panospap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Παιδια γεια σας πρωτο ποστ θα μπω κατευθειαν στο ψητο..πηρα προσφατα την 780ι αλλα δν εχω ηχο..ουτε ηχειακι υπαρχει bios ειναι στο auto και εχω αλλαξει παρα πολλους drivers αλλα τιποτα...τι προτεινετε?
GeorgeVasil Ιανουάριος 15, 2009 #2 Ιανουάριος 15, 2009 Welcome!Το λειτουργικό είναι Windows XP??Αν ναι χρειάζεται να βάλεις ένα Patch για το High Definition του ήχου.kb888111xpsp2 λέγεται, search@Google.
panospap Ιανουάριος 15, 2009 Author #4 Ιανουάριος 15, 2009 σε xp ειμαι και η μητρικη ειναι η evga 780i... αλλα το patch που μου ειπες ειναι για sp2... μπορεις να μου βρεις το patch για χp sp3 ή για vista???
GeorgeVasil Ιανουάριος 15, 2009 #5 Ιανουάριος 15, 2009 σε xp ειμαι και η μητρικη ειναι η evga 780i...αλλα το patch που μου ειπες ειναι για sp2... μπορεις να μου βρεις το patch για χp sp3 ή για vista??? Για Vista δεν χρειάζεται..έχουν HD Support. Στα ΧP σου SP2 εχεις ή SP3?Υποθετω οτι περιλαμβανεται στα SP3,αφου εχουν ολα τα προηγουμενα Update. Δοκιμασες να το βαλεις και δεν παιζει?? Στο device Manager τι δειχνει για τον ηχο??
panospap Ιανουάριος 15, 2009 Author #6 Ιανουάριος 15, 2009 κατεβασα αυτο kb888111xpsp2...αλλα οταν πηγα να το βαλω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο γιατι εχω sp3...στο device manager λεει audio codecslegacy audio driverslegacy video capture devicesmedia control devicesvideo codecsνα πω οτι κατω δεξια δν μου βγαζει ηχειακι...αλλα στον device managerμου εχει ενα κιτρινο θαυμαστικο σε pci χωρις να εχω τιποτα πανω σε pci
panospap Ιανουάριος 18, 2009 Author #8 Ιανουάριος 18, 2009 τελικα λυθηκε το προβλημα βαζωντας vista!!
Alexisferos Ιανουάριος 18, 2009 #9 Ιανουάριος 18, 2009 τα προβλήματα δεν λύνονται ετσι φίλος.αλλά αφού σου αρέσουν τα (βριστα) τότε καλό δουλευτο.μια άλλη λύση είναι σε φρέσκο install σε εσένα τώρα. να βάλεις πρώτα τους οδηγούς της μητρικής μετά της κάρτας γραφικών και στο τέλος δεν ποιες συσκευές εχουν ερωτηματικό και αν μπορείς βαλε τους οδηγούς χειροκίνητα για να δεις τι φταίει και τι οχι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.