Jump to content

Οθονη TFt 19" για παιχνιδια μεχρι 450 Ευρω

mefistofelis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sa1901

Tόσο καιρό το λέμε για τις γωνίες των TN. Εγώ σε μία LG 1730 πάντως, σηκωνόμουνα από την καρέκλα μου και η οθόνη άλλαζε χρώματα... :fist:

Αυτο γινεται και στην samsung?Η βλακεια ειναι οτι εδω στα γιαννενα δεν μπορω να τις δω εν λειτουργια γιατι δεν τις εχουν.Γιαυτο ρωταω και σας πρηζω

Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 16:47]

Αυτο γινεται και στην samsung?Η βλακεια ειναι οτι εδω στα γιαννενα δεν μπορω να τις δω εν λειτουργια γιατι δεν τις εχουν.Γιαυτο ρωταω και σας πρηζω

Είναι πρόβλημα που το έχουν όλες οι TN οθόνες.

Την samsung αμα την παραγγειλω απο pixmania τι παιζει μετα με την εγγυηση?Και πως μπορω να διασφαλιστω οτι δεν θα εχεικανενα καμμενο πιξελ οταν θα την παραλαβω?Μπορω να τους πω να την τσεκαρουν?

Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 14:26]

Την samsung αμα την παραγγειλω απο pixmania τι παιζει μετα με την εγγυηση?Και πως μπορω να διασφαλιστω οτι δεν θα εχεικανενα καμμενο πιξελ οταν θα την παραλαβω?Μπορω να τους πω να την τσεκαρουν?

Καποια στιγμη που ηθελα να αγορασω οθονη απο pixmania και ρωτησα τα περι εγγυησης ,μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 τροποι (ειχα ρωτησει για Samsung) 1.Αποστολη πισω στην pixmania και ελενχο και σε πιθανη βλαβη αντικατασταση και 2.Οι οθονες καλυπτωνται απο πανευρωπαικη εγγυηση που σημαινει οτι πας με την αποδειξη αγορας στην Samsung Hellas και εκει γινονται ολες οι ενεργειες.

Τελικα δεν πηρα επειδη ηθελα να παω διακοπες αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.:tomato:

Αρχική απάντηση από Hydrus

Ριξε μια ματια εδω.Θα βοηθηθεις και θα κατανοησεις πολλα πραγματα

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=71226

Το ειχα τσεκαρει παλιοτερα το λινκ οντως πολυ χρησιμο...

Εγώ ως γνωστόν είμαι ένας ευτυχής κάτοχος μιας LG 1980Q. Την οθόνη αυτή την πήρα γιατί είμαι εκτός όλων των άλλων και φανατικός FPSάς και Strategάς και οποιοδήποτε φαινόμενο ghosting θα με έκανε να είμαι ο πρώτος που θα έβρισκε την επιτάχυνση της βαρύτητας πετώντας μια TFT.

Λίγα λόγια για την οθόνη:

Καταρχάς ΔΕΝ παρουσιάζει, ούτε κατά το ελάχιστο, ghosting. Μηδέν, καθόλου, τίποτα και τα συναφή. Η οθόνη απλά έχει εικόνα "κρύσταλλο" σε ότι κι αν έχω δοκιμάσει πάνω της.

Έπειτα ας μιλήσουμε για τα χρώματα. Όπως σε όλα τα ΤΝ, έτσι και εδώ, το μάυρο ΔΕΝ είναι μαύρο. Δεν είναι και γκρι, αλλά μαύρο RGB 0-0-0 δεν είναι. Το ήξερα όταν την πήρα και έκανα αυτόν τον συμβιβασμό. Δεν είναι και ενοχλητικό αλλά δεν είναι και τέλειο. Αν κάποιος θέλει τέλεια χρώματα ---> ΕΙΖΟ.

Τώρα για τις γωνίες θέασης, η 1980 έχει οριζόντια γύρω στις 170 μοίρες. Εκεί που πάσχει είναι στον κάθετο άξονα όπου μια μικρή αλλαγή κλίσης φέρνει αλλαγές στο πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η εικόνα. Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου (δεν κουνιέμαι πάνω κάτω όταν κάθομαι στο PC)

Ας έρθουμε τώρα στο τι θέλεις εσύ mefistofelis. Τα παιχνίδια που θα παίζεις θα είναι "γρήγορα" (π.χ. FPS, RTS, Racing) ή θα παίζεις κανά παιχνίδι να περάσει η ώρα? Αν είναι το 2ο, τότε προτίμησε κάποια άλλη οθόνη που θα έχει ικανοποιητικό Response Time και όχι ΤΝ Panel. Έχοντας δουλέψει και παίξει σε μια ΕΙΖΟ L550 π.χ. μπορώ να πω ότι είναι μια άριστη επιλογή, αν δεν επιμένεις στις 19 ίντσες. Aν όμως σε ενδιαφέρει η οθόνη σου να μην έχει ούτε κατά το ελάχιστο ghosting, μια από τις καλύτερες εγγυήσεις και...να είναι η πιο λεπτή της αγοράς :) τότε απλά LG 1980Q.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.