Hydrus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 Παιδες ρηκα σε αυτο το σιτε αυτην την τιμη http://www.kmelektronik.de/main_site/index.php?SiteType=Shop&type=shop Θελω να ρωτησω το εξης:Επειδη δεν εχω ιδεα απο Γερμανικα μπορει καποιος να μου πει αν η ειναι η τελικη η περιλαμβανει και επιπλεον μαμισιατικα γιατι βλεπω ενα αστερακι στην τιμη .Ξερει κανεις ποσο θα πανε περιπου τα μεταφoρικα;Η τελως παντων οποιος ξερει Γερμανικα ας στειλει ενα mail με τα παραπανω ερωτηματα να δουμε τι και πως.Κανα αλλο liknkaki; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 5, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αντε ρε παιδια κανεις;Τι παιζει,ολοι ιδιοκατασκευες εχετε εδω μεσα "να ουμ"... Η μηπως εγω θα ειμαι ο μακακας που θελει να τα σκασει για ολοκαινουριο prommie; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Δεν στελνειε καλυτερα ενα pm στον unseen να παρεις κατι ετοιμο απο αυτον, λογικα και πιο καλο και πιο φτηνο θα σου βγει.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16236&perpage=20&pagenumber=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 ^^ Thunbs Up!Freeze PAck All the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Tα καινουργια ειναι πολυ καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Νοέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:41] Δεν στελνειε καλυτερα ενα pm στον unseen να παρεις κατι ετοιμο απο αυτον, λογικα και πιο καλο και πιο φτηνο θα σου βγει. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16236&perpage=20&pagenumber=8 Θα συμφωνησω με τον unstopable.Εχει αποδειχτει οτι οι ιδιοκατασκευες και ειδικα οι Ελληνικης προελευσεως ειναι καλητερες ακομα και απο ετοιμες λυσεις.Οταν μιλαμε και για unseen(αντε ρε πατριδα:hi: )μαλιστα το αποτελεσμα ειναι απλα εντυπωσιακο.Σκεψου το.και οικονομικοτερο θα σου βγει και καλητερο(κατα τη γνωμη μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Tα καινουργια ειναι πολυ καλυτερα Δωσε φωτος στον λαο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Mεσα στην βδομαδα θα τα δειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Παιδια δεν διαφωνω οτι ειμαστε πατεντιαρηδες και οτι τα εργαλεια μας μαμουν αλλα σας παρακαλω μην καταληξει off topic...Ρωταω κατι πολυ συγκεκριμενο και αν ειδατε το site αυτο εχει το skato-prommie 580e.Αν ξερει κανεις την βαυαρικη ας μου πει παιζει.Οσον αφορα τι κανει ο unseen μαγκια του και ντροπη στα υπουργεια αναπτυξης και οικονομικων που δεν συμβαλουν στο να ενθαρρυνουν τετοιες προσπαθειες.Εξ αλλου μην ξεχναμε οτι εταιριες του εξωτερικου που θεωρουνται μονοδρομοι σε μας ξεκινησαν καπως ετσι...Unssen δεν το λεω για να σε προσβαλω,καθε αλλο.ΠΙστευω οτι ειναι θεμα χρονου να καταληξω σε σενα.Και μια λεπτομερεια:Τα θηρια σου υπαρχει τροπος να τα βαλουμε σε LIAN-LI kit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Νο problem. Aν σε ενδιαφερει εργοστασιακο τοτε να το χτυπησεις. Εγω αυτες τις τιμες ξερω...http://www.extremeprometeia.com/acatalog/Prometeia_Mach_II.htmlκι εδω http://www.extremeshop.gr/product_info.php?cPath=26_88&products_id=178(775+ φπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Aυτα τα χω δει,γι αυτο αρχισα να ψαχνω και αλλου...Αλλα δεν μου πες βρε συ,τα δικα σου μπαινουν σε LIAN-LI kit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 δεν το εχω δοκιμασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Κανεις αλλος;Γερμανικα δεν εκανε καποιος ρε σεις;**Σοβαρέψου και πρόσεχε τι γράφεις** Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Νοέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 systran δεν παίζει? ή altavista?? κάνουν ικανοποιητική μετάφραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 1.το αστερι σου σημαινει οτι δεν περιεχει μεταφορικα η τιμή2. στελνουν σε ολη την ευρωπη με 20 μεταφορικα.3. τα περισσοτερα απο αυτα τα μαγαζια εχουν εξυπηρετηση που μιλαει αγγλικα, ΠΑΡΤΟΥΣ τηλεφωνο και μη τα ζητας ολα ετοιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 9, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 RootX οσον αφορα την σοβαροτητα μου πιστευω οτι δεν προσβαλω κανεναν και αν βλεπεις τις απαντησεις/ερωτησεις μου στο site ειναι υπερανω πασης κριτικης και κατι παραπανω απο αξιοπρεπεις.Αντιθετα θα την ζητουσα απο εναν ADMIN η MOD oταν βλεπει οτι απ την πρωτη απαντηση το θεμα παιρνει αλλη τροπη και καταντα off topic.Γιατι δηλαδη να μην ειναι οι απαντησεις του Duke η Tassos απ τις πρωτες;Και αν επισης ριξεις μια ματια στο υπολοιπο site θα δεις οτι υπαρχουν αλλοι(με περισσοτερα posts) που λενε χειροτερα,αλλα εκει δεν μας πειραζει...Tελως παντων ζητω ταπεινα συγνωμη σε οσους προσεβαλε το παραπανω post μουΥ.Γ οσον αφορα το 3 Τassos δεν ζητω τιποτα ετοιμο.Απλα ρωτησα κατι.Αν καποιος ηξερε τι λεει θα διαβαζε και θα μου λεγε.Τι οτι εχουν και τηλεφωνο και οτι μιλουν Αγγλικα σιγουρα ξερεις οτι το γνωριζω.Τελος βασει της λογικης σου ας μην ξαναρωτησω κατι γιατι και η DFI,ASUS,NEC,LG και λοιπες εχουν site οπου στελνεις και e-mail(το ξερεις φανταζομαι) και σου απαντουν σε αυτο που τους ρωτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Hydrus [Σήμερα, στις 06:30] Τελος βασει της λογικης σου ας μην ξαναρωτησω κατι γιατι και η DFI,ASUS,NEC,LG και λοιπες εχουν site οπου στελνεις και e-mail(το ξερεις φανταζομαι) και σου απαντουν σε αυτο που τους ρωτας δεν ζητας βοηθεια για ενα θεμα. ζητας πληροφοριες για κατι στο οποιο σκοπευεις να πεταξεις πανω απο 500. αρκετοι απο εδω εχουν κανει αγορες απο online καταστημα του εξωτερικου, ΠΑΝΤΑ ακομα και εαν εχεις ξαναγορασει απο το καταστημα ΠΑΙΡΝΕΙΣ τηλεφωνο.Αρχική απάντηση από Hydrus [Σήμερα, στις 06:30] οσον αφορα το 3 Τassos δεν ζητω τιποτα ετοιμο.Απλα ρωτησα κατι.Αν καποιος ηξερε τι λεει θα διαβαζε και θα μου λεγε. ουτε και εγω ξερω γερμανικα αλλα δεν ηταν καθολου δυσκολο να βρω τη σημαιουλα της ελλαδας με τις λεξουλες 20 και Paket απο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Hydrus RootX οσον αφορα την σοβαροτητα μου πιστευω οτι δεν προσβαλω κανεναν και αν βλεπεις τις απαντησεις/ερωτησεις μου στο site ειναι υπερανω πασης κριτικης και κατι παραπανω απο αξιοπρεπεις.Αντιθετα θα την ζητουσα απο εναν ADMIN η MOD oταν βλεπει οτι απ την πρωτη απαντηση το θεμα παιρνει αλλη τροπη και καταντα off topic.Γιατι δηλαδη να μην ειναι οι απαντησεις του Duke η Tassos απ τις πρωτες;Και αν επισης ριξεις μια ματια στο υπολοιπο site θα δεις οτι υπαρχουν αλλοι(με περισσοτερα posts) που λενε χειροτερα,αλλα εκει δεν μας πειραζει...Tελως παντων ζητω ταπεινα συγνωμη σε οσους προσεβαλε το παραπανω post μουΥ.Γ οσον αφορα το 3 Τassos δεν ζητω τιποτα ετοιμο.Απλα ρωτησα κατι.Αν καποιος ηξερε τι λεει θα διαβαζε και θα μου λεγε.Τι οτι εχουν και τηλεφωνο και οτι μιλουν Αγγλικα σιγουρα ξερεις οτι το γνωριζω.Τελος βασει της λογικης σου ας μην ξαναρωτησω κατι γιατι και η DFI,ASUS,NEC,LG και λοιπες εχουν site οπου στελνεις και e-mail(το ξερεις φανταζομαι) και σου απαντουν σε αυτο που τους ρωτας Χμ, μάλλον παρεξήγησες. Το σχόλιο μου έχει να κάνει με την πρόταση που έσβησα από το post σου και όχι για το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 10, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από tassoss [Χθες, στις 07:37] δεν ζητας βοηθεια για ενα θεμα. ζητας πληροφοριες για κατι στο οποιο σκοπευεις να πεταξεις πανω απο 500. αρκετοι απο εδω εχουν κανει αγορες απο online καταστημα του εξωτερικου, ΠΑΝΤΑ ακομα και εαν εχεις ξαναγορασει απο το καταστημα ΠΑΙΡΝΕΙΣ τηλεφωνο.Το τι ειναι πεταμα χρηματων για τον καθενα το γνωριζει εκεινος και οχι οι υπολοιποι.Και σε παρακαλω,δεν ειμαι πιθηκας καταλαβαινω τι να κανω εαν ειμαι αποφασισμενος να αγορασω κατιRootX δεν σε παρεξηγησα καταλαβα οτι το ειπες για την φραση που εσβησες και ξερεις οτι κυκλοφορουν πολλες τετοιες "ελευθερες" εδω μεσα.Τελως παντων η πιο σχετικη απαντηση ηταν του Duke και εδω βρηκα ενα πολυ βοηθητικο πινακα μεταφρασηςεδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 10, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Hydrus [Σήμερα, στις 04:09] Το τι ειναι πεταμα χρηματων για τον καθενα το γνωριζει εκεινος και οχι οι υπολοιποι.Και σε παρακαλω,δεν ειμαι πιθηκας καταλαβαινω τι να κανω εαν ειμαι αποφασισμενος να αγορασω κατι 1.η λεξη πεταμα στο συγκεκριμενο ποστ ειναι μεταφορικη 2.στο πρωτο σου ποστ ζητας απο καποιον αλλο να κανει τη δουλεια για σενα "Η τελως παντων οποιος ξερει Γερμανικα ας στειλει ενα mail" αν και οπως λες καταλαβαινεις τι να κανεις. 3. ειμαστε ολοι πιθηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.