Wolfenstein Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 Γεία σας Εχω τον AMD 64 3000+ και δουλεύει στην ίδια συχνότητα την οποία τον αγόρασα Έτσι απόφασισα να τον overclockαρω λιγο, και αυτήν την στιγμή είμαι σε αναζήτηση ενός ολοκλήρομένου συστήματος αερόψυξης. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Wolfenstein [Σήμερα, στις 14:06] Γεία σας Εχω τον AMD 64 3000+ και δουλεύει στην ίδια συχνότητα την οποία τον αγόρασα Έτσι απόφασισα να τον overclockαρω λιγο, και αυτήν την στιγμή είμαι σε αναζήτηση ενός ολοκλήρομένου συστήματος αερόψυξης. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε καμιά ιδέα? καταρχας χρειαζεσαι μια καλυτερη παστουλα απο αυτην που ειχε ο πατος της ψυκτρας...... μια αρκτικ σιλβερ κεραμικ θα ηταν οτι επρεπε.......αλλαξε παστα και ξεκινα να τον κλοκαρεις με την μαμα ψυκτρα.φροντισε να απενεργοποιησεις το qool 'n' quiet απο το bios. εαν δεις οτι το κομματι που εχεις κλοκαρει καλα τοτε πηγαινε σε αλλαγη ψυκτρας....... εγω σου προτεινω XP-90 και ΧΡ-120.........επισης δες και τις νεες Scythe Katana.........αρκετα οικονομικοτερες λυσεις με σχεδον ισαξιες επιδοσεις. εαν τελικα ο επεξεργαστης σου δεν παει βημα τοτε μεινε με την εργοστασιακη..........(καλο ειναι να κατεβασεις και το speedfan απο τα tools του thelab που θα βρεις στην κεντρικη σελιδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Νοέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Στον δικο μου ( bulk) 3000+ venice , το e-shop εδινε αυτην την ψυκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650404Σε πληροφορω πως ( με artic silver 5 ) η cpu δουλευει χαλαρα στα 2.4ghz καθημερινα με 29 - 35 Co στις χαμηλοτερες στροφες ( δηλ. ειναι εντελος αθορυβη ) , ενω εαν βαλεις το cool&quiet το ανεμηστιρι αρχιζει να δουλευει μονο οταν η cpu 'φορτωνει'.......Πρωην κατοχος pres-HOT , μονο και μονο για την ησυχια που μου προσφερει Ι LOVE AMD...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Κι εγω συμφωνόντας με τον greekfragma θα σοθ προτεινα μια εκ των XP-90, XP-120. Ειδικά την ΧP-120 την εχω δει στην ιδια CPU και είχα μείνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Thermaltake Big Typhoon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καταρχας χρειαζεσαι μια καλυτερη παστουλα απο αυτην που ειχε ο πατος της ψυκτρας......Τώρα αυτό είναι μεγάλη ιστορία αν ισχύει....(http://www.thelab.gr/reviews/ArticSilver5_1.php :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Νοέμβριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Τελικά πήρα χθές αυτή CoolerMaster Hyper 48 KHC-L Σήμερα την σύνδεσα άλλα με την δικία της πάστα γιατί δεν πήρα ακόμα. Αύριο θα παο να πάρω μια Artic Silver Ceramique Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανένα πρόγραμμα για να ελένγω τα rpm της? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Speedfan..κοιτα στα tools! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Τελικα εκανε τιποτα η ψυκτρα που πηρες???Σιγουρα θα εκανε δλδ αλλα πες μας και σε μας...Ποσο εχεις load πλεον...και πριν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Νοέμβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Η ψύκτρα δουλεύει στις 800 στροφές γιατί δεν έχω πάρει ακόμα controler για τις στρόφες και έτσι δουλεύει στις ελάχιστες. Η Θερμοκράσία ειναι κατά ~7C κάτω με την πάστα της ψύκτρας. Μόλις το κάνω να δουλεύει στις μέγιστες στρόφες και με την Artic Silver Ceramique θα ξανά postαρω τότε θερμοκρασίες. Πάντως είναι πολύ αθόριβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.