ΝTG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 Bρηκα δυο τροφοδοτικα και θα ηθελα λιγακι την γνωμη σας οσοι απο σας τα εχετε συναντησει βεβαια!Το ενα ειναι το hiper 4s525 link κατασκευαστη(http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=26785)και το αλλο ειναι το LC power 550 link κατασκευαστη (σειρα super silent)(http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=10672)Αξιζουν καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 εχω το hiper 580....μονο καλα λογια εχω να πω.......για το LC δεν μπορω να εκφερω γνωμη καθως δεν το γνωριζω καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 που τα ξετρυπώνεις μπορείς να μου πείς?βάζεις καθε μέρα ένα category με άνω όριο στο skroutz και ξεσκαρτάρεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 το skroutz ωχρια μπροστα μου!!Αναπτυσω τεχνικες περα απο καθε φαντασια....!Το skroutz το χρησιμοποιω μονο για να βρω που ειναι το φτηνοτερο πραμα!Στο θεμα μας ομως....το lc δεν το εχει δοκιμασει κανεις???Ρε hipro τοσα περναν απο το χερι σου αυτο πως σου ξεφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Εχω αγορασει 2 μεχρι στιγμης LC και εχουν βγει αψογα και αθορυβα. Αν ενδιαφερεσαι για overclocking , δεν μπορω να σου πω δεν τα εχω πιεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Και εγω εχω LC στο DL pc και δουλευει 24/7 χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 hipro 580W έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, πολυ σταθερό και για o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 4, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ChrisXP hipro 580W έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, πολυ σταθερό και για o/c. αν εχεις hipro τροφοδοτικο .......σιγουρα θα εισαι ευχαριστημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.