koumle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 Προχθές αγόρασα Heatspeaders της akasa και τις έβαλα στις μνήμες τις υπογραφής μου. Ενώ περίμενα καλύτερα αποτελέσματα, άρχισε να μου πατάει αμέτρητα λάθη στο memtest. Ακόμα και με τάση 2,6V και στα 200MHz είχα 10 λάθη. Τότε σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι μπορεί να μην πατάνε καλά τα Heatspreaders. Τα βγάζω και αφαιρώ την ταινία που έχουν (ShinEtsu) και βάζω artcic ceramique. Και πάλι είχα λάθη. Μετά βγάζω ξανά τα Heatspreaders και καθαρίζω την πάστα και βάζω τις μνήμες να δουλέψουν χωρίς τα Heatspreaders και όλα ήταν μια χαρά. Κανένα λάθος στο memtest. Τί μπορεί να έκανα λάθος? Στις μνήμες έχω και να βαράει ένα 80άρι fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Μηπως δεν εχεις καλη ροη αερα..οποτε οι κουβερτες κανουν χειροτερα τα πραγματα?Εγω με 2*80 δεν ειχα προβλημα..ισως θελουν κι αλλη ψυξη.Ασχετο..ειναι τπτ UTT,BH?Αν ναι σιγουρα θελουν κι αλλο ανεμιστηρι(ή καλυτερα ενα 12αρη)edit:Συγνωμη τωρα ειδα τις μνημες στην υπογραφη(τις ιδιες εχουμε).Κανε αυτο που σου ειπα και βαλε ανεμιστηρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Πέρα από το να μην πατάνε καλά τα spreaders στις μνήμες δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 επειδή τα συγκεκριμένα τα έχω πιάσει στα χέρια μου,είναι τουλάχιστον χειρότερα απο το να μην βάλεις τίποτα.δεν πατάνε με την καμμία Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Επισης καλο θα ηταν να βαλεις πιαστρακια για χαρτι,γιατι αυτα που εχουν οι κουβερτες δεν κανουν καλη δουλεια με αποτελεσμα να μην εφαπτουν καλα με τα τσιπακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Έχω το Armor με 2 12άρηδες μπροστά, έναν 12 πίσω, έναν 9άρη πίσω και εναν 9άρη πάνω. Χώρια και ο 12άρης του τροφοδοτικού. Οπότε πρέπει να είμαι μια χαρά από ροή αέρα. ’μα βγάλεις τη θερμοαγώγιμη ταινία που έχουν (ShinEtsu), όντως δεν πατάνε καλά, γιατί εμποδίζει το επάνω μέρος που έρχεται αυτό πρώτα σε επαφή. Αυτό το έλεισα με το να ανεβάσω λίγο ποιο πάνω τη μία μεριά των Heatspreders. Σίγουρα εφάπτονταν σωστά και σφικτά 100% γιατί έβαλα λίγο χαρτονάκι ανάμεσα στα πιαστράκια για να σφίξει. Μήπως δεν έβαλα καλά την πάστα? Μου τελείωσε και σχεδόν όλη γμτ. Ξέρει κανείς που έχει Ceramique στη Θεσσαλονίκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 κοιτα εδω και πανε αυριο απο ενα βιβλιοπωλειο και παρε 4 κομματια και κανε αυτο που θα δεις στη φωτογραφιαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=306184#post306184 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αυτο που σου ειπε κι ο ea6gka σου ελεγα κι εγω για τα "πιαστρακια για χαρτι".Κανουν καλη δουλεια!Αν ειναι να βαζεις χαρτονακι και να ζεσατινονται περισσοτερο δεν λεει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Θα δοκιμάσω και με τα "πιαστράκια για χαρτί" για να δώ τι θα γίνει. Μου φαίνεται άσχημο όμως έτσι ρε παιδιά! :tomato: Με την πάστα τί να κάνω? Καλά την έβαλα πριν? Που μπορώ να βρω ceramique ή κάποια αντίστοιχη σε επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 18, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Λοιπόν, δοκίμασα και με τα "πιαστράκια για χαρτί" αλλά δεν είχε καμία διαφορά. Το παράξενο όμως είναι ότι να βάλω μόνο την μία μνήμη όλα καλά! Αλλά μόνο στην θέση 3! Στην 1 και 2 μου βγάζει λάθη. Και αν τις έχω και τις δύο μαζί, τότε πάλι έχω λάθη. Μου άρεσε που πήρα τις "κουβέρτες" για καλύτερα, αλλά μου βγήκε εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αλλά και πάλι αφού και με 3.2ν δεν έχω πρόβλημμα, θα τις αφήσω γυμνές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 -μήπως υπάρχει πιθανότητα να ακουμπούν και να βραχυκυκλώνουν τίποτα πινάκια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 -μήπως υπάρχει πιθανότητα να ακουμπούν και να βραχυκυκλώνουν τίποτα πινάκια??? Μπα, με τίποτα.Οι κουβέρτες κάθονται πολύ καλά πάνω στη μνήμη!Και όταν τις βάζω στη μητρική πάλι μια χαρά είναι, δεν ακουμπάνε πουθενά!Δεν ξέρω τι να πω.Αφού μόνο η μία δουλέυει άψογα. Όταν τις έχω και τις δύο μαζί σε Dual μου πετάει τα λάθη.Αλλά εντάξει δεν πειράζει, αφού και χωρίς τις κουβέρτες δεν έχω κανένα πρόβλημα θα τις αφήσω γυμνές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.