sedde Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Εχω ενα black ice GT Xtreme 360 ψυγειο, και θελω να αλλαξω κουτι γιατι αυτη τη στιγμη εχω ενα armor jr της thermaltake το οποιο μου αρεσει αλλα δεν χωραει τα πραγματα μεσα. Θελω δηλαδη να μπει και το τανκ και το ψυγειο μεσα στο κουτι και βασικα να μπορει να μεταφερθει ( γιαυτο θελω να εχει χερουλια η ροδακια ).Εχει κανεις υποψην του κατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Cosmos S. Ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Φυσικά είναι και το Stacker αλλά νομίζω θέλει μόντα για το 3πλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Ιανουάριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Μετα απο συνομιλια με τον koumle πηρα το armor της thermaltake και ετοιμαζω το "Black + Green Project"Να βγαλω και photos απο το τωρινο μου να υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 αδερφε κοιταζοντας τις φωτο που εβαλες στο gallery ειδα οτι εχεις αναποδα το tank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 βασικα τακτοποιησε λιγο καλυτερα τα καλωδια γιατι οπου να ναι θα μπει ο xrist:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Ιανουάριος 20, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2009 βασικα τακτοποιησε λιγο καλυτερα τα καλωδια γιατι οπου να ναι θα μπει ο xrist:)Τα καλωδια ηταν τακτοποιημενα, απλα το εβγαλα φωτο οταν τα ειχα ψηλωσει ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Ιανουάριος 22, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 αδερφε κοιταζοντας τις φωτο που εβαλες στο gallery ειδα οτι εχεις αναποδα το tank!Χρηστο γιατι εχω αναποδα το τανκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Χρηστο γιατι εχω αναποδα το τανκ ? γιατι ειναι αναποδα! Κανονικα πρεπει τα ρακορ να ειναι προς τα κατω. δες εδω πως το εχει βαλει ο orion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Eκτός από αυτά που είπε ο Sakis..Σε ένα κύκλωμα τοποθετείς Tank:1)Για ευκολότερο γέμισμα..2)Για ευκολότερη εξαέρωση..Εσύ μάλλον το γέμισες - έκανες εξαέρωση..(λογικά το κρατούσες ανάποδα - σωστα μιας και τα λάστιχα έχουν μεγαλύτερο μήκος σε εκείνο το σημείο)..και μετά το ξανά ακούμπησες ανάποδα - λαθος στο πατωμα.Ωστοσο επειδη τα λαστιχα αναπνεουν και η υδροψυξη χανει νερο..το πρωτο σημειο οπου θα εμφανιστει έλλειψη νερου ειναι το πανω μεροσ του αναποδου τανκ που εχεις τωρα..με αποτελεσμα να μην μπορει η αντλια να τραβηξει νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Ιανουάριος 24, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Τελικα, επειδη ειμαι ανθρωπος σταθερος, αγορασα το cosmos s για να μην ενοχλω ουτε τον χρηστ ουτε τον koumle. PS : οποιος ενδιαφερετε για ενα armor 3 ημερων, pm me.Οι δοκιμες θα ξεκινησουν απο δευτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 24, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Αριστη επιλογη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 26, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ενημερωσε μας με τη πορεια του κουτιου σου! Μεγειες sedde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Ιανουάριος 26, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ενημερωσε μας με τη πορεια του κουτιου σου! Μεγειες sedde!σημερα περασα απο το xtremeshop και πηρα οτι μου ελειπε, αυριο περιμενω σωληνες και θα βγαλω φωτογραφιες.Το cosmos ειναι οντως πολυ καλο κουτι αλλα εμεινα λιγο δυσαρεστημενος, γιατι δυστηχως εχει υποτειθετε cable management με τρυπες στο backplate κτλ κτλ, αλλα για να κλεισεις το παραθυρο πρεπει να τα χωρεσεις ολα και ειναι λιγο αδυνατον. Για να το στησω εκανα περιπου 6 ωρες και αυτο χωρις σωληνες και νερο ακομα. Αυριο φανταζομαι η ολοκληρωση αν ερθουν οι σωληνες στην ωρα τους.PS : Αμαν με αυτα τα ελληνικα εχω να γραψω κατι αιωνες.PS2 : Το armor μου ακομα πωλειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 27, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ναι οντως το cable management ειναι λιγο προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.