Jump to content

speedstream 5400

Διόνυσος

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πρόκειται να αγοράσω πακέτο conn-x και θα ήθελα τη γνώμη σας για το ADSL modem speedstream 5400. Αυτό που ξέρω εγώ για το μόντεμ αυτό είναι ότι έχει 4 ethernet εξόδους. Η μητρική μου έχει έναν ethernet adapter. Eπειδή δεν εχω ξαναδεί, είναι αυτό που μοιάζει με το βύσμα της πρίζας του τηλεφώνου, έτσι; Θα έχει διαφορές στην ταχύτητα με κάποιο μόντεμ USB; Τέλος επειδή ενδιαφέρομαι να βάλω τα linux 10, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Θα το αναγνωρίζουν τα Linux; Ευχαριστώ

Τελικά το αγόρασα το παραπάνω μόντεμ. Το θέμα είναι όμως ότι τώρα κατεβάζω με σταθερά 32kb/s ενώ με το OnDSL kit που είχα το καλοκαίρι κατέβαζα με 38-40kb/s, από σελίδα πάντα. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το driver που έχει το cd αλλά κολάει στην αναγνώριση συσκευής, πράγμα που θεωρώ φυσιολογικό μιας και δεν είναι άμεσα συνδεδεμένη η συσκευή με το pc αλλά μέσω της κάρτας δικτύου. Είναι τόσο σημαντικό το driver ώστε να κόβει ένα τέτοιο ποσοστό από την ταχύτητα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.