Jump to content

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Night Vision & τριξιμο

Guest Insane

Recommended Posts

Εχτες αγορασα το παραπανω ποντικι και αντιμετοπιζω το πολυ εκνευριστικο προβλημα του να τριζουν τα μπροστινα δυο κουμπια του.Σημερα το πρωι πηγα και το αλλαξα νομιζοντας οτι ειναι ελλατωματικο αλλα και το καινουριο,μετα απο καποια ωρα χρησης κανει το ιδιο.Ξερει κανεις αν ετσι πρεπει να ειναι και αν μπορει να "σιαξει" με τη χρηση?

Έχω το ίδιο μοντέλο σε χρώμα Metallic Grey. Έχει σαγρέ και όχι λεία/γυαλιστερή επιφάνεια (αν και δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό με το πρόβλημά σου...).

Δεν έχω καταλάβει... Τι ακριβώς είναι αυτό που ακούς; Πότε ακούγεται; Προσπάθησε να δώσεις μερικές λεπτομέρειες...

Ακουγεται σαν να τριβεις δυο κοματια πλαστικο οταν κουναω τα μπροστινα κουμπια αριστερα-δεξια.Ξερω,θα πειτε και τι εγινε,αλλα δεν ξερω ισως ειμαι εγω περιεργος :confused: αλλα μου φαινεται πολυ εκνευριστηκο.Βασικα δεν ακουγεται τοσο αλλα το νιωθω οταν πιανω το ποντικι.

Αρχική απάντηση από Insane [Σήμερα, στις 16:26]

Ακουγεται σαν να τριβεις δυο κοματια πλαστικο οταν κουναω τα μπροστινα κουμπια αριστερα-δεξια.Ξερω,θα πειτε και τι εγινε,αλλα δεν ξερω ισως ειμαι εγω περιεργος :confused: αλλα μου φαινεται πολυ εκνευριστηκο.Βασικα δεν ακουγεται τοσο αλλα το νιωθω οταν πιανω το ποντικι.

εαν δεν κολλας σε περιεργες μοντες παρε μια συριγγα χωρις βελονα και γεμισε την με βαζελινη αφου την ζεστανεις πρωτα.θα γινει σχεδον ρευστη και σιγα σιγα ριχνε μεσα απο τις εγκοπες πατωντας ανα διαστηματα τα κουμπια........δεν θα χρειαστει μεγαλη ποσοτητα........λογικα θα το καταλαβεις μετα απο λιγο........το εχω κανει σε ενα παλιο μαηκροσοφτ με μπιλια το οποιο απο την πολυ χρηση ειχε χαλαρωσει και εστρωσε αρκετα:magic:

Κατι αλλο εκτος απο βαζελινη δεν παιζει?Δεν εχω και δεν λεει να παω να παρω ολοκληρο βαζακι ισα ισα για να βαλω τοσο μικρη ποσοτητα.Thanks anyway:T:

Αρχική απάντηση από Insane [Σήμερα, στις 16:47]

Κατι αλλο εκτος απο βαζελινη δεν παιζει?Δεν εχω και δεν λεει να παω να παρω ολοκληρο βαζακι ισα ισα για να βαλω τοσο μικρη ποσοτητα.Thanks anyway:T:

:shutup: γμτ θα σκασω αμα δεν το πω......:shutup:

1ον ενα βαζακι κοστιζει ελαχιστα.......

2ον η βαζελινη δεν εχει μονο αυτην την χρηση......(ρε πονηρα παιδια δε ντρεπεστε λιγακι?ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ)

:hehe:

οι χρησεις της βαζελινης ειναι αρκετες.....μια ακομα που εχει να κανει με τους υπολογιστες ειναι να βοηθα τα ελαστικα μερη να κανουν καλυτερη επαφη με λιγοτερες τριβες.......εγω εχω χρησιμοποιησει και σε ενα παλιο dvd-rom το οποιο ειχε χασει ενα δοντακι απο το μηχανισμο που ανοιγοκλεινει και εκανε εναν σπαστικο θορυβο.......με λιγη βαζελινη τελος ο θορυβος:D

......παλιοπαιδα.....ολο πονηραδες:p

Αρχική απάντηση από Insane [Σήμερα, στις 13:47]

το δικο σου ειναι σαγρε απο πανω?Το δικο μου ειναι λειο και πιστευω πως αυτο φταει.

Oχι ρε συ κι εμενα λειο ειναι...O Greekgragma παντα εχει λιγη βαζελινη σπιτι,ξερεις ρε παιδι μου σε περιπτωση αναγκης......μπορει να χρειαστει λιπανση κανα.............cd-rom;) :laughing: :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.