nickthegreek Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 Θέλω να κάνω format τον δίσκο και θέλω να κρατήσω-πάρω τα mail μου και τα favorites στον firefox. Υπάρχει καμία σύντομη διαδικασία? υγ Τι άλλο να προσέξω κατα το format μην το χάσω και το αναπολώ μετά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Τα mail απο πού είναι; Thunderbird; Πάντως για το firefox, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις ένα αντίγραφο του φακέλου C:\Documents and Settings\[user name]\Application Data\Mozilla και μόλις ξαναβάλεις το firefox να το ξανακοτσάρεις στο ίδιο μέρος και ως δια μαγείας όλα θα γίνουν όπως πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz Νοέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:23] Τα mail απο πού είναι; Thunderbird; Πάντως για το firefox, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις ένα αντίγραφο του φακέλου C:\Documents and Settings\[user name]\Application Data\Mozilla και μόλις ξαναβάλεις το firefox να το ξανακοτσάρεις στο ίδιο μέρος και ως δια μαγείας όλα θα γίνουν όπως πριν... ή με διπλο κλικ πανω στο αρχειο που θα εχει δημιουργησει ο μοζιλας και εισαι κυριλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Νοέμβριος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Το Qutlook Express xρησιμοποιώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.