helloween Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 Όταν το είδα μου έκανε έντύπωση αρχικά η εργονομία του και μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Πως σας φαίνεται? http://www.wolfclaw.com.sg/product.php# Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 μου φαινετε θα μου επερνε ωρα να το μαθω , γενικα μου φαινεται πιο δυσκολο να μαθω σε αλλη διαταξη πληκτρολογιου παρα να μαθω μια διανομη λινουξ. Το φτιαξιμο ριξτο στη heineken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Νοέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 I ain't need no key's to click, I just use thought to drive my tomb :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Νοέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 49 $ δηλαδη οταν θα ερθει(αν ερθει) Ελλαδα θα εχει καμια 200.Δεν ξερω ποσο δυσκολο θα ειναι για καποιους να το μαθουν,παντος ειναι και μαμω τα μουρατα πληκρολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Κάπου πήρε το μάτι μου στη στουρνάρα (νομίζω hacshop) πληκτρολόγιο WoW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 άλλο αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Διαβασα οτι δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Ολοι εχουμε συνηθησει να παιζουμε στο κλασικο πληκτρολογιο και σαυτο στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολο.Εξαλλου ερχετε και το g15 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Καλα ρε παιδια τι αηδιες ειναι αυτες;Τι gamers εδιτιον και arxidies ειναι αυτα τα σκουπιδια;Ελεος πια!!!Σε 8χρονα απευθυνονται αυτες οι εταιριες;:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Νοέμβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 ωραίο design έχεις πάντως... πρωτότυπο! Μου θυμίζει κάτι από κάποιο κινητό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.