Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 γεια σας αγαπητοι...επιστρεφω απο καιρο....καθως εχω βρεθει στο εξης διλημμαεχω συστημαamd64 3500 winchester (μου το πουλησαν τοτε για Venice αλλα τεσπα)dfi lan party ultra-d2x512 ocz @ 2-3-2-5μαμα ψυξη επεξεργαστη....και θελω να ανεβασω μνημες και πυρηναμνημες λογικα δεν θα εχω προβλημα αλλαθελω να αλλαξω στην cpu ψυξη...εχω βρει τρεις εντυπωσιακοτατες υλοποιησεις απο gigabyte δεν ξερω ομως απο δουλεια τι λενε (ειδικα η rocket ειναι dual ball bearing με ρυθμιστακι) ....η να προτιμησω καμια thermaltake?thanks in advance(χρηματα σε λογικα πλαισια...παραδειγματα εχω φερει οποτε ....)
magicman Νοέμβριος 4, 2005 #2 Νοέμβριος 4, 2005 γιατι δεν πας αμεσως σε νερακι?? γιατι με αερα μεχρι ενα σημειο θα πας. απο κει και περα νερο ή και αλλα. πανε καλυτερα σε νερακι ειναι η γνωμη μου. σορρυ για το οφ τοπικ απλα θελω να σε γλιτωσω απο ασκοπα χρηματα.
tigrakas Νοέμβριος 4, 2005 #3 Νοέμβριος 4, 2005 Χωρίς προσωπική εμπειρία βέβαια αλλά έχοντας ακούσει καλές κριτικές θα σου πρότεινα τη νέα σειρά της vapochill micro. Μάλιστα μπορείς να βρεις μια παρουσίαση στο thelab.gr του Ultra low noise εδώ από τον Βασίλης.
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2005 Author #4 Νοέμβριος 4, 2005 βασικα.....προσπαθω να "αποφυγω" την υδροψυξη...lol...ευχαριστω πολυ αλλα λεω να μεινω ια λιγο καιρο ακομα με "αερα"...οποτε...any ideas?
street warrior Νοέμβριος 4, 2005 #5 Νοέμβριος 4, 2005 Ισως θα μπορούσες να κοιτάξεις εδώ.http://www.thermalright.com/
greekfragma Νοέμβριος 4, 2005 #6 Νοέμβριος 4, 2005 κατατοπιστικοτατος τιτλος που τραβαει τον κοσμο να απαντησει
Sbeetle Νοέμβριος 4, 2005 #7 Νοέμβριος 4, 2005 Εφόσον θέλεις να κλοκάρεις, τσέκαρε πρώτα ότι ανεβαίνει ο επεξεργαστής, μέχρι πόσο και με τι θερμοκρασίες.....Μετά, αφού δε θέλεις νερό, αλλά απλά μια καλύτερη ψύκτρα τσέκαρε τις :1. thermalright XP 90 (βάζεις ξεχωριστό 9άρη ανεμιστήρα της επιλογής σου)2. thermalright XP90c (η ίδια με πάνω αλλά χάλκινη)3. thermalright XP 120 (πιο μεγάλη για 120άρη ανεμιστήρα, αλλά δες αν χωράει στη μητρική)4. Ζαλμαν 7000-7700cu (καλές και αυτές και χάλκινες)ΥΓ. ’λλαξε και τον τίτλο με έναν της προκοπής για να διευκολύνεις και τους άλλους και εσένα...
deadlock7 Νοέμβριος 4, 2005 #9 Νοέμβριος 4, 2005 Προσωπικα εχω την ΧΡ-120 και στην συνιστω ανεπιφυλακτα(μπαινει και στην μητρικη σου).Ομως ειναι αρκετα τα χρηματα και δεν εχει ανεμιστηρα πανω.Κοιτα για ΧΡ-90 +enermax 90mm αν θες γυρω στα 50ευρω!Για πιο φθηνα καλη φαινεται και η ψυκτρα που προτεινει ο oktech..
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2005 Author #10 Νοέμβριος 4, 2005 ευχαρθστω πολυ ολους...το θεμα δεν ξερω πως αλλαζει ονομα....τεσπα./..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.