sotiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 Ψάχνω ετικέτες για cd/dvd, για μια δουλειά που έχω να κάνω και θέλω το οπτικό αποτέλεσμα να μην είναι τσίπικο. Έχετε κάτι να προτείνετε? (μη μου πείτε να πάρω εκτυπωτή που να τυπώνει cd γιατί είναι out of budget, απλά ρωτάω αν παίζουν "καλές" ετικέτες, τουλάχιστον καλύτερες από το απλό χαρτί που φαίνεται πολύ μέτρια ) Εννοείται και σε σχετικά λογικό κόστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Κατι τετοιο θα σε καλυψειhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1175&Nav_Section_Id=1173&Catalog_Id=6&Product_Id=17772&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ριξε μια ματια στο πλαισιο. Φανταζομαι οτι θα καλυψει. Αν παλι ζητας κατι ακομη καλυτερο ψαξε σε αλλα μαγαζια η στο ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.