dimanast Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 Δειτε το αρχειο που εχω παρακατω ενας Διπλοπυρηνος 4200+ ετσι θα πρεπει να φαινεται ? κατι δεν μου παει καλα... please help...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2005 #2 Νοέμβριος 3, 2005 κανονας του thelab.gr στον οποιο συμφωνησες κατα την εγγραφη σου σαν μελος.....ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....τα Greeklish απαγορευονταιδιορθωσε το ποστ και θα σου απαντησουμε αμεσως μετα
Vadergr Νοέμβριος 3, 2005 #3 Νοέμβριος 3, 2005 μπορει να εχεις παλια εκδοση του cpuz ή να μην εχεις ενημερωμενο bios.Κατεβασε το amd power monitor απο το site της amd και δες αν σου εμφανιζει 2 πυρηνες.
dimanast Νοέμβριος 3, 2005 Author #4 Νοέμβριος 3, 2005 αυτο ειναι που μου δινει το AMD Power Monitor ... δεν ειδα πουθενα για 2ο core
Vagouridis Νοέμβριος 3, 2005 #5 Νοέμβριος 3, 2005 Βαλε και κανα καινουργιο βιος στην μητρικη , γιατι και αυτο το 1.4 βολτ υποπτο δειχνει για αρχη.Το κουτι του επεξεργαστη σου ηταν μαυρο με πρασινο?
dimanast Νοέμβριος 3, 2005 Author #6 Νοέμβριος 3, 2005 δεν ξερω γιατι το πηρα σαν συστημα...εκανα μπιος απντειτ την μητρικη αλλα τωρα δεν ξεκινανε τα winblows
Vagouridis Νοέμβριος 3, 2005 #7 Νοέμβριος 3, 2005 Μπες στο βιος και ορισε απο ποια συσκευη θα μπουταρει πρωτο
dimanast Νοέμβριος 3, 2005 Author #8 Νοέμβριος 3, 2005 ολα οκ .... μπαιος απντειτ και λυθηκε το προβλημα του επεξεργαστη....μετα σε ασφαλη λειτουργια , απεγκατασταση το chipset μετα εγκατασταση σε κανονικη. αντιμετωπιζω ακομα ενα προβλημα με την καρτα γραφικων. οταν το εκανα προτη φορα εγκατασταση το συστημα , δεν ξεκινουσε το setup των windows . οποτε εβαλα πανω μια αλλη PCI παλια , εκανα την εγκατασταση. μετα εβαλα την PCIEX και εκανα setup εκεινη. τωρα , αν βγαλω την pciΕX δεν ανοιγουν τα windows . αν εχω να bootarei το συστημα απο PCIEX δεν ανοιγουν τα windows ...εχετε καμια ιδεα ? οι drivers ειναι οι τελεyταιοι της Nvidia .
dimanast Νοέμβριος 4, 2005 Author #9 Νοέμβριος 4, 2005 Τελικα μαλλον για ολα εφταιγε το παλιο μπαιοσ... τωρα δουλευει και η VGA σωστα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.