Jump to content

Problem με Win XP,Wireless desktop & νέό σύστημα

BanOr

Recommended Posts

Καλησπέρα.Λοιπόν χθες έστεισα να νέο σύστημα και έβαλα το wireless multimedia desktop (ms) που χρησιμοποιούσα στον παλιό..

Το προβλημα είναι ότι κάνει πολύ συχνά διακοπές...σταματάει η κίνηση του mouse..και γενικά δεν είχε σωστή λειτουργία...και σβήνουν τα cables απο τον πομπό-δέκτη..(F lock,Num lock,Caps lock)..

1ον)Στο παλιό pc το είχα σε usb1 ενώ ήθελα να το έχω σε usb2.Αλλά δούλευε κανονικά...

2ον)Στο καινούργιο το έχω σε usb 2 αλλά κάνει τα προβλήματα που ανέφερα..Δουλέυω σε winxp pro..και το νέο σύστημα είναι το εξής...:

MObo:Asus A8N SLI DELUXE

CPU:AMD ATHLON 64x2 dual-core

RAM:CORSAIR VS 512MB*2

...αν θέλετε και άλλα στοιχεία πείτε μου τι ακριβώς θέλετε...

Τι εννοεις λέγοντας σε τι Mode ειναι τα usb απο το Bios?

Τώρα μόλις κατέβασα τουσ drivers..Θα τους περασω να δω μήπως αλλάζει τπτ απο τους drivers που περιείχε η συσκευασία...(που τους έχω περάσει)

1) Έχεις παρεμβολές (άλλες συσκευές wifi?, κινητά?)

2) Το έχεις ξαναρυθμίσει τον πομποδέκτη γιατί πιστεύω ότι έχεις αλλάξει θέση στο σύστημά σου σε σχέση με πριν.

3) Μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλη συχνότητα?

Saxon_747 δεν έχω άλλες usb πάνω.Είναι μόνο αυτο...

Tristeno..

1)’λλες wifi δεν έχω και το κινητο δεν είναι αναμεσα απο reicever και ποντικι και keyboard.

2)...τι εννοεις?

3)Το έχω δοκιμάσει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.