johnysb Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 ...συνεχεια απο εδω Το ολο εγχειρημα ξεκινησε οταν η γνωστη sakura Skysurfer ηρθε ενα απογευμα σπιτι μου για να "σκαλισουμε" κατι στο παλιο μου κουτι. Εχοντας και εκεινος προσωπικη εμπειρια με το συγκεκριμενο,απηυδησε για ακομα μια φορα. Αγανακτισμενος λοιπον ανοιγει το msn βλεπει στις επαφες online το γνωστο troll Dr.Gonzo,ξαφνικα σιωπη και μια αναλαμπη στο μυαλο του(). Ανοιγει ενα παραθυρο και αρχιζει να πληκτρολογει τις γνωστες ασυναρτησιες,μετα απο μια αρκετα χρονοβορα στιχομυθια καταληγουμε στο σπιτι του Dr.Gonzo για καφε. Πινοντας λοιπον το καφεδακι μας,το βλεμα του γιατρου ξαφνικα αρχιζει να γυαλιζει επικινδυνα. Αστραπιαια σηκωνεται και παω στο αλλο δωματιο(εκεινη τη στιγμη περασαν πολλα απο το μυαλο μας()), μετα απο αρκετη φασαρια που ακουγαμε απο το διπλα δωματιο γυριζει με ενα μεγαλο χαρτοκουτι. Σιωπη, ο τρομος ζωγραφισμενος στα ματια μας,ωσπου ανοιγει το κουτι και λεει σας εφτιαξα(τι να εννοει αραγε?). Με μια αποτομη κινηση βγαζει ενα μαυρο case που θυμιζει λιγο Stacker stc-01 στην οψη. Να μην πολυλογω(τοση ωρα θα μου πειτε αυτο κανω,αλλα...)γυριζουμε σπιτι με τον Skysurfer με το βλεμμα του νικητη και τρελη ορεξη για μοντες! Κατεβασαμε απειρες ιδεες για το τελικο στησιμο του κουτιου,ωσπου μια επικρατησε. Ελπιζω να σας αρεσει και εσας! Ξερω πως αν το εσωτερικο ηταν μαυρο θα ηταν πολυ καλυτερο το αποτελεσμα,αλα η υπομονη ειναι μια αρετη η οποια δε μας χαρακτηριζει. Να ευχαριστησω τους SkySurfer,Dr.Gonzo και Xtreme-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 johny ωρεο το κανατε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Αντε επιτέλους το βγαλες! Με γειες ρε Γιάννη... Το παλιό δεν παλευόταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Νιce Work..:respect: Σου εχω υποσχεθει ενα Cage μετα την εξεταστικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Καλο βγηκε , αλλα πιστευω εχει δουλεια ακομα μικρε Γιαννακη. Τον Gonzo μην τον ευχαριστεις και πολυ , χαρα του ειναι να ειναι μαζι με τον Ομηρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Μπραβο ρε Γιάννη!Πολυ καλο βγηκε! Αν μπορεις βαλε και μια κοντινη απο τα ρακορ του ψυγειου και της βιδας που στιριζει το ψυγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Νιce Work..:respect:Σου εχω υποσχεθει ενα Cage μετα την εξεταστικη.. Cage??? Δεν θέλουμε ρα! Οι δίσκοι με στον αέρα δεν συντονίζουν ούτε στο ελάχιστο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Γιατί δεν βάλατε βρε το ψυγείο στην οροφή?Και την αντλία στον πάτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιανουάριος 16, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Τo καναμε ετσι για να γλυτωσουμε τα κοψιματα(κριση βαρεμαρας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Ιανουάριος 17, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 n1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.