FrOsT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 - minimum: 2.8GHz, 512mb Ram,Geforce6 - for high details: 3-4GHz, 1Gb Ram, Nvidia 6800GT/ultra or 7800GT/GTX SLI - Dual-core Processor use: Multi-Threading is supported and should provide much better performance. - 64 Bit version available with better textures - Renderers: Shader-3.0, Fallback-Mode for Shader 2.0 maybe a dx8 renderer. - HDR: yes - physics: Novodex-Physik-Engine. - Ageias PhysX Processor supported.Source: gmania.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Πάρα πολύ ωραία. Και πότε θα βγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Ολε...λογικα πρεπει να εχει ΚΑΛΑ γραφικα...Λογικα θα αργησει αφου το 2007 αυτες οι απαιτησεις θα ειναι χαλαρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 01:42] Ολε...λογικα πρεπει να εχει ΚΑΛΑ γραφικα... Λογικα θα αργησει αφου το 2007 αυτες οι απαιτησεις θα ειναι χαλαρες! Μήπως σου βγήκε λάθος αντίδραση; Για ξανασκέψου το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Μια χαρα το σκεφτηκε...Σε 1 χρονο+ απο τωρα... ουουουουουουου. Αν εβγαινε τωρα θα ηταν too much, αλλα δεν βγαινει τωρα.Το μονο τραγικο ειναι το Ageias PhysX Processor supported που το υποστηριζει πριν ακομα βγει και βρωμαει marketing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 φακ ! ζηταει σχεδον την αιχμη της τεχνολογιας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 2o τριμηνο του 2006 θα βγει συμφωνα με το neowinUnreal Tournament 2007 is due out in Q2 2006 for PC and PlayStation 3.Για να δουμε θα εχει καλυτερο multiplayer?EDIT: και μαλλον θα ειναι τιτλος εκκινησης για το ps3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos φακ ! ζηταει σχεδον την αιχμη της τεχνολογιας ! Δεν θα ελεγα οτι ζηταει.Εκμεταλλευεται την αιχμη της τεχνολογιας που υπαρχει εδω και αρκετο διαστημα.Εγω λεω πως καιρος ηταν τα λεφτα που δινουμε για την αιχμη (?) της τεχνολογιας να πιασουν λιγο τοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Οι απαιτήσεις σε κάρτα(ες) γραφικών είναι λίγο υπερβολικές ή μου φαίνεται;Μήπως προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αν δε δώσει 500 ευρώ για κάρτα γραφικών δε πρόκειται να παίξει τίποτα; ’ρα πάρτε κάρτες... να κονομήσουμε εμείς, να παίξετε και σεις...Ας βγει με το καλό και θα δούμε πως θα τρέχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Νοέμβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle [Σήμερα, στις 19:02] Οι απαιτήσεις σε κάρτα(ες) γραφικών είναι λίγο υπερβολικές ή μου φαίνεται;Μήπως προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αν δε δώσει 500 ευρώ για κάρτα γραφικών δε πρόκειται να παίξει τίποτα; ’ρα πάρτε κάρτες... να κονομήσουμε εμείς, να παίξετε και σεις... Σε αυτό το σύστημα ο ένας στηρίζει τον άλλον, (μπορεί να) παίζουν και ποσοστά στις εταιρείες παιχνιδιών από Nvidia, ATi για να αυξάνουν συνεχώς τις απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Γιατί, παίζεις σαν τον άνθρωπο τελευταίο παιχνίδι με κάρτα των 500; Εγώ αναγκάστηκα να ρίξω τις ρυθμίσεις κατακόρυφα για να παίξω F.E.A.R. με την X850XT, ούτε με την 7800GTX θα το έπαιζα ανθρωπινά. Απλά, έχουμε ξεφύγει τώρα με τις διπλές κάρτες (aka SLI-Crossfire) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Eγω αμφιβαλλω αν θα παιζει τελεια στη 7800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Εγώ αμφιβάλλω αν θα παίζει τέλεια με 2*7800GTx SLI. Δεν αμφιβάλλω απλώς, είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Εντάξει , , , σπρώχνουν hardware μέσω software τα γνωστά . Δεν θα παραξενευτώ καμια μέρα αν ζήτησουν και σαρκική απόλαυση για να παιξουμε το ταδε game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 εχεις δικιο αθενσ 2κ4, στο τελος μου φαινεται θα δωσουμε και κουλουρι.,.,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Μουφα η ειδηση τελικα ... μην ψαρωνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 5, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer Μουφα η ειδηση τελικα ... μην ψαρωνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Δε ξέρω αν είναι μούφα, αλλά να συμπληρώσω ότι δε μου φαίνεται και απίθανο να είναι έτσι....Μετά το serious sam 2 demo, τα είδα όλα...........που να παίξω και κανα FEAR......Δυστυχώς τα πράγματα έτσι, ή μάλλον έτσι το θέλουν, ή τα σκας για να παίζεις φουλ ή συμβιβάζεσαι με χαμηλότερη αναλυση-χειρότερα γραφικά..........ωωχ η τσέπη μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Μουφα λεμε μουφα! http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?threadid=501070 Τελευταιο ποστ ... Τα final specs μπορει να ειναι και πιο βαρια, μπορει και οχι ... time will tell! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 PhysX θα θέλει, δε θα θέλει? Και αν όχι αυτό το Unreal 3 (το οποίο θα είναι πιο βαρύ λόγω SP) θα το έχει σχεδόν σαν στάνταρ. Ήδη αυτό "αναγκάζει" τον κόσμο να σκάσει μίνιμουμ ένα 200άρι ήδη. Αν και μεταξύ μας πιστεύω πως το PhysX θα τα αξίζει τα λεφτά του (επιτέλους θα παίξω Rome Realism με 40000 στρατό :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.