Jump to content

Star Wars με ASCII

kunoobidi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι, ναι, είναι αλήθεια...το Star Wars Episode IV με χαρακτήρες ASCII (!!!) από έναν καμμένο οπαδό...

Start->Run->telnet towel.blinkenlights.nl

Tι να πει κανείς...

Ημαρτον, βλεπω εδω και 20 λεπτα ταινια, δε του εχει ξεφυγει ουτε μια σκηνη!

Ποσο καιρο λετε να του πηρε για να τη φτιαξει?

Αν το είχε σε μορφή εικόνων, ίσως από κάποιο έντυπο cartoon, υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτόματα τιν μετατροπή.

Αν και δεν το κόβω να το έκανε έτσι... ρε είναι καμμένος ο τύπος...

Ρε παιδια επειδη ολιγον ασχετος παταω run-->telnet μετα μου βγαζει microsoft telnet> παταω το towel κλπ αλλα μου λεει ιnvalid κλπ τι πρεπει να κανω για να το δω?

ρε παιδιά την είδα την ταινία υπάρχει τρόπος να την κατεβάσω να την δώ κ με κάτι συμφοιτητές στον projektor? Αν είναι πείτε μου πως κατεβαίνει το χρειάζομαι πραγματικά. Χθες νοικιασα το Batman begins αλλά τα εφφέ ήταν σαν ψεύτικα ενώ αυτό.....

Ρε ηρεμιστε....

Το εχω πει και σε αναλογο νημα.

To xine εχει την δυνατοτητα να προβαλει ταινιες ως ASCII Art, ενα copy/paste εκανε...

Ακόμα και αυτό που λες να ισχύει, το παλληκάρι έχει ρίξει δουλειά για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δε ξέρω πως το έκανε, πάντως είναι φοβερό........πρέπει να έπεσε τρελό λιώσιμο......καλή φάση :D , αν και δεν ήμουν ποτέ φαν του star wars...

• 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.