Jump to content

Call Of Duty 2

Helly

Recommended Posts

Μιας και δε υπαρχει Thread για το official game και καθως εχει κυκλοφορησει ηδη εδω και μερικες μερες,ας το ξεκινησω εγω.Λοιπον γνωμες αποψεις εντυπωσεις καλα και πικροχολα σχολια.

Ας ξεκινησω εγω με δυο θετικα και ενα αρνητικο

Ομορφο ΑΙ τελειο remake του παλιου με τη νεα engine

ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΝGINE πολυ βαρυ.Στο συστημα της υπογραφης μου ειναι απλα unplayable στα 1024 χωρις ΑΑ ,ΑF και τα αλλα full.Υπαρχουν στιγμες που εχω 100αρες και αλλες που εχω 15fps.Σα να φτιαξαν ενα engine το οποιο ειναι πανεμορφο μεν αλλα σε καμια περιπτωση δε ειναι φτιαγμενο για 50+ models να απεικονιζονται.Eχω δει οτι υπαρχει επιλογη για Sli οptimized στα οptions.Θα ηθελα να μας πει καποιος με SLI εστω και 2χ6800 αν το χει δει.Μηπως τουλαχιστον ηταν το μονο πραγμα που δοκιμασαν και εκδοσαν το game.Παντως αναφερομενοι σε engine με πολλα models παραδειγμα προς μιμηση ειναι το Serious Sam 2 οπου για μια ακομη φορα φαινεται οτι τα καταφεραν να ειναι ομορφο playable και να γινεται και χαμος απο εχθρους

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Helly

Μιας και δε υπαρχει Thread για το official game και καθως εχει κυκλοφορησει ηδη εδω και μερικες μερες,ας το ξεκινησω εγω.Λοιπον γνωμες αποψεις εντυπωσεις καλα και πικροχολα σχολια.

Ας ξεκινησω εγω με δυο θετικα και ενα αρνητικο

Ομορφο ΑΙ τελειο remake του παλιου με τη νεα engine

ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΝGINE πολυ βαρυ.Στο συστημα της υπογραφης μου ειναι απλα unplayable στα 1024 χωρις ΑΑ ,ΑF και τα αλλα full.Υπαρχουν στιγμες που εχω 100αρες και αλλες που εχω 15fps.Σα να φτιαξαν ενα engine το οποιο ειναι πανεμορφο μεν αλλα σε καμια περιπτωση δε ειναι φτιαγμενο για 50+ models να απεικονιζονται.Eχω δει οτι υπαρχει επιλογη για Sli οptimized στα οptions.Θα ηθελα να μας πει καποιος με SLI εστω και 2χ6800 αν το χει δει.Μηπως τουλαχιστον ηταν το μονο πραγμα που δοκιμασαν και εκδοσαν το game.Παντως αναφερομενοι σε engine με πολλα models παραδειγμα προς μιμηση ειναι το Serious Sam 2 οπου για μια ακομη φορα φαινεται οτι τα καταφεραν να ειναι ομορφο playable και να γινεται και χαμος απο εχθρους

Από όσα ακούω για το παιχνίδι πολλοί είχαν παράπονο για την πολύ βαριά μηχανή του, στο demo εγώ δεν πρόσεξα κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα, θα έχω το full game σε κανα διήμερο στα χέρια μου και θα τρέξω ένα FRAPS να δούμε τι πιάνουμε.

Πάντως κρίνοντας από το demo είδα ένα βελτιωμένο Call Of Duty...στο μακελειό. Όπως και να 'χει, είτε είναι είτε δεν είναι ρεαλιστικό έχει φάση και gaming is fun, οπότε σίγουρα θα ασχοληθώ :)

Ρε παιδιά, εμένα στο PC της υπογραφής έπαιζε μια χαρά το demo. Είχα βάλει 1024, όλα full* χωρίς φίλτρα (που ούτως ή άλλως δε βάζω, το πολύ πολύ κανα 4χAF).

*full: δεν ξέρω γιατί στα models μου έδινε μέχρι την επιλογή "normal" και όχι παραπάνω. Πιστεύω να φταίει το demo ή απλώς δεν πάει παραπάνω γιατί θα είναι κάτι παραπάνω από κουφό να φταίει η 6600GT (διότι εκτός του ότι "είχε να δώσει" δεν τους κοστίζει κάτι να το περιλάβουν!). Εκτός αν το χάλαγε ο TBred.

Όσον αφορά το gameplay: μία από τα ίδια με το United Offensive.

Μην τα βάζετε όλα στο max. Στο COD1 θυμάμαι υπήρχαν κάποιες επιλογές στο game options τύπου model LOD που αν τα βαζες στο max σερνόταν ακόμα και καλό σύστημα σε μάχες κλπ. Λογικά θα υπάρχουν αντίστοιχα options και στο 2. Θα το έχω σε λίγες μέρες, οπότε θα ενημερώσω.

Το τερματισα χθες.Πραγματικα απιστευτο μακελειο μερικα map.Κορυφεα campaigns μαλλον αμερικανων και αγγλων.Mπηκα και λιγο multiplayer ευτυχως με ιδια settings και 800*600(ευτυχως εχω 17" monitor ακομα)ειναι πανω απο 60fps ολη την ωρα.Παντως μερικα ατομα που γνωριζω το τρεχουν σε directx 7 rendering ειδικα σε nvidia υπαρχει τρελο boost στο performance με μικρη πτωση το iq.

Ρε μητσος... μια που εισαι με ΑΤΙ κι εσυ, κι επειδη απο τον αλλον τον τοφαλο δεν προκειται να παρω σοβαρη απαντηση... εχεις παρατηρησει καραγκιοζιλικια στο παιχνιδι μεσα??

sprites που "αιωρουνται", sprites "out of place".

Ξεκινησα to single player και με υποδεχτηκε ο λοχιας ο οποιος "πετουσε" στο υψος ης καροτσας του φορτηγου, απο το οποιο κατεβαινεις, αλλα στο κενο. Το υπολοιπο φορτηγο υποτιθεται οτι ειναι γεματο με φανταρους... αλλα βρισκονταν ακριβως διπλα απο το φορτηγο, κι αυτοι αιωρουμενοι στο κενο...

Εκανα reload μηπως και φτιαξει... Εφτιαξαν αυτα και μολις παω να κανω training εκει που πετας "πατατες χειροβομβιδες" στο κτηριο, εχω πεταξει 9 κασονια πατατες μεσα στο παραθυρο αλλα δεν μου βγαζει οτι το εχω πετυχει, προφανως γιατι μαλλον το παραθυρο ειναι rendered σε λαθος θεση".

παντως το παιζω σε 1280Χ960 και δεν βλεπω κατι τραγικο... Χ800XL

Προσοχη, στο MP με dx7 μερικα πραγματα λειπουν, πχ δεν χιονιζει σε μερικες πιστες, οποτε μπορεις να χανεις σε ποιοτητα αλλα εχεις ενα πλεονεκτημα σε σχεση με αυτους που παιζουν με dx9(οι οποιοι ειναι λιγοι απο οσο εχω δει σε ευρωπαικους servers).

Single player δεν το εχω αγγιξει ιδιαιτερα ακομα.

Σολωνα οχι παντως το χω και σε directx 9 mode.Drivers εχω 5.10a Catalyst.Παντως ειχα ακουσει οτι οι τελευταιοι drv εχουν βελτιωσεις για το COD2 οποτε κατεβασε και δοκιμασε.Game τοφαλε Unstopp μπες και καμια απο 222 να σε Gewheriασω.Kατι ξενοι χθες "πηραν" πολυ ασχημα και "ενιωθαν" κιολας αρκετα μπορω να πω :devil:

Το τερματισα χθες.Πραγματικα απιστευτο μακελειο μερικα map.Κορυφεα campaigns μαλλον αμερικανων και αγγλων.Mπηκα και λιγο multiplayer ευτυχως με ιδια settings και 800*600(ευτυχως εχω 17" monitor ακομα)ειναι πανω απο 60fps ολη την ωρα.Παντως μερικα ατομα που γνωριζω το τρεχουν σε directx 7 rendering ειδικα σε nvidia υπαρχει τρελο boost στο performance με μικρη πτωση το iq.

Ποσες μερες σου πηρε να το τερματισεις? Ειναι μεγαλυτερο απο το CoD1?

ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΝGINE πολυ βαρυ.Στο συστημα της υπογραφης μου ειναι απλα unplayable στα 1024 χωρις ΑΑ ,ΑF και τα αλλα full.

Καμία σχέση...Με απλή! X850XT και 3500 winchester σε 1280Χ1024 με 2χ ΑΑ το παιχνίδι πάει απλώς ΣΦΑΙΡΑ....Δεν ξέρω γιατί κολλάει στο δικό σου....

............. τοφαλε Unstopp μπες και καμια απο 222 να σε Gewheriασω.Kατι ξενοι χθες "πηραν" πολυ ασχημα και "ενιωθαν" κιολας αρκετα μπορω να πω :devil:

Σαν Asterix μπαινω, εσυ με τι ονομα εισαι?

Hellion θα με δεις.Kαλα ρε παιδια 5.10α εχω και βλεπω κατι 15αρες οταν γινεται χαμος πχ hill 400.Εκτος αν το gameplay με 30-40 fps σας φαινεται στρωτο η το τρεχετε σε dx7 ξερω γω.Παντως τα χω ολα full kai apo xtra settings ολα extra.ΑΑ οff TRILINEAR.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.