Jump to content

Server για Lineage2

Dj_Seps

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να φτιακσω εναν server για τ σιγκεκριμενο παιχνιδι!Μηπως μπορει να με βοηθησει κανει αν εχει εμπειρια με το πως να φτιαχνεις servers?

Πραγματι δεν δουλευουν οι διευθυνσεις!Μηπως μπορω να τα βρω απο καπου αλλου?

• 2 weeks later...

Ξέρει κανεις κανενα link με τα item_id ?

οκ, το βρήκα, είναι στο datapack αν ψάχνει κανεις άλλος.

μιας κ εχω το υπαρχων game...

κ δν το εχω παιξει ποτε!

που μπορω να συνδεθω για να παιξω?

μονο αν φτιαξω δικο μου server γινεται??

ηξερα μονο αυτο

83.174.133.10

το οποιο δν δουλευει πια!

Ωραίος έτσι? Αφου σκεφτομαι να τον παρατήσω τον BnB.

Αν ενδιαφέρεστε να κάνω ένα guide για το πως έφτιαξα το server μου. ’κομη τον ρυθμίζω βέβαια, αλλα είναι πολύ καλύτερος από την μ@λακία του bnb. Βλέπεις και όλα τα όπλα, δουλεύουν και τα 7 signs, και οι necropolis και πας και βόλτα με δράκο άμα θες!

post-71-1416072312,8306_thumb.jpg

ρε παιδια,εχω το game απο ενα φιλο μου,μπαινω μεσα στο παιχνιδι κ μου ζηταει user k pass.

δν εχω!πως φτιαχνω?κ που θα με συνδεσει στον official??

εγω θελω να συνδεθω να παιξω το game τι θα κανω????

επισης ειδα οτι στον official το game το δινει full for downloading!γτ?

δν κυκλοφορει αυθεντικο?...

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από comfuzio

Pantos ama theleis enan neo server pou leitourgei edo kai liges meres mporeis na ertheis ston diko mou mpainontas edo http://www.lineage2-gr.com

Exoume kala rates kai o server mexris stigmis den exei pesei katholou opos kai apo lag 0 :D

Elpizo na se doume ston server mas

Στο thelab γράφουμε Ελληνικά και μόνο Ελληνικά. Διόρθωσε την καταχώρησή σου.

Οκ ευχαριστώ για την σημβουλή σου :)

Να ξέρεις πάντως πως υπάρχουν και μερικά pc που δεν έχουν ελληνικά και τωρα κάνω copy/paste. Δεν πρέπει να υπάρχουν και εξαιρέσης;

Τέλος πάντων δεν θα το πολυλογώ εγω να βοηθίσω ήθελα δεν την θέλετε την βοήθεια μου καλός τα λέμε

Είναι κανόνας του site φίλτατε, αν η προσφορά σου προυποθέτει greeklish θα πρέπει να αρνηθούμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.