ή καλως μετρανε.... μπορει να μην ειναι γινονται τοσο αμεσα αντιληπτα απο τον μεσο χρηστη... αλλα ειναι εκει ειδικα οταν μιλας για "απολυτη αποδοση σε RAID" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 11, 2005 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε , μα το Θεο δηλαδη . Ξαναδιαβασε οτι εγραψα, ολες οι απαντησεις ειναι εκει !! Τουλαχιστων για οτι παιζει μεχρι και αυτον το μηνα .εχουν βγει και 400 και 500ρηδες δισκοικαι αλλα πολλα καλουδια που κακως ή καλως μετρανε....μπορει να μην ειναι γινονται τοσο αμεσα αντιληπτα απο τον μεσο χρηστη...αλλα ειναι εκειειδικα οταν μιλας για "απολυτη αποδοση σε RAID" Ε και λοιπων , τη εγινε ?? Για δες το κοστος στα 400 και 500GB ,μαλλον δεν σε ενδιαφερει !! Και απο επιδωσεις ?? ειδες κανεναν απο αυτους να σπανε τα ρεκορ . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των εταιρειων παραγωγης δισκων ειναι κολημενη στο ρητό ( BIG & SLOW) .Διαβασε και κανενα αθρο ,δεν βλαπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 11, 2005 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 00:53] Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε , μα το Θεο δηλαδη . Ξαναδιαβασε οτι εγραψα, ολες οι απαντησεις ειναι εκει !! Τουλαχιστων για οτι παιζει μεχρι και αυτον το μηνα . Ε και λοιπων , τη εγινε ?? Για δες το κοστος στα 400 και 500GB ,μαλλον δεν σε ενδιαφερει !! Και απο επιδωσεις ?? ειδες κανεναν απο αυτους να σπανε τα ρεκορ . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των εταιρειων παραγωγης δισκων ειναι κολημενη στο ρητό ( BIG & SLOW) . Διαβασε και κανενα αθρο ,δεν βλαπτει. ρε φιλε εισαι πολυ τυχερος.... με το που ειδα την απαντηση σου ξυπνησε το πεθαμενο τριτοδεσμιτικο ενστικτο μου (1η ημουν αλλα λεμε τωρα) σου ειχα γραψει μια απαντηση 800 λεξεων 20αρι δαγκωτο μιλαμε... αλλα ο IE μου σκαλωσε και μου πεταξε "the page cannot be displayed" μου ρουφηξε την ενεργεια και τον οιστρο αυτη απαντηση... δεν την ξαναγραφω... μια φορα βγαινουν τετοια αριστουργηματα βαρεθηκα.... στηστα raid σου οπως τα στηνεις εδω και 36 χρονια :X: και ασε μας να υποφερουμε με τις καινουριες υποπτες τεχνολογιες να ξοδευουμε τα λεφτα μας και να παλευουμε με το θεριο που ακουει στο ονομα XP :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.