unknown Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 Καταρχας για σας,εχω μια asus p4c800-e deluxe..στο boot ομως λεει the bios is not installed..κατεβασα την 1023εκδοση αλλα δεν βρηκα καμια επιλογη για να το φορτωσει απο δισκετα,ξερει κανεις πως γινεται εγκαταστασηβιος??(με απλα λογια γιατι δεν γνωριζω πολλα πραματα γι'αυτο το θεμα)ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 διορθωσε τον τιτλο στα ελληνικα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Νοέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unknown εχω μια asus p4c800-e deluxe..στο boot ομως λεει the bios is not installed..κατεβασα την 1023εκδοση αλλα δεν ......... υποψιαζομαι οτι αναφερεσαι στο μυνημα που εμφανιζεται ΜΕΤΑ το POST ......οποτε προφανως ειναι ενεργοποιημενο RAID απο το BIOS ενω δεν εχεις συνδεσει δισκο πανω του....για δωσε καμια λεπτομερεια για να καταλαβουμε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Νοέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Κλείσε το τροφοδοτικό από τον πίσω διακόπτη του ή βγάλτο από την πρίζα.....Βάλε το τζαμπεράκι της μητρικής στην "Clear C-Mos" θέση και ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΚΕΙ............ΒΓΑΛΕ την μπαταρία από τη μητρική........’στην έξω κάνα λεπτό..........Ξαναβάλε τη μπαταρία στη θέση της..........ΒΓΑΛΕ το τζαμπεράκι από τη θέση "Clear C-Mos" και ξαναβάλτο στη θέση που ήταν..........και ξαναδοκίμασε μετά να μπουτάρεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 φιλε εκανα αυτο που ειπες και μου βγαζει μυνημα να πατησω f1 για να τρεξει το setup του βιος και f2 για να κανει load..πατησα και τα 2 ξεχωριστα αλλα οταν εβαζα την δισκετα ελεγε να την βγαλω και να πατησω any key...(με enabled ide και οχι raid)....μετα εμπαινε στα windows..τωρα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Αυτό το έχω ξανακούσει απο τον ξάδερφό μου, όταν είχε πάρει την P4P800... Ρώτησε αυτόν (JohnyBoy) τι έκανε...ΥΓ: Στο manual της μητρικής δε λέει τπτ σχετικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 manual????απο στοκ την μαζεψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Ψάξε τότε στο site της ASUS, κατέβασε και το βιβλιαράκι να το έχεις για καλό και για κακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 4, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 κατεβασα το manual αλλα δεν λεει τιποτα για την συγκεκριμενη περιπτωση...μηπως φταει το master και το slave?κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.